Doginka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Tekla64']nie wiem czy gratulowalam ale zdaje sie ze tak a jakby jendak nie to serdeczne gartulacje dla grubasow!!!! i niech juz tak zostanie kazdy ma prawo miec swoj ideal psa i wlasnie po to coby kazdy se mogl wybrac to co jemu sie podoba i co lubi sa rozniste rasy wiem wiem juz to pisalam zdjecia wystawowe super ale nie bylo tam deczko ciemno ???? jakos takie mam wrazenie[/QUOTE] Dla aparatu trochę ciemno, pomimo sporej ilości okien, ale ogólnie było fajnie. Oczywiście w miarę upływu dnia robiło się ciemniej:lol:;-) Quote
Natalia&Cody Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Gratulujemy sukcesów ! :D Niestety...na targach ze zdjęciami jest masakra, ale w niektórych miejscach zadarza się dobre oświetlenie. Myślę, że wystarczy mieć porządną lampe i jakoś wyjdą. :D Pozdrawiamy. Quote
Lucky. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 gratulujemy :) przeczytałam prawie całą dyskusję, i ja również uważam (po zdjęciach ), że twoje psy nie są spasione, a idealne. Tak to jest jak ktoś ocenia psy po zdjęciach, a na żywo ich nie widział. Quote
Fides79 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 gratuluje sukcesów, brawa dla Ciebie i chlopaków :multi::multi: Lotos niesamowity, pięknie go zrobiłaś :loveu: a zdjecia bardzo fajne :p Quote
ewka i haker Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 gratulacje!!!!! milo było sie spotkać na chwile:) Quote
WATACHA Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 A tu o co się modlicie ;)? [url]http://i54.tinypic.com/161l1z8.jpg[/url] Lotos przecudny, szkoda , że nie wygrał Quote
Vectra Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Ka-Vanga'] Jestem pewna, ze Unbelievable mogla widziec chudziusienkie miniatury [/QUOTE] oczywiście , na dogo chociażby , takie prosto ze schroniska - nie daleko szukać u Malejwaszki .... tylko zaraz po tym jak zaczną jeść , robią się normalne :) Ja miałam kiedyś tam PONa , taki piesek , co to często dom zmieniał .. z racji , zamiłowania do ucieczek - u nas był najdłużej ... regularnie zwiewał i nie było na niego bata - chodził na smyczy , ale potrafił wyskoczyć między nogami z domu przez drzwi i tyle go widziano :) wracał po 2-3 tygodniach ... brudny , śmierdzący , nie wiem ile tysięcy dzieci zrobił :diabloti: jurny był ... na tych wypadach , to mu się nie przelewało - to były lata 80 ... sklepy tylko państwowe etc ... po włóczędze , był kąpany , picowany - szate miał bardzo bujną - wyglądał jakby miał z 10 kg nadwagi , co często ludzie mówili .... najszybciej odchudzający się pies na świecie ... wystarczyło wodą polać , włos otulał gnaty , okryte skórką - Quote
Doginka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Silky123']Gratulujemy sukcesów ! :D Niestety...na targach ze zdjęciami jest masakra, ale w niektórych miejscach zadarza się dobre oświetlenie. Myślę, że wystarczy mieć porządną lampe i jakoś wyjdą. :D Pozdrawiamy.[/QUOTE] Dzięki za gratki;-) Aqrat u sznupów miniaturowych oświetlenie było w miarę dobre, bo mieliśmy ring przy oknach:lol: Ale jak to na jesieni szybko się robi szaro:roll: [quote name='Lucky.']gratulujemy :) przeczytałam prawie całą dyskusję, i ja również uważam (po zdjęciach ), że twoje psy nie są spasione, a idealne. Tak to jest jak ktoś ocenia psy po zdjęciach, a na żywo ich nie widział.[/QUOTE] Nie widział, nie dotykał i takie tam, ale ja takie opinie z palca wyssane olewam sikiem prostym:roflt:;-) Dzięki za gratulacje:lol: [quote name='Fides79']gratuluje sukcesów, brawa dla Ciebie i chlopaków :multi::multi: Lotos niesamowity, pięknie go zrobiłaś :loveu: a zdjecia bardzo fajne :p[/QUOTE] dzięki, dzięki, dzieki:lol: [quote name='ewka i haker']gratulacje!!!!! milo było sie spotkać na chwile:)[/QUOTE] Szkoda Ewuś, że nie miałyśmy czasu dłużnej pogadać:lol: Widziałaś jak bardzo byłam zestresowana, bałam się przegranej Gordona, bałam się, ze dostaniemy ocenę niższą niż doskonała, ale jak widać bałam się bezpodstawnie. Tak to głupie posty potrafią zasiać niepewność:roflt: A Twoja psia dziecinka jest przesłodka:loveu: Jaka ona kruszynka malutka:loveu: [quote name='WATACHA']A tu o co się modlicie ;)? [url]http://i54.tinypic.com/161l1z8.jpg[/url] Lotos przecudny, szkoda , że nie wygrał[/QUOTE] Modlimy się, zeby juz się skończyło i żebyśmy mogli jechać do domku:lol: A Lotinek merda kikutkiem za komplementy:lol:[IMG]http://i51.tinypic.com/11h7676.jpg[/IMG] [quote name='Vectra']oczywiście , na dogo chociażby , takie prosto ze schroniska - nie daleko szukać u Malejwaszki .... tylko zaraz po tym jak zaczną jeść , robią się normalne :) ...[/QUOTE] O to to to, właśnie...:lol: Quote
jonQuilla Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ocieka tłuszczem tak bardzo ze aż się błyszczy ;) [url]http://i53.tinypic.com/2l9077c.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 sznupy tyz deczko chudsze sie robia jak wyjda z wody hihihi ale ale ja tyz kiedys mialam wlasnie PONka i tyz byl taki lazega jurny ze zadnego sposobu na niego nie bylo, moze tamte PONki tak wlasnie mialy ? nie znalam wiecej egzemplarzy wiec nie uogolniam Quote
Vectra Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Tekla64']sznupy tyz deczko chudsze sie robia jak wyjda z wody hihihi ale ale ja tyz kiedys mialam wlasnie PONka i tyz byl taki lazega jurny ze zadnego sposobu na niego nie bylo, moze tamte PONki tak wlasnie mialy ? nie znalam wiecej egzemplarzy wiec nie uogolniam[/QUOTE] No może ten typ tak miał , nie wiem - był łajza , uciekinier , romeo obrzydliwy ... do tego gardy na żarcie , jadał tylko surową wołowinę - a to byli czasy kartkowe ;) Był moment , że na smyczy w domu chodził , by jakoś go przytrzymać jak się wchodziło/wychodziło - też się potrafił uwolnić i ulotnić ... raz w miesiącu musiał zwiać .. raz pamiętam , był ze mną u babci ... ci co są ze wawy , to kojarzą - babcia mieszka na Pradze .... Kajtuś zwiał oczywiście ... wyskoczył z balkonu :grins: babcia mieszka na 1 piętrze .. i wrócił do mojego domu - mieszkałam na Mokotowie :cooldevi: w wersji oryginalnej , był biały w brązowe łaty .. w wersji "na uciekiniera" wyglądał jak czarny puli ... jego ulubione perfumy , to były rybki - wtedy były takie twory - jak centrale rybne ... i te wszystkie odpady rybne , wode ze śledzi , wywalano za sklepy ... miał swoją mete na wypachnienie się - taki był metroseksualny piesek , dbał nieziemsko o swój wygląd ... jedynie czym dawało się go wyprać , to był ludwik :diabloti: Ja byłam mała jak on był u nas ... pamiętam , jak całe osiedle poszukiwało wiecznie Kajtusia ... ale Kajtuś miał czapkę niewidkę ... tak samo jak znikał , tak samo nagle się pojawiał ... taki spacer poranny , to jak chodziłam do zerówki , odprowadzali mnie z nim - chodziłam do zerówki w szkole .. no i tego nie zapomnę nigdy w życiu ... jak piesek , po 3 tygodniowym niebycie w domu , wrócił i przyszedł do mnie do szkoły - czarny , dredziasty , wymazany w rybach i bóg wie w czym jeszcze ... moja radość była tak ogromna , że porwałam go na ręce ... rodzice zostali wezwani do szkoły , by nas odebrać ... dodam że ja też miałam chanel nr 5 rybne na sobie :diabloti: Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Mojego P i e r d o ł e pralismy we frani i tyz mial dar pojawiania sie z nikad zawsze jak wyjezdzalismy byl wariat na jazde samochodem Quote
WATACHA Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 PONa to ja chyba raczej nie będę mieć hi,hi,hi Quote
Vectra Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 a zapomniałam dodać , że jak on do tej szkoły przyszedł, to nie że czekał pod szkołą - ależ skąd :diabloti: on wpadł do budynku 3 piętrowy był budynek , biegał po wszystkich piętrach ujadając ... cieciowa go ganiała ze szmatą ... a był brudny , śmierdzący , posklejany - obrzydliwy jednym słowem :diabloti: Może temu mam niechęć do kudłatych psów ? :niewiem: :cooldevi: Quote
Vectra Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 a zapomniałam dodać , że jak on do tej szkoły przyszedł, to nie że czekał pod szkołą - ależ skąd :diabloti: on wpadł do budynku 3 piętrowy był budynek , biegał po wszystkich piętrach ujadając ... cieciowa go ganiała ze szmatą ... a był brudny , śmierdzący , posklejany - obrzydliwy jednym słowem :diabloti: Może temu mam niechęć do kudłatych psów ? :niewiem: :cooldevi: Quote
Kisses Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Witamy znajomą z BIS`a :D Jeszcze raz gratuluję Poznania :loveu: Widzę, ze nawet na kilka fot się załapałam :D Quote
Doginka Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='Kisses']Witamy znajomą z BIS`a :D Jeszcze raz gratuluję Poznania :loveu: Widzę, ze nawet na kilka fot się załapałam :D[/QUOTE] Witam, witam, ja jeszcze będę wklejać foteczki, ale niestety z BISów mam chyba tylko 3 czy 4 foty:lol: Trochę szkoda że nasze pięknotki nie załapały się na pudło;-) Ale miło było Cię poznać;-) [quote name='Vectra']a zapomniałam dodać , że jak on do tej szkoły przyszedł, to nie że czekał pod szkołą - ależ skąd :diabloti: on wpadł do budynku 3 piętrowy był budynek , biegał po wszystkich piętrach ujadając ... cieciowa go ganiała ze szmatą ... a był brudny , śmierdzący , posklejany - obrzydliwy jednym słowem :diabloti: Może temu mam niechęć do kudłatych psów ? :niewiem: :cooldevi:[/QUOTE] Kobieto, ja zejdę na atak śmiechu przez Ciebie:roflt: I nie tylko ten post mnie zwalił z nóg, ale ten powyżej też, szczególnie kawałek o rybim perfumie:roflt: [quote name='WATACHA']PONa to ja chyba raczej nie będę mieć hi,hi,hi[/QUOTE] ja tez nie, wolę sznupa:lol: [quote name='Tekla64']Mojego P i e r d o ł e pralismy we frani i tyz mial dar pojawiania sie z nikad zawsze jak wyjezdzalismy byl wariat na jazde samochodem[/QUOTE] Qrna, ale musiał mieć zawroty głowy po takiej franiowej kąpieli:roflt: [quote name='Tekla64']sznupy tyz deczko chudsze sie robia jak wyjda z wody hihihi ale ale ja tyz kiedys mialam wlasnie PONka i tyz byl taki lazega jurny ze zadnego sposobu na niego nie bylo, moze tamte PONki tak wlasnie mialy ? nie znalam wiecej egzemplarzy wiec nie uogolniam[/QUOTE] Ja miałam pudla i po kąpieli wyglądał jak szczur:roflt: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ocieka tłuszczem tak bardzo ze aż się błyszczy ;) [url]http://i53.tinypic.com/2l9077c.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Taaaaaak, nasmarowałam go wilczym sadłem:roflt: Quote
Kisses Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Doginka']Witam, witam, ja jeszcze będę wklejać foteczki, ale niestety z BISów mam chyba tylko 3 czy 4 foty:lol: Trochę szkoda że nasze pięknotki nie załapały się na pudło;-) Ale miło było Cię poznać;-)[/QUOTE] No szkoda, szkoda :( Ale Gordon jeszcze nie raz wskoczy, coś tak czuję, na żywo jeszcze fajniejszy jest :loveu: Dziękuję, wzajemnie :) Quote
zuzolandia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [I][B]Gratulejszynn Sis !!!! Mizianko dla PIĘKNYCH chłopaków !!!!! Buziam Cię nocniee ihihiha gruba to jest moja Zuza hihih [/B][/I] Quote
Vectra Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Wiesz Doginko , z każdym moim psem , który przekroczył bramy TM ... wiąże się wiele wesołych historii i tak własnie staram się rozpamiętywać , o tych psach , których już ze mną nie ma ... dużo takich anegdotek , to w ostatnim czasie wypłynęło znowu na światło dzienne , z racji że sporo czasu z mamą spędziłam , po śmierci taty ... a ona też psiara , psy ma od zawsze , wcześniej niż ja się pojawiłam na świecie ... pierwszy pies w moim świadomym życiu którego pamiętam ... on był zanim ja się urodziłam ... to był bokser Agros - pamiętam tylko jedno i to jakby było wczoraj , a było to jakieś 30-31 lat temu ... jak mnie tarmosił za spodnie.Obraz mam tak realny , pamiętam każdy szczegół , nawet wystroju wnętrza i swojego ubrania - miałam takie kraciaste ogrodniczki i on mnie za nie tak tarmosił , oczywiście w zabawie ..Spędziłyśmy z mamą wiele wieczorów , na wspominkach z życia naszych psów - brzuch mnie bolał okrutnie ze śmiechu :) Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Kochani, chwalimy się, a raczej to Gordon się chwali swoją córeczką :loveu: Oto ZETA THE STAR OF Rainbowland (FCI):loveu: [IMG]http://i39.tinypic.com/22o00.jpg[/IMG] Zdjęcie wstawiam dzięki uprzejmości hodowli Rainbowland;-) Quote
Justa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ojejku, ona tak dziwnie wybarwiona jest czy tak na zdjęciu tylko wyszło? Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Justa']Ojejku, ona tak dziwnie wybarwiona jest czy tak na zdjęciu tylko wyszło?[/QUOTE] Ona jest rewelacyjnie wybarwiona do wieku:loveu: Identyczny był Gordon:lol: Fotka trochę za ciemna i dlatego słabo widać znaczenia;-) Quote
Justa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Doginka']Ona jest rewelacyjnie wybarwiona do wieku:loveu: Identyczny był Gordon:lol: Fotka trochę za ciemna i dlatego słabo widać znaczenia;-)[/QUOTE] No właśnie zero znaczeń na brodzie i przedpiersiu dlatego się zdziwiłam ;) Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Justa']No właśnie zero znaczeń na brodzie i przedpiersiu dlatego się zdziwiłam ;)[/QUOTE] Ona ma srebrne znaczenia, a nie białe tak jak Lotos:lol: I ja osobiście bardziej wolę te srebrne znaczenia niż papasmerfowate - białe;-) A Zeta jeszcze się porządnie wybarwi:lol: Gordon nabierał znaczeń jeszcze po drugim roku życia;-) Quote
Recommended Posts