Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owieczka napisał(a):
cos tam owca napisala

boszzz jak ja sie na tego twojego avatara tak patrze i patrze i patrze i sie zastanawiam kiedy ta owieczka na twarz padnie i przestanie skakac, po pierwszej juz jest, spac... :)

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli Pepsi trafi do nowego domku nim wydrukują ogłoszenie to super. Na szczęście tekst ogłoszenia jest tak zredagowany, że można podciągnąc pod nie inną sunię. A że na zdjęciu Pepsi, cóż, w schronisku na 100% znajdziemy podobną, równie uroczą suczkę. Na wszelki wypadek zastanów się, kogo zaproponować w zamian za Pepsi. ;)

Posted

lika napisał(a):
Jesli Pepsi trafi do nowego domku nim wydrukują ogłoszenie to super. Na szczęście tekst ogłoszenia jest tak zredagowany, że można podciągnąc pod nie inną sunię. A że na zdjęciu Pepsi, cóż, w schronisku na 100% znajdziemy podobną, równie uroczą suczkę. Na wszelki wypadek zastanów się, kogo zaproponować w zamian za Pepsi. ;)

Do Pepsi narazie nie ma podobnych ...chociaż poczekaj jeszcze bo lada moment ( a napewno do południa ) podsunę Ci inne psiaki a będzie ich sporo :eviltong:
Sa w schronie psiaki podobne do Pepsi tyle , że wększe ... Niestety nie mam zdjęć :shake:

Posted

Niestety z domku dla suni nic nie będzie ,myślałam że zdecyduje sie moja siostra która niedawno stracił swojego pieska ale na razie nie bardzo. Piszę zeby nie trzymac was w nipewności .Jeszcze chciałm zapytać jak sunia toleruje inne pieski i dzieci ?

Posted

[quote name='jayo']Owieczka, napisz czy malutka jedzie daleko od nas..?[/quote]
Tak , domek czeka na Pepsi ale nie wiem czy uda mi się transport zalatwić ... do Szczecina :roll:

Posted

[quote name='Owieczka']Tak , domek czeka na Pepsi ale nie wiem czy uda mi się transport zalatwić ... do Szczecina :roll:[/quote]

Transport jest ale dopiero w przyszłym tygodniu w sobotę :placz: czy jest szansa żeby ktos Pepsi zabrał wcześniej ??

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Niestety z domku dla suni nic nie będzie ,myślałam że zdecyduje sie moja siostra która niedawno stracił swojego pieska ale na razie nie bardzo. Piszę zeby nie trzymac was w nipewności .Jeszcze chciałm zapytać jak sunia toleruje inne pieski i dzieci ?
A moze inne psiaki z naszego schroniska zainteresuja Twoja siostrę ??
jeszcze wszystkich nie wstawiłam ale zaraz się biorę )
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17010&page=903

Posted

Owieczka, a pytałaś na wątku transportowym?
Chociaż z drugiel strony, mała w przyszłą sobotę będzie miała już wyjęte szwy.

A jak Trojka z kaszlem? Dobrze po sterylce? Ma gdzieś swój wątek?

Posted

[quote name='Wilejkaros']Owieczka, a pytałaś na wątku transportowym?
Chociaż z drugiel strony, mała w przyszłą sobotę będzie miała już wyjęte szwy.

A jak Trojka z kaszlem? Dobrze po sterylce? Ma gdzieś swój wątek?[/quote]
Trojka to Milka ( jest na stronie schroniska) i ja jej jutro założę wątek bo mam sporo zdjęć i wiele wiadomości na jej temat.
Przy sterylce została także usunięta trzecia powieka z tego chorego oka i jest już wszystko ok. :lol:
Mika ma przewlekłe zapalenie płuc ... jakby została w schronie to ... pewnie nie pociągnęłaby długo :shake: Jest leczona i pod tym kątem.
Wołałabym , żeby Pepsi poszła prosto do domu . Jestem więcej niż pewna , że potencjalna pańcia dopilnowałaby zdjęcia szwów na czas, a psina nie przechodziłaby z rąk do rąk.

Posted

[quote name='Wilejkaros']A czy weci pamiętali o tych długaśnych pazurkach Pepsi? Koniecznie do obcięcia!
A kto oferuje transport na przyszłą sobotę?[/quote]

Tak , pamiętali i obcięli , transport - moja koleżanka

Posted

[quote name='miroszki']A jeżeli Pepsi znajdzie domek inny, niż szczeciński wcześniej (w ciągu na przykład 2-3 dni) - to pójdzie do niego? (żeby właśnie nie było chodzenia po rękach)

Domek w Szczecinie już długo czeka ... nie chciałabym , żeby tak dobry domek się rozczarował :shake:

A zamiast Pepsi nie moze iść inny nasz psiul ?
na naszym watką Ostrowskim od str 903, 904 i 906 są nowe aktualne zdjęcia psiaków do wyboru do koloru ;)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17010&page=903

Jest sliczny Doduś ...młodziutki :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77050

Albo NORKA ??
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7256446#post7256446

Jest jeszcze pare psiaków Colowatych ale ...sa większe od Pepsi :shake:

Możemy jeszcze zrobić tak , że pogadam z pańcią ze Szczecina i podsunę inne psiaki ...może coś wybierze zamiast Pepsi

Ale ja nie lubię robić z gęby cholewy ...