natalia_aa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://yelims1.free.fr/Animaux/Animaux01.gif[/IMG]szybki spacerek i spać ...[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To sie nazywa jednomyślność:) a może telepatia :D Quote
Wola Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 dziś znów jestem pierwsza :multi: Sauronik pospacerujemy:) dziś widzę czeka Cię aktywny dzionek to my teraz tak na chwilę żeby Cię nie wymęczyć ale żeby siusiu zaliczyć :cool3: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Wola']dziś znów jestem pierwsza :multi: Sauronik pospacerujemy:) dziś widzę czeka Cię aktywny dzionek to my teraz tak na chwilę żeby Cię nie wymęczyć ale żeby siusiu zaliczyć :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A ja dziś troszke później .......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Wola']czas coś zjeść :sabber:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...smacznego ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='dariaopole']Drogi panie/pani obserwator, prosze się nie gapić na Sauronka tylko do domku zabierać :evil_lol:, kocyk przyszykować i kochać ze wszystkich sił !!!:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kocyk??? :crazyeye::crazyeye: chyba dla siebie :evil_lol::evil_lol: bandosie nie śpią na kocykach a w łóżeczkach :roll::roll: a jak mają dobry humor to i panciostwo wpuszczą do siebie.... w nogi :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Wola']czas coś zjeść :sabber:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:eek2:nie jedz Sauronika!! :placz::placz::placz::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj caly dzień nie byłes na psacerku ....[IMG]http://yelims1.free.fr/Animaux/Animaux01.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
bea_m Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ...ciemno już to i spacerować się nie chce Quote
Gonitwa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hopsamy na pierwszą! [quote name='bea_m']...ciemno już to i spacerować się nie chce[/quote] Błąd. Najlepsza pora na spacer;) No chyba, że pada deszcz... Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas nie pada to można jeszcze pobiegać ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 U nas tez nie pada :) a ja wlasnie wrocilam ze spacerku z moja sucz to i teraz z Sauronkiem wyskocze :) Do jutra bandosiu :) Kurcze kolejny weekend moze teraz w koncu sie cos ruszy... Quote
Wola Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 weekendy to najlepsza pora na adopcję :cool3: może dziś będzie ten szczęśliwy dzień?? :cool3: a teraz jeszcze po ciemku wymkniemy się na spacerek :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Coraz jaśniej coraz cieplej ...może czas na zabawę i sniadanko Sauronku....tylko najlepiej we własnym domeczku ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Zapomnialyscie o Sauroniku? Czy balujecie wszyscy w cieply sobotni wieczor :D U nas dzisiaj bardzo cieplutki dzionek byl, ale chetnych na Sauronka brak :( Owszem budzi zainteresowanie ale wygladem a w dalszym ciagu nie ma nikogo kto bylby w stanie dac mu dom... Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...cioteczka miala troszkę kłopotów...i nie mogla być przy kompku ...ale już jest u Naszego Slodziaczka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 No wybaczamy :) I jeszcze na dobranoc chodz bandosiu na spacerek :) Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja jeszcze przyszlam wymiziać przed snem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Gonitwa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 I ja jeszcze raz.... szkoda, że tylko wirtualnie... Quote
Wola Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 to mykamy na poranny spacerek po zaworki nie wytrzymają :eviltong: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak Sauron po spacerku to ja ze śniadankiem ...;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...i znów nikt nie przyszedł zabrać Cię do domeczku ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Oj i znowu z cioteczką Alicją na psacerek pomykasz ...:loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Gonitwa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ciotka Alicja wiernie u Ciebie jest całymi dniami, pewnie chętnie by Cię do siebie zabrała... Jak my wszyscy... Quote
Recommended Posts