Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/a035.gif[/IMG]...... Sauronku w gorę [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co w góre??
noga w góre?? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co w góre??
noga w góre?? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to w górę .....noga ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Sauroniczku... cioteczka klockowa rzadko zagląda, ale myśli cały czas o Tobie..[/B][/COLOR][/FONT] :-(

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co za palant cie już nie chciał.... jesooo jak ja nie nawidze takich frajerów.. co to psa se ot tak- fik na ulice, :angryy:
ja bym oddała życie za swojego bandosia... zresztą jak i ty pewnie oddałbys swoje za "pancia" a oni tak sie odwdzięczają za tą psią bezinteresowną miłosć...

mam dziś zły dzień.. te bidy mnie przerastają :placz: a moja bezradność mnie tylko dołuje :-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ahh clockwork nawet nie wiesz jak doskonale Cie rozumiem... Pracujac ponad poltora roku w schronisku naogladalam sie juz wiele zla i nienawisci czlowieka w stosunku do zwierzat, a jednak glupota ludzka caly czas mnie zaskakuje...
Z reszta sami widzicie ile nowych suni na watku bullowatych przybylo w przeciagu raptem 2 tygodni... masakra jakas.
Tymczasem podnosze naszego bandosia, ofiare ludzkiej bezmyslnosci...

Posted

smutno tu się robi... Powód uzasadniony, ale nie możemy się poddawać. Trzeba myśleć o tym ile jeszcze dobra czeka tego psiaka od odpowiedzialnych ludzi, ile miłości, ciepła i oddania.
A ludzie którzy nie potrafią potraktować godnie psa... Nie, żal mi słów na takie stworzenia.

Posted

No sobota chyba nie byla owocna dla Sauronka, bo nikt z pracy nie dzwonil, ze piesek znalazl domek... Ale moze niedziela, moze jutro jak bede w pracy pojawi sie jakis kochany i odpowiedzialny domek dla naszego bandosia...