Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Znowu koty broją. Tak jak w zeszłym miesiącu.:roll:

witam Donvitow :loveu:
mieliśmy okazję sie poznać tego roku latem ;)
jak się miewaja psinki? przytulisko w fazie rozwoju?

Posted

Hakita napisał(a):
Dziewczyny a 2 razy nie można zagłosować??? :cool3:
Ja już zagłosowałam wcześniej na prośbę jednej osoby na kogoś innego...

możesz i 5 - tylko z innych kompów....

Posted

asiak napisał(a):
witam Donvitow :loveu:
mieliśmy okazję sie poznać tego roku latem ;)
jak się miewaja psinki? przytulisko w fazie rozwoju?

Ostro do przodu. 10 nowych kojcy. Nowe budy itd. Zapraszam do Gaju.

Głos oddałem

Posted

Donvitow napisał(a):
Ostro do przodu. 10 nowych kojcy. Nowe budy itd. Zapraszam do Gaju.

Głos oddałem

bardzo dziękuje za zaproszenie jak, tylko to bedzie możliwe to zjawię się w Gaju :loveu:
proszę wymiziać psiaki ode mnie i Zuzi :loveu:

Posted

asiak napisał(a):
bardzo dziękuje za zaproszenie jak, tylko to bedzie możliwe to zjawię się w Gaju :loveu:
proszę wymiziać psiaki ode mnie i Zuzi :loveu:

Jutro wymiziane:lol:

Posted

A no, Mrówcia - czekamy!!! :cool1: Gdzież Ty się Kobieto podziewasz...? :cool3:

Ja stęskniona za moim Cudeńkiem ukochanym...:loveu: A w sumie to, już nie moim...:roll: :placz:

Posted

Ooo, jak miło!
A ja cały czas cichutko i nieśmiało kibicowałam Pięknemu Norbisiowi, skradł mi serce, chciałam dać mu DT, mało tego - jak przeczytałam, że jest zupełnie nieagresywny w stosunku do innych psów (mam dominanta po przejściach), to marzyłam sobie o adopcji. Też czekam za zdjęcia Przystojniaka w sweterku.

PS. Fajne macie tam na działce "poidełko";) Takie... maleńkie;)

Posted

Dobermania napisał(a):
Ooo, jak miło!
A ja cały czas cichutko i nieśmiało kibicowałam Pięknemu Norbisiowi, skradł mi serce, chciałam dać mu DT, mało tego - jak przeczytałam, że jest zupełnie nieagresywny w stosunku do innych psów (mam dominanta po przejściach), to marzyłam sobie o adopcji. Też czekam za zdjęcia Przystojniaka w sweterku.

PS. Fajne macie tam na działce "poidełko";) Takie... maleńkie;)

Dobermania to może lepiej jakąś suczynkę aścikową ci wynaleźć???:evil_lol:

Posted

w koncu sie podpielam pod okno na swiat :)
no wiec na wstepie musze przyznac ze obaj synowie byli dzieli czyli astor ktory niecierpi innych psow i zjada je w tempie blyskawicy a nie daj boze jakby ktorys pies zaznaczyl teren misia to wpada w furie a norbis to w koncu ten pies (ciotka casia wie o co chodzi) no wiec ten pies z tez psem dogadali sie perfekcyjnie tlyko jak astor spal a norbis probowal dupcia na nim usiasc zeby bylo miekko to sie astor wkurzal a tak to sielanka i wspolne igraszki nawet w jednym pomieszczeniu moga jesc;) a zdazalo sie ze w polowie jedzenia norbis podpinal sie do michy astorowej i razem jadly sobie...norbis nei lubikotow...wiec kocurek rodzicow zostal ekhm zagrozony ale wystarczy powiedziec nie wolno i daje luz choc czesie sie caly zeby kota wpier...dzielic;P
fotki wstawie jak tlyko bede miala chwile wytchnienia bo dopiero co do domy wpadlam a jutro znowu wracamy na wioche delektowac sie przyroda L4 jest zbawieniem czasami;)
dziekujemy wszytskim za mile slowa:)

Posted

mrowa23 napisał(a):
no moj czarny kun czyli czarny dog niemiecki :) kliknij ciotka na moj banerek co...:P a mam problem z jagoda....musi szukac noego domku nawet dt na wczoraj...:-(

To wiela ty tych doziow jeszcze masz????:crazyeye:

A dlaczego Jagodka ma szukac domku??? Ona to dozia - twoja czy tymczasowka????

Dać info na dozie???

Posted

Mrówcia, napisz Ty mnie Kobitko więcej o Jagódce. :cool3: Muszę wiedzieć, jaka ona wszem i wobec, bedziemy wtedy myśleć. ;)

A tak poza tym, to ta Twoja dzisiejsza Sita...hmmm, jakby to ująć...:roll:
Miałam ochotę "uciekać"...:diabloti: A jak wiesz, obcasy miałam konkretne, jak to zwykle bywa, kiedy właśnie jest akcja z pisutkami. :lol:
I powiem szczerze - jest kochana, ale to nie Norbisiowe niewiniątko...:roll:

Posted

sita to przerazona klucha ktora stracila swoja kanape :-(
ja mam fane astora i jagodke i norbisia jagoda musi szukac nowego domku bo niestety zaczela byc agresywna do astora fan (od norbiego od razu seprawoana) bez podstaw je atakuje...:( sprawdzalam sama nie chodzi o wlasciiela o adoracje czy zabawki czy ze inny pies wszedl w droge po prostu nic...nagle sie budzi rozglada i atakuje z pelna agresja:( dom bez innych stowrzen musi byc na spacerach idealnie dogaduje sie z innymi zwierzetami na spacerach lubi brykac i wszystko ok ale w domu probuje wymordowac reszte psiego stada./...koty toelruje na molosy wrzuce mala wieczorem ....

Posted

Amstaffka Sita dojechała dziś do mojego kojca prosto z kanapy...:placz:
To przekochany pies...
Zostawiłam ją na 20 min, by załatwić miejsce w domu, chociaż na jedną noc... Jutro coś ciocia Mrówcia ma dalej wykombinować.
Jak przyjechałam by ją zabrać do tego ciepłego miejsca, warczała na mnie i to konkretnie... :roll: Nie powiem, chyba po raz pierwszy bałam się psa. :oops:
No, ale cóż - strach w kieszeń i zaprowadziłam ją w końcu do ciepłego miejsca...a ona już później cały czas patrzyła na mnie tymi smutnymi ślepiami i chodziła za mną w kółko...:placz: A ja musiałam ją zostawić...:placz:
Jutro będę u niej...

Posted

Mrówcia miała dziś porobić, ale nie wiem, czy w końcu zrobiła...
Ja mogę jutro jej porobić fotencje.
Nie jest wysterylizowana, właśnie ma cieczke...:roll:

Swoją drogą, jutro ma się coś tam u Mrówci wyjaśnić...:cool1: Trzymajmy kciuki...

Posted

No nic, Mała nie pozwoliła nikomu dzisiaj wejść do siebie...:shake: jest tak zestresowana...:placz: Cały czas warczy... A ja, no cóż - spróbowałam...:roll: Mega zestresowana, bo jeszcze w takiej sytuacji nie byłam...:shake: Podeszłam do niej na odległość 1 - 1,5 metra, tylko tyle mi się udało...
Później zobaczyłam w jej oczach ten niesamowity lęk, niepewność...:placz:
Dziewczyny poduczcie ciocie Hakite, jak sie zachowywać w takiej sutyacji, bo ja na tej rasie kompletnie się nie znam...:roll:
Mrówcia jedzie i zabiera Małą, ale nie wiem dokąd. Później napiszę więcej.