Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś spacer przed jedzonkiem ......;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj znow ciotki spią .....................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć mój Ty bandosiu :loveu: szoruj na pierwszą [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/a035.gif[/IMG]...... Sauronku w gorę [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B].....no słoneczko już wyszło ....pójdziemy się przejść [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/a035.gif[/IMG]...... Sauronku w gorę [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co w góre?? noga w góre?? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co w góre?? noga w góre?? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to w górę .....noga ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow ....spacerek był :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Sauroniczku... cioteczka klockowa rzadko zagląda, ale myśli cały czas o Tobie..[/B][/COLOR][/FONT] :-( [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co za palant cie już nie chciał.... jesooo jak ja nie nawidze takich frajerów.. co to psa se ot tak- fik na ulice, :angryy: ja bym oddała życie za swojego bandosia... zresztą jak i ty pewnie oddałbys swoje za "pancia" a oni tak sie odwdzięczają za tą psią bezinteresowną miłosć... mam dziś zły dzień.. te bidy mnie przerastają :placz: a moja bezradność mnie tylko dołuje :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Ahh clockwork nawet nie wiesz jak doskonale Cie rozumiem... Pracujac ponad poltora roku w schronisku naogladalam sie juz wiele zla i nienawisci czlowieka w stosunku do zwierzat, a jednak glupota ludzka caly czas mnie zaskakuje... Z reszta sami widzicie ile nowych suni na watku bullowatych przybylo w przeciagu raptem 2 tygodni... masakra jakas. Tymczasem podnosze naszego bandosia, ofiare ludzkiej bezmyslnosci... Quote
Wola Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 smutno tu się robi... Powód uzasadniony, ale nie możemy się poddawać. Trzeba myśleć o tym ile jeszcze dobra czeka tego psiaka od odpowiedzialnych ludzi, ile miłości, ciepła i oddania. A ludzie którzy nie potrafią potraktować godnie psa... Nie, żal mi słów na takie stworzenia. Quote
Alicja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]....oć maleńki na psacerek ...oć ...idziemy poszukać Twojego Człowieka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 To teraz ja zabieram bandosia na poszukiwania... :) Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]....biegusiem na psacerek :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 o mamuniu... wieczorny spacerek się nie odbył i teraz bandoś pewnie siuśka po łapkach. Szybciutko biegniemy do lasu Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]....no Sauronku ...teraz troszeczkę pobiegamy ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Gonitwa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Sauron dziś weekend, może znajdziesz dom? Quote
natalia_aa Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 No sobota chyba nie byla owocna dla Sauronka, bo nikt z pracy nie dzwonil, ze piesek znalazl domek... Ale moze niedziela, moze jutro jak bede w pracy pojawi sie jakis kochany i odpowiedzialny domek dla naszego bandosia... Quote
karolina1 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 też oczywiście trzymam. dziś będe wypatrywać tego jedynego właściciela dla naszego Sauronika ;* Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cioteczka wróciła .....oć na spacerek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts