Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

I grubsza, i nowe szeleczki śliczne ma i smycz, a także...

DOM!

Właśnie kilka chwil temu odebrała ją Pani Kasia /kaja555/ i zabrała do domku. Sara radośnie powędrowała w nowej wyprawce. Teraz śmiało mogę zmienić tytuł wątku! :multi: Na szczęście Sara będzie mieszkała kilka kroków od górki, także zapewne często będzie się widywała z moją Sarką i wspólne harce po okołogórkowych kałużach nie będą miały końca! :evil_lol:

HURAAA!!!

:Dog_run::Dog_run:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

Sara, Siara, doczekałaś się! :loveu: :multi:
Na pewno w nowym domku nasza łaciata panna będzie bardzo szczęśliwa. Ciekawe jak wygląda w tej swojej wyprawce, zapewne zjawiskowo :cool3:
:cunao:

Posted

magda222 napisał(a):
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Co w takim razie jeszcze robi w dziale adopcyjnym?! ;)

Jak to co?
Tęskni za mną! :eviltong:

Albo ja tęsknię?!
A teraz ma podusi, którą zajmowała mi Sara, leży sobie Sunia.:evil_lol:

Posted

Sunia zna się na rzeczy i będzie zastępowała Pani Sarę jak może najlepiej. W zamian oczekuje jedynie podwójnej porcji karmy i ciastek :evil_lol:

Posted

Arlene napisał(a):
Sunia zna się na rzeczy i będzie zastępowała Pani Sarę jak może najlepiej. W zamian oczekuje jedynie podwójnej porcji karmy i ciastek :evil_lol:

Jeszcze czego, już teraz wygląda jak ciasteczko!!!:mad:

Sarcia idę spać bez Ciebie.:shake:

Posted

[quote name='Mada:)']

Na szczęście Sara będzie mieszkała kilka kroków od górki, także zapewne często będzie się widywała z moją Sarką i wspólne harce po okołogórkowych kałużach nie będą miały końca! :evil_lol:

I co, wszyscy koło Was? Moja Nancia/Dżesi, Sara... I kto jeszcze? :placz:
Nie zgadzam się. Nie i tyle. To jest niesprawiedliwe! :placz:
Aleksandro, musimy sobie zrobić własne spacerki, tak nie może być... :shake:
Zobaczycie, jeszcze mi wszyscy będziecie zazdrościć rannych, popołudniowych i wiezcornych spacerków do lasu. :angryy: :diabloti:
(Arelene przeprowadzasz się do Studzienic!)

A teraz kiedy wyrzuciłam wszystko to powiem, że bardzo się cieszę!
Oczywiście nie z tego, że Sara mieszka tak daleko ode mnie, ale że "ma wspaniały dom u wspaniałej pani Kasi".
Na raz, na dwa... Wszyscy: HIP, HIP, HURA!
:multi:

Posted

Wiktorio, ależ oczywiście, że się przeprowadzam! Już czekam z niecierpliwością, aż otrzymam od Ciebie klucze do mojego nowego domu. Pamiętaj tylko, aby dopilnować budowy, wiesz, jak to jest z tymi dzisiejszymi domostawiaczami... Jeszcze gotowi mi zrobić jakąś okropną chałupę w nowoczesnym stylu, brr...

A jak tam się ma nasza Sarcia? Przyznaję, że wyczekuję serii zdjęć pod tytułem "Moje pierwsze dni w nowym domku" :cool3:

Posted

O rany, ale tutaj elabotraty...! A no Sara wcale się nie czuła jak w "nowym domu", bo wszystkich świetnie znała i ani na chwilę nie opuszczał jej dobry humor.

A po prawie dwóch tygodniach musze o Sarci powiedzieć, że się zrobiła TAKA ważna, że "se nie pogadasz..." :evil_lol:

1. Szczeka na obce psy i ludzi.
2. Jak słyszy petardy na placu zabaw to wyskakuje zjeżona od karku do ogona i warczy (a ja lece ją głupia głaskać bo się pies pewnie wystraszył - a ona do barierki i na ludzi szczeka...).
3. Śpi rozwalona na swoim posłaniu tak że głowa wystaje i łapy, jak ide po mieszkaniu to nawet się nie podniesie - tylko machnie ogonem.
4. Coraz mniej za nami łazi, tylko jak jej się chce, albo jak wie że zaraz idzie na spacerek.
5. Na wsi okazała się prawdziwą 'powsinogą' :evil_lol:, nic tylko latać po ziemniakach i truskawkach z innymi psami. Piszczała pod drzwiami żeby wychodzić.
6. Lubi tarzać się w krowich plackach i jest z tego dumna nawet jak trzeba ją kąpać dwa razy :evil_lol:
7. Jest psem bardzo ambitnym. Z rzeki chce wyłowić WSZYSTKIE kamienie i to jeszcze większe od swojego pyska... KONIECZNIE ;)

To na razie tyle mi do głowy przychodzi, resztę zobaczycie na górce na spacerze :razz:

Posted

Kaja co ty mi za agresora robisz z Sary? :evil_lol:

Toż to poczciwa psina, która na nikogo nie warczy. :eviltong:

Musimy dogadać się co do godzin spacerowych na naszej górce.

A ostanio jak ją widziałam na spacerku to taka pięknisia się zrobiła, że HEJ!!! :lol:

Posted

He he - wczoraj po 20.00 idziemy na górke (tzn. tylko koło górki, bo Siara wcześniej była u moich rodziców, gdzie obsikała im dwa ogródki, i chcieliśmy żeby się tylko dosikała na górce :evil_lol:).

No i Sara sobie idzie, a tam na górce nagle pojawia się Grzesiek z Magdą i całą ferajną - a Sara nie poznała i oczywiście szczeka na niego :evil_lol:

Dopiero jak ją zawołał to poleciała machając ogonem.

Sara po prostu pilnuje SWOJEGO. SWOJEGO domu, SWOJEJ klatki schodowej, SWOJEGO domu na ul. Poziomkowej, SWOJEGO domu na wsi i SWOICH pól ziemniaków i truskawek, SWOJEGO śmietnika na Balbinie no i SWOJEJ górki i torów kolejowych! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 months later...