San_(jagodowa:) Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Odnowiona aukcja: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=340933200 Quote
Itske Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hienuś biedaku do góry, może na wiosnę ktoś Cię wypatrzy. Quote
San_(jagodowa:) Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Moja sunia nie znosi Hienola, jak jest w schronisku to zaraz biegnie pod jego kojec i oszczekuje go zawzięcie ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pewnie się dowiedziała o tych wszystkich spacerkach i herbatkach i jest zazdrosna :oops: :evil_lol: Quote
Dobermania Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No ba:D Któż by nie był zazdrosny o takiego przystojniaka:) Pozdrawiajcie ode mnie Hienka za każdym razem - co on najbardziej lubi, drapani po szyi, za uchem, po brzuszku:)? Quote
Itske Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dobermania napisał(a):No ba:D Któż by nie był zazdrosny o takiego przystojniaka:) Pozdrawiajcie ode mnie Hienka za każdym razem - co on najbardziej lubi, drapani po szyi, za uchem, po brzuszku:)? z tego co wiem, to najbardziej lubi kraść rękawiczki:diabloti: Dziewczyny mam kilka zdekompletowanych par po zimie, podesłać?:evil_lol: dzisiaj koktail - jogurcik plus truskaweczki i jagódki a na rozgrzwkę czerwona herbatka - zaparszam! Quote
San_(jagodowa:) Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To Hienek zajmie się rękawiczkami,a my żarełkiem :evil_lol: Quote
Macho Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Oooo właśnie... że też ja na to nie wpadłam no... :eviltong: Quote
Itske Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dzisiaj sałatka z awokado dla nas, a Hienol marsz na spacer do góry, nie lenić się proszę! Ciocia Itske na spacerk nie pójdzie, bo oferma jedna zabłądziła w lesie i dopiero się zmoknięta przywlokła do domu:diabloti: Quote
Dobermania Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No i rękawiczki!!! Nie sam spacer! :cool3: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Itske napisał(a): Ciocia Itske na spacerk nie pójdzie, bo oferma jedna zabłądziła w lesie i dopiero się zmoknięta przywlokła do domu:diabloti: Trza się było Hienka trzymać :eviltong: Quote
Macho Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Haha właśnie, że Itske się trzymała i dlatego zabłądziła :eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Wątpisz w zdolności Hienka?:eviltong: Quote
Itske Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Macho napisał(a):Haha właśnie, że Itske się trzymała i dlatego zabłądziła :eviltong: Kto z Hienola się smieje, ten zaraz wyłysieje:diabloti: ja mam już jakąś obsesję, wczoraj ta bestia pręgowana mi się śniła dajcie jakieś nowe zdjecie, to pozmieniam w ogłoszeniach u wetów, żeby jakoś bydlatko odświeżyć i przypomnieć Quote
Macho Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Nic nie obiecuję, ale może...moooooże.... ;) Quote
Itske Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Macho napisał(a):Nic nie obiecuję, ale może...moooooże.... ;) może wyłysiejesz? :roflt::roflt: czy może dasz zdjęcia:klacz::sweetCyb: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ciocia Macho dopiero co się namęczyła z farbowaniem czupryny i tak łatwo się jej nie pozbędzie:evil_lol: Quote
Macho Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 He? :eviltong: że niby czemu nie rozumiem? :eviltong: Quote
Itske Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Zaraz, nie było mnie chwilę i takie zmainy? Macho z farbwaną czupryną, Ciocia San każe się jej pozbywać, a o co chodzi? A Hienol jak? też ufarbwany? Quote
Recommended Posts