Arlene Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ale słitaśny Pan Miś. Ale Sara coś bardziej na kalendarz zerka, niż na niego :evil_lol: Quote
kaja555 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Sara daje rade Panu Misiowi bez problemu:evil_lol: Tylko tutaj już była po ponad dwu godzinnym spacerze na Paprocanach i brakowało siły na Pana Misia;) Quote
grazyna9915 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Tym razem Sara zamieniła misia na małą szyrkletkę. :mad: A może Szyrkletak zamieniła misia na Sarę? :hmmmm: Pozory jednak mylą, te dwa zwierzaki się naprawdę kochają. Quote
kaja555 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ale zdjęcia! :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaja555 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 he he Alfa, Sara teraz to już "troszeczkę" grubsza jest niż na poprzednim zdjęciu... Quote
Mada:) Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 I grubsza, i nowe szeleczki śliczne ma i smycz, a także... DOM! Właśnie kilka chwil temu odebrała ją Pani Kasia /kaja555/ i zabrała do domku. Sara radośnie powędrowała w nowej wyprawce. Teraz śmiało mogę zmienić tytuł wątku! :multi: Na szczęście Sara będzie mieszkała kilka kroków od górki, także zapewne często będzie się widywała z moją Sarką i wspólne harce po okołogórkowych kałużach nie będą miały końca! :evil_lol: HURAAA!!! :Dog_run::Dog_run: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Arlene Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Sara, Siara, doczekałaś się! :loveu: :multi: Na pewno w nowym domku nasza łaciata panna będzie bardzo szczęśliwa. Ciekawe jak wygląda w tej swojej wyprawce, zapewne zjawiskowo :cool3: :cunao: Quote
grazyna9915 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Sara to cudowna psinka w nowym domku na pewno będzie się miała SUPEROWO, tylko kto mi teraz zajmie poduszkę!!!:placz: Quote
magda222 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co w takim razie jeszcze robi w dziale adopcyjnym?! ;) Quote
grazyna9915 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 magda222 napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co w takim razie jeszcze robi w dziale adopcyjnym?! ;) Jak to co? Tęskni za mną! :eviltong: Albo ja tęsknię?! A teraz ma podusi, którą zajmowała mi Sara, leży sobie Sunia.:evil_lol: Quote
Arlene Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Sunia zna się na rzeczy i będzie zastępowała Pani Sarę jak może najlepiej. W zamian oczekuje jedynie podwójnej porcji karmy i ciastek :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Arlene napisał(a):Sunia zna się na rzeczy i będzie zastępowała Pani Sarę jak może najlepiej. W zamian oczekuje jedynie podwójnej porcji karmy i ciastek :evil_lol: Jeszcze czego, już teraz wygląda jak ciasteczko!!!:mad: Sarcia idę spać bez Ciebie.:shake: Quote
Rawa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Mada:)']Na szczęście Sara będzie mieszkała kilka kroków od górki, także zapewne często będzie się widywała z moją Sarką i wspólne harce po okołogórkowych kałużach nie będą miały końca! :evil_lol: I co, wszyscy koło Was? Moja Nancia/Dżesi, Sara... I kto jeszcze? :placz: Nie zgadzam się. Nie i tyle. To jest niesprawiedliwe! :placz: Aleksandro, musimy sobie zrobić własne spacerki, tak nie może być... :shake: Zobaczycie, jeszcze mi wszyscy będziecie zazdrościć rannych, popołudniowych i wiezcornych spacerków do lasu. :angryy: :diabloti: (Arelene przeprowadzasz się do Studzienic!) A teraz kiedy wyrzuciłam wszystko to powiem, że bardzo się cieszę! Oczywiście nie z tego, że Sara mieszka tak daleko ode mnie, ale że "ma wspaniały dom u wspaniałej pani Kasi". Na raz, na dwa... Wszyscy: HIP, HIP, HURA! :multi: Quote
Arlene Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wiktorio, ależ oczywiście, że się przeprowadzam! Już czekam z niecierpliwością, aż otrzymam od Ciebie klucze do mojego nowego domu. Pamiętaj tylko, aby dopilnować budowy, wiesz, jak to jest z tymi dzisiejszymi domostawiaczami... Jeszcze gotowi mi zrobić jakąś okropną chałupę w nowoczesnym stylu, brr... A jak tam się ma nasza Sarcia? Przyznaję, że wyczekuję serii zdjęć pod tytułem "Moje pierwsze dni w nowym domku" :cool3: Quote
kaja555 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 O rany, ale tutaj elabotraty...! A no Sara wcale się nie czuła jak w "nowym domu", bo wszystkich świetnie znała i ani na chwilę nie opuszczał jej dobry humor. A po prawie dwóch tygodniach musze o Sarci powiedzieć, że się zrobiła TAKA ważna, że "se nie pogadasz..." :evil_lol: 1. Szczeka na obce psy i ludzi. 2. Jak słyszy petardy na placu zabaw to wyskakuje zjeżona od karku do ogona i warczy (a ja lece ją głupia głaskać bo się pies pewnie wystraszył - a ona do barierki i na ludzi szczeka...). 3. Śpi rozwalona na swoim posłaniu tak że głowa wystaje i łapy, jak ide po mieszkaniu to nawet się nie podniesie - tylko machnie ogonem. 4. Coraz mniej za nami łazi, tylko jak jej się chce, albo jak wie że zaraz idzie na spacerek. 5. Na wsi okazała się prawdziwą 'powsinogą' :evil_lol:, nic tylko latać po ziemniakach i truskawkach z innymi psami. Piszczała pod drzwiami żeby wychodzić. 6. Lubi tarzać się w krowich plackach i jest z tego dumna nawet jak trzeba ją kąpać dwa razy :evil_lol: 7. Jest psem bardzo ambitnym. Z rzeki chce wyłowić WSZYSTKIE kamienie i to jeszcze większe od swojego pyska... KONIECZNIE ;) To na razie tyle mi do głowy przychodzi, resztę zobaczycie na górce na spacerze :razz: Quote
grazyna9915 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kaja co ty mi za agresora robisz z Sary? :evil_lol: Toż to poczciwa psina, która na nikogo nie warczy. :eviltong: Musimy dogadać się co do godzin spacerowych na naszej górce. A ostanio jak ją widziałam na spacerku to taka pięknisia się zrobiła, że HEJ!!! :lol: Quote
kaja555 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 He he - wczoraj po 20.00 idziemy na górke (tzn. tylko koło górki, bo Siara wcześniej była u moich rodziców, gdzie obsikała im dwa ogródki, i chcieliśmy żeby się tylko dosikała na górce :evil_lol:). No i Sara sobie idzie, a tam na górce nagle pojawia się Grzesiek z Magdą i całą ferajną - a Sara nie poznała i oczywiście szczeka na niego :evil_lol: Dopiero jak ją zawołał to poleciała machając ogonem. Sara po prostu pilnuje SWOJEGO. SWOJEGO domu, SWOJEJ klatki schodowej, SWOJEGO domu na ul. Poziomkowej, SWOJEGO domu na wsi i SWOICH pól ziemniaków i truskawek, SWOJEGO śmietnika na Balbinie no i SWOJEJ górki i torów kolejowych! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no nareszcie jakaś dobra wieść!:loveu: Quote
kaja555 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pluszak "czarna pantera" nie ma juz dawno ogona, uszu, metki i połowy wnętrzności :evil_lol: Quote
Recommended Posts