Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, z transportem nam pomoże mrowa, która jedzie w niedzielę do Poznania. ;)
Mam pytanie do osób zmotoryzowanych - czy któs mógłby przywieźć Pepsi pod Warszawę (Stare Babice)? :roll: Byłoby to około 19 w niedzielę. Jeżeli nie - no trudno, sama zawiozę Pepsi do Mrowy, tylko że bez samochodu jesteśmy... Byłoby naprawdę bardzo bardzo miło (zarówno mi jak i Pepsi :roll:)!

P/s Pepsi przyniosła mi dziś swojego "domowego" patyka! :lol: Rzuciłam później (po przeciąganiu się tym patyczkiem) deliktanie w stronę - i Pepsiulek zrobiła piękny aport! :loveu:

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu:
Dziekujemy Mrowie za umożliwienie przetransportowania Pepsi do Poznania! Wczoraj oddałam z czystym sumieniem sunię Mrowie, dzisiaj Pepsi już jest w Poznaniu a po południu przyjedzie po nią nowa właściecielka Pepsiuli - czyli Lusia07 - i zawiezie już do domciu Pepsi w Szczecinie! ;)
Pepsi nareszcie będzie w swoim domku!:)

Posted

Pepsi juz w domku, troche niesmiala ale dojdzie do siebie.:cool3:
W samochodzie cala droga siedziala i patrzyla przed siebie, oczka sie zamykaly ale nie zasnela. Od czasu do czasu" bonka" puscila :loveu:W przerwach na parkingach pilnowala sie bardzo i ani na chwili nigdzie sama nie poszla.:roll:. Teraz chodzi po domku, obwa****e i przeglada katy. Spanko tez sie jej podoba bo juz poszla sie polozyc. Chyba ma dosc tego jezdzenia i zmeczona jest:eviltong:.
Pepsi nazywa sie teraz Lusia-jak "Nick"
reszta jutro bo do Poznania jechalo sie okropnie i tez jestem padnieta.:shake:

Posted

Witajcie:-))

Pepsiunia to bardzo kochany psiuniek, cichutki, spokojny i czysciutki.
Lubi przebywac w kuchni bo tam zawsze cos dostanie, lubi tez miec nas na oku wiec caly czas jest na podgladzie, albo przed pokoj, albo kuchnia, albo swoje poslanko w pokoiku w ktorym stoja komputery.
Noc przespala cala, wstala dopiero po 7 rano.
Na dworze boi sie autobusow i troche sploszona w duzym skupisku ludzi.
Faktycznie szkoda by miala marnowac sie w schronie
pozdro

Posted

No przecież to oczywiste, że gdybym tylko miała maleńki domek i ogromny ogródek, to Pepsi mieszkałaby u mnie, bo mam słabość do takich futer...
Ale ponieważ nie mam ani domku, ani ogródka, a z łózka spychają mnie już dwa psie tyłki to jeśli wzięłabym jeszcze jedno futro, to już musiałabym spać na podłodze...

A tak Pepsi - Lusia ma łózko swoich Państwa wyłącznie do swojej dyspozycji ;) :evil_lol:

Posted

prawda,:-))
ale pozniej byla wesola , milutka przy tym nie cuchnela:-))

dzieki za rade bo ja gamon w wklejaniu zdjec jestem.

Dzisiaj na spacerku 2 godzinnym szla taka wesolutka,.............

to juz nie ta sama smutna psinka:-)))

Posted

Tylko musisz pobrac kod do zdjęcia, który nadaje się na forum. Na fotosiku masz taką opcję: pokaż pozostałe kody i po kliknięciu wyświetlają się różne. Zaznaczasz ten "pełen rozmiar na forum" i wklejasz w okienko, które się otworzy po naciśnięciu tych górek czy cototamjest. ;)

Ja sama się uczyłam dłuuuuugo....