Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='becia66']i rogaty pójdzie do domku ? :crazyeye:[/quote]
becia66 widać że nie czytałaś wątku dokładnie, balzak jest już dawno po zabiegu, rany po "rogach" już dawno się zagoiły i już zarosły sierściuchą :lol:

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myslę że "rogaty" w końcu się doczekał :)
Wczoraj byłyśmy u niego w odwiedzinach z Nutką - muszę powiedzieć że zachowywał się jak dżentelmen :)) - zaakceptowały się tak że nie musi już czekać na budowę drugiej części kojca. Jestem otwarta na kontrolę przedadopcyjną, ale powiem szczerze że bardzo pasuje mi przyszły tydzień (od poniedziałku do piątku - weekend niestety nie bardzo :(( ) Jak się uda to przyjadę po rogatka w pierwszy weekend maja ;)

Posted

Powiem tak - był bardzo zainteresowany Nutką, ogonem merdał bardzo dostojnie, chodził za Nutką, obwachiwały się, nie wykazywał żadnych oznak agresji, nie było mruczenia ani nic w tym stylu. Nawet na mnie spoglądał jakby z większą uwagą niż ostatnio. Po prostu było bardzo dobrze.

Posted

To skoro wizyta była udana,to jeszcze tylko spytam,czy oprócz psich akcesorii i karmy -sunia i jej przyszły kolega Balzak będą miały ten nowy kojec,czy stary?
Bo na wiosnę i w lecie też pada deszcz i wtedy to będą już dwa ubłocone psy:shake:

Posted

Na razie kojec pozostanie stary (został utwardzony płytami na części powierzchni, tak że teraz nawet jak pada deszcz Nutka jest czyściutka). nowy chcę skończyć w tym roku, nie jestem w stanie podać dokładnej daty - materiały są, ale budowniczy czyli mój mąż;) pracuje od cały tydzień od 9 do 17 plus dwie soboty w m-cu :-( chodzi już tylko o czas.
Błota w każdym bądź razie już nie ma.

Posted

Pro forma zapytam jeszcze co z wizytą przedadopcyjną?? Mam juz swój grafik na przyszły tydzień i jestem w domu w godzinach rannych (do 9) we wtorek i czwartek. Potem już tylko wieczorem - może byż za ciemno do obejrzenia czegokolwiek. :roll:

Posted

Napewno możesz!:lol: Romi jest bardzo wspaniałym "wujkiem"- taki facet ideał,co to szuka żony tylko wśród dziewczyn z dogo- facet,który dla psów robi wszystko!:loveu:
Nawet jechał do Wrocławia po sunię! Ostanio dawno chyba nie pisał nic na wątkach ,więc może Irenka mogłaby przesłać Ci tel.do niego?

Posted

[quote name='epe']Napewno możesz!:lol: Romi jest bardzo wspaniałym "wujkiem"- taki facet ideał,co to szuka żony tylko wśród dziewczyn z dogo- facet,który dla psów robi wszystko!:loveu:[/QUOTE]
nie mów :cool3:... szuka żony???

Posted

Asior - do mnie jest naprawdę łatwy dojazd. Wsiadasz w busa na wzgórzach w stronę proszowic - powiesz kierowcy że chodzi o pietrzejowice i poprosisz żeby ci powiedział gdzie wysiąść. Całej jazdy ze wzgórz jest jakieś 8 minut. Potem tyrkniesz do mnie a ja wyjadę przed ciebie na rowerze, bo niestety auta nie bedę mieć w tym tygodniu.
We wtorek będę nawet do południa - to jest mój najluxniejszy dzień ;)

Posted

[quote name='Asior']ewuś, wolała bym uniknąć busa :(
[B]ja jestem pierdoła [/B]i zaraz zgubię drogę, albo coś :([/QUOTE]

Asior pierdoła, dobre sobie.... ciekawe kto w to uwierzy :evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

nie to żebym się czepiał ale jeśli jest potencjalny domek to priorytetowo powinno się go sprawdzić i "pozbyć" psa...
ile to juz trwa ? miesiąc? zaraz domek przepadnie i Balzak będzie nastepne kilak lat siedzial w schronie...

Posted

też uważam ze powinno to trwać krócej.balzak od jakiegoś czasu już nie ma allegro bo miał iść "już niedługo" do nowego domu a tu nic. nadal czeka.
jesli domek aktualny to trzeba wysłać tam psa a jeśli nie to należałoby wznowić ogłoszenia.

Posted

kochani, spokojnie.. Ewa się nie rozmyśli ;) To wszystko jest ustalane z nią..
Nie damy Balzaka, dopóki nie będzie spełnione kilka warunków... zadaszenie niedawno powstało, więc nie było sensu wczesniej jechać....
Ewa pracuje, jak miała jakiś dzień wolniejszy to akurat mi coś wypadło :roll:
W środę wstępnie jedziemy do Ewy....
Niestety nikt z krakusów nie wyraził zainteresowania podwiezieniem nas .. standard....