Jump to content
Dogomania

Ljubljana&Tromostovje 12-13.01.2008 Słowenia 2xCACIB+specjalistyczne

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

simbik napisał(a):

Do połowy listopada są jeszcze przystępne ceny, więc polecam przejrzeć :lol:.
fajnie to wygląda-ale chyba nie dam rady :-(.
P.s. cen nie znalazłam

• 1 month later...
Posted

Musiałek napisał(a):
juz nie szukam transportu bo zapomniałam że zgłosiłam do olomulca :)

No Tobie faktycznie nie pasuje ale ja sie ostro przypalilam bo Olomuniec mam w piątek więc prosto moglabym jechac na Słowenie:)
Oj musze to szybko przemylslec to bylby wekend:evil_lol:
A moze ktos sie wybiera to latwiej bylo by mi podjac decyzje jesli sie zdecyduje to bede miec wolne miejsce w autku:)

Posted

musia napisał(a):
Tecia, ty też tak kombinujesz?

A, ja się zmagam - jechać czy nie?

Oj kombinuje kombinuje:)
Wlasciwie decyzje na tak juz podjelam tylko nie wiem jak mojemu chlopu to zakomunikowac ze znowu planuje wyjazd na caly wekend sama:evil_lol:
Mam tylko obawy co do drogi bo to jednak kawalek i w gory trzeba wijechac no i to srodek zimy.
Mam nadzieje ze on to jakos lyknie:diabloti:

Posted

niestety na Słowenii nie honorują polskich championatów i w klasie użytkowej są potrzebne 3 CACe, żeby uzyskać tytuł championa Słowenii.
Między pierwszym a ostatnim wnioskiem musi upłynąć 366 dni (z tolerancją 1-2 dni pomiędzy tymi samymi wystawami w różnych latach ;) )
- minimum 2 CACe muszą być z wystaw międzynarodowych
- minimum 2 CACe muszą być od różnych sędziów
- minimum 1 CAC musi być z klasy użytkowej

Posted

wystarczy jednak mieć championat: Norwagii, Szwecji, Finlandii, Danii, Estonii, Łotwy, Litwy, Rosji, Ukrainy, Rumunii, Grecji, Izraela, Cypru, Malty, Irlandii, Wielkiej Brytanii, Portugalii lub Hiszpanii i do zrobienia championatu Słowacji wystarczy
- 1 CAC z wystawy międzynarodowej lub
- 2 CACe z wystaw krajowych

Posted

musia napisał(a):
Słowacji czy Słowenii

Chyba chodziło o Słowenię, bo przed chwilą czytałam te przepisy odnośnie ichniejszego championatu. Jedno mnie tylko nurtuje :hmmmm:, bo tam jest napisane dog-owner, a więc chyba nie wystarczy championat z tych krajów tylko pies musi być w rękach osoby z tamtych krajów. Czy ktoś robił słoweński championat za jeden CAC, posiadając jakiś z wcześniej wymienionych championatów ?

Posted

Poważnie jeden CAC z międzynarodowki wystarczy dla psow pracujacych jesli maja championat jednego z tych krajow?
Kurcze jesli tak jest to zglosze tez sunie bo mialam jej nie brac ale w takim wypadku to byloby szkoda przepuscic taka okazje:)

Posted

efra-husky napisał(a):
wystarczy jednak mieć championat: Norwagii, Szwecji, Finlandii, Danii, Estonii, Łotwy, Litwy, Rosji, Ukrainy, Rumunii, Grecji, Izraela, Cypru, Malty, Irlandii, Wielkiej Brytanii, Portugalii lub Hiszpanii i do zrobienia championatu Słowacji wystarczy
- 1 CAC z wystawy międzynarodowej lub
- 2 CACe z wystaw krajowych

Nie wystarczy. Pies musi by zarejestowany w jednym z tych krajow ( i posiadac championat).

Posted

karenina napisał(a):
Nie wystarczy. Pies musi by zarejestowany w jednym z tych krajow ( i posiadac championat).

No to moja panna chyba zostanie w domu i tym sposobem bede miec jedno wolne miejsce w aucie:)

Posted

A jak planujecie drogę, czy ktoś zachacza o wystawę w Olomoucu po drodze może?
Ja mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze i nie bedzie snieżycy np.
A moze ktoś wie jakie tam są warunki na samej wystawie (czy hale sa obszerne, czy jest cieplo itp?)