Asior Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 U Balzaka bez zmian.... Na szczęscie nic mu się nie dzieje z łapkami tak jak to się przytrafia owczarkom.... Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 no to chociaż podrzucę chłopaka :multi: może ktoś go wypatrzy :crazyeye: Quote
Asior Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 teraz nie :shake: jestem zawalona ogłoszeniami ciuszków po moim młodym Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asior napisał(a):teraz nie :shake: jestem zawalona ogłoszeniami ciuszków po moim młodym no coś ty!:mad: dziewczyny, ja się o tekst doprosić nie mogłam, potem odpuściłąm bo ty asiu miałaś mu robić allegro i wyszło na to ze pies od dawna bez aukcji!:crazyeye: szybciutko mu wystawię jeśli w końcu będzie ten tekst. ja nie napiszę, bo nie dam rady wątku przewertować a poza tym ja go nie znam! kurcze, no! nie pozwólmy by balzak kolejn,ą zimę w schronie przesiedział!:shake: Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='agaga21']no coś ty!:mad: dziewczyny, ja się o tekst doprosić nie mogłam, potem odpuściłąm bo ty asiu miałaś mu robić allegro i wyszło na to ze pies od dawna bez aukcji!:crazyeye: szybciutko mu wystawię jeśli w końcu będzie ten tekst. ja nie napiszę, bo nie dam rady wątku przewertować a poza tym ja go nie znam! kurcze, no! nie pozwólmy by balzak kolejn,ą zimę w schronie przesiedział!:shake: agaga21, dzisiaj nie mozna opierdzielać Asiora, Ona dzisiaj solenizantka :diabloti: nie godzi się :evil_lol: może raczej zaśpiewamy jej 100 lat :drink1::tort::BIG::new-bday::tort::BIG::new-bday: :drink1: po północy już możesz jej spuścic łomot :mad::mad: Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='marysia55']agaga21, dzisiaj nie mozna opierdzielać Asiora, Ona dzisiaj solenizantka :diabloti: nie godzi się :evil_lol: może raczej zaśpiewamy jej 100 lat :drink1::tort::BIG::new-bday::tort::BIG::new-bday: :drink1: po północy już możesz jej spuścic łomot :mad::mad: :oops::oops::oops::oops::oops::oops: bo dziś to same problemy....:oops::oops::oops: ASIU 100 lat!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asior częstuj tym tortem od Agatki bo slinka leci , to ja może jeszcze dorzucę małe 'co nieco' Quote
Asior Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Maryś... Ty lepiej poczęstuj mnie tekstem dla Balzaka :placz::placz::placz: Agaguś.. tak jak piosałam w pw.. ostatni miesiąc to naprawde sajgon.... wiem... zawaliłam, ale jak pisałam sa pozytywne aspekty sprawy :eviltong: Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asior napisał(a):Maryś... Ty lepiej poczęstuj mnie tekstem dla Balzaka :placz::placz::placz: Agaguś.. tak jak piosałam w pw.. ostatni miesiąc to naprawde sajgon.... wiem... zawaliłam, ale jak pisałam sa pozytywne aspekty sprawy :eviltong: a ja -tak jak pisałam na pw przepraszam za naskoczenie;) chętnie się dziś drineczkiem poczęstuję...przyda mi się...albo nawet wszystkie trzy:oops: Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Asior']Maryś... Ty lepiej poczęstuj mnie tekstem dla Balzaka :placz::placz::placz: Agaguś.. tak jak piosałam w pw.. ostatni miesiąc to naprawde sajgon.... wiem... zawaliłam, ale jak pisałam sa pozytywne aspekty sprawy :eviltong: gdzie klipo jedna widzisz te pozytywne aspekty:roll::roll::diabloti: poza tym nie dam rady na już, a jak Cię znam to pewnie na' przedwczoraj' :eviltong: będzie potrzebny :grins::grins::grins: Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agaga21 napisał(a): chętnie się dziś drineczkiem poczęstuję...przyda mi się...albo nawet wszystkie trzy:oops: zdaje się, że będę musiała dorobić 'co nieco', same depresyjne sie spotkały :evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 marysia55 napisał(a):gdzie klipo jedna widzisz te pozytywne aspekty:roll::roll::diabloti: poza tym nie dam rady na już, a jak Cię znam to pewnie na' przedwczoraj' :eviltong: będzie potrzebny :grins::grins::grins: na razie nie będe zapeszać ;) marysia55 napisał(a):zdaje się, że będę musiała dorobić 'co nieco', same depresyjne sie spotkały :evil_lol::evil_lol: no niestety.. Ja mam dziś humor z typu: "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi" Pewno do jutra mi przejdzie, ale.... Quote
bahlsa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 I ja dołączam się do życzeń dla Asiorka :) Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas. Oczywiście kwiatuszki do życzeń :Rose: Quote
marysia55 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Asior']no niestety.. Ja mam dziś humor z typu: "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi" Pewno do jutra mi przejdzie, ale.... no i co przeszło :roll: a poza tym nie wystarczy ci, że ja cię lubię i koffam :loveu: czy musi to być od razu cały świat :cool3: i okolice :evil_lol: Quote
Asior Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 bahlsa.... dziękuje pięknie :loveu: Marys... no w sumie masz rację.. wystarczysz Ty ;) Quote
Asior Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 niestety.. Państwo się rozmyślili :roll: Witam Pania tak maz byl w sobote w schronisku i ogladal balzaka...jest podobno przepiekny i ogromny;)....zastanawiamy sie i bijemy z myslami bo wydaje nam sie ze mamy za male mieszkanie dla takiego wielkiego futrzaka a nie chcemy by sie okazalo ze bedzie sie meczyl on i my...poza tym on wyglada na 6-7 letniego zwierzaka i nie ukrywam ze mamy obawy ze moze miec swoje przyzwyczajenia z ktorymi ja moge nie dac sobie rady bo jednak nie jestem tak obyta z psami jak maz...tak wiec prosze szukac dla niego domu a my pojawimy sie jeszcze w najblizszym czasie bo na psa od was jestesmy zdecydowani nie wiemy tylko czy na balzaka...dziekujemy Pani za zainteresowanie pozdrawiam szkoda, bo facet był naprawde sensowny Quote
agamika Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 hmm, bezsensu ... zazwyczaj faceci to d**py, i rozwalają adopcje, a tu jakis związek na opak :shake: ale ...lepiej teraz niz jakby go wzięli i wtedy by sie Pani opamiętała ze ona to se rady nie da ;).. szkoda ze on do psów tak nie za bardzo :shake: Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Mam tekst od agamika wczesniej nie zauważyłam go na watku :oops: już robię allegro. Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 allegro wyróżnia agnieszka32 OWCZAREK NIEMIECKI traci wiarę w schronisku (715493757) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marysia55 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Asior napisał(a):Maryś... błagam!!!!!!!!! Asiorku, oglądnęłam allegro Balzaka zrobione przez agaga21, jest piekne :loveu: Jeżeli jednak uznasz, że potrzeba innego tekstu, to jestem do dyspozycji :p Quote
Asior Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Agamika, piekny tekst :loveu: Marysiu, dzięki w takim razie :) będziesz miała czas dla innego psiaka napisac tekst :) Dzięki Wam dziewczyny:loveu: Quote
Recommended Posts