Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wstawanko Sauronku :loveu:chociaż mróz na dworze ....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek Bandolku............. :loveu::loveu: cioteczki gdzieś sie zapodziały... a siq popołudniowe nie zrobione :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Oj cioteczki dzisiaj chyba bardzo zabiegane, bo nasz Sauronik zaledwie 2 razy dzisiaj na spacerku byl... Wiec zabieram niunka na wieczorny jogging na pierwsza :D Quote
Tengusia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [B]A on czeka i czeka :([/B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/99/4ea6f5240f098987.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:-(...za długo już czeka ...........................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 zdecydowanie... Sauroniku chodź idziemy na spacer Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Berek ....ja ze śniadankiem ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][B][COLOR=Red]no...spacerek ...........[/COLOR][/B][/FONT] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zima idzie.:placz::placz::placz:.... nie lubiam zim... bo zaraz myśle o tych niedomnych psach :placz::placz: i mi serce pęka że świat jest taki podły, a ludzie takie... [URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/angry/25030/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/angry/ranting.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Misiaczku nasz .......gdzie twój domeczek ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]opka na pierwszą ........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Oj widze ze ladny ruch u Ciebie Sauronku w przeciwienstwie do watku reszty naszych bulowatych :roll: spacerkow to chyba juz z 8 dzisiaj miales wiec ja tylko przytulic do snu wpadlam... Kurcze dlaczego nie mozemy Ci pomoc i zabrac do cieplego domku... 3maj sie kochanie... Quote
Wola Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 O tak... Każdy by chciał go zabrać... niestety nikt nie może... Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też wpadłam przytulić .:loveu:...chociaż na chwilkę [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...nikt Cie tutaj dziś nie odwiedza.........:-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja sie tu dobijałam... ale dogomuł nie chcial mnie wpuścić :angryy: Sauronku!!! gdzie Twój domek?? dziewczyny?? jak Sauron wogóle sie miewa?? nie zadam pytania czy służy mu schron, ale czy.. jakoś tam egzystuje ... daje radę?? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wieczorne siq.......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja sie tu dobijałam... ale dogomuł nie chcial mnie wpuścić :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Sauronku!!! gdzie Twój domek??[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dziewczyny?? jak Sauron wogóle sie miewa?? nie zadam pytania czy służy mu schron, ale czy.. jakoś tam egzystuje ... daje radę?? [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hmm... jak sie miewa, tak jak bandos bez domu, smutny i zrezygnowany... Powiem tak, jak go pierwszy raz zobaczylam wydawal mi sie takim duzym, poteznym psem, do ktorego wchodzilo sie z respektem, a teraz z kazda moja wizyta Sauron jakos mi tak maleje w oczach... Nie wiem czemu, fakt troche schudl, z reszta jak przechodzi sie kolo boksu to nie ten sam Sauron, teraz lezy wtulony w kraty i katem oka wypatruje swojego czlowieka... Podnosze Cie kochanie, oby domek sie w koncu znalazl, ilez mozna czekac... Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='natalia_aa']Hmm... jak sie miewa, tak jak bandos bez domu, smutny i zrezygnowany... Powiem tak, jak go pierwszy raz zobaczylam wydawal mi sie takim duzym, poteznym psem, do ktorego wchodzilo sie z respektem, a teraz z kazda moja wizyta Sauron jakos mi tak maleje w oczach... Nie wiem czemu, fakt troche schudl, z reszta jak przechodzi sie kolo boksu to nie ten sam Sauron, teraz lezy wtulony w kraty i katem oka wypatruje swojego czlowieka... Podnosze Cie kochanie, oby domek sie w koncu znalazl, ilez mozna czekac...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:-(...jak przykro mi to czytać ....:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Oj tak... Marnieje jak każdy inny psiak, jedne jednak znoszą to lepiej inne gorzeć, na początku myślałam że wytrzyma, że po pierwsze szybko pójdzie do domu, a po drugie taki psiak szybko się odnajdzie. Ale porównując go teraz do tego jaki był... Strasznie się zmienił. Ja widuję go tylko za kratą, na spacery z nim nie chadzam, ale to i tak widać... A teraz na poprawę humoru mizianko i spacerek;) Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mizianko poranne od Alicji ......[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_106.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts