Justa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Sylwia, a co mówi weterynarz? Taka pozycja to wskazuje, że psa boli, więc na pewno to nie jest normalne.. :( Quote
Doginka Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='Alicja']cholerka ....to co się dzieje :( [quote name='Justa']Sylwia, a co mówi weterynarz? Taka pozycja to wskazuje, że psa boli, więc na pewno to nie jest normalne.. :( [quote name='Saththa']O kurde :( Co wet mówi?Dziś znowu byłam z Gordusiem na USG - tydzień temu było wszystko ok, a dziś jest powiększona śledziona i węzły chłonne,co wskazuje na stan zapalny:-( Dalej szukamy przyczyny, bo reszta organów w porządku. Na razie nic nie wiadomo, w piątek mam powtórzyć badania krwi, a we wtorek kolejne USG:-( Mam dosyć patrzenia jak go boli, jestem wykończona psychicznie i fizycznie, bo kolejną noc nie śpimy razem z piesiem moim najukochańszym:placz: A na dodatek, żeby było jeszcze ciekawiej mnie boli lewa nerka i to bardzo:placz: Dlatego Wam na osłodę i sobie też wstawię kilka fot Miśki z Lotinkiem;-) Quote
Tekla64 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 o kurde ! znaczy cos sie doplatalo jak byl oslabiony ?! trzymamy kciuki!!! Quote
weszka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cholera. Biedak :( Trzymam mocno kciuki!!!! Quote
Fides79 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ehhh biedny Gordonek, trzymam :kciuki::kciuki: za piesia i za Twoje zdrówko też. A Dominika bardzo elegancka panna na tych zdjęciach, i ma super buciki ;) Quote
runo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 biedactwo... zawsze musi się jaieś cholerstwo przyplątać.. trzymam kciuki a zdrowie pieska:kciuki: Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 3mamy kciuki!! A co do zjęć to o mi się najbardziej podoba: http://i54.tinypic.com/iwojuh.jpg :) Quote
Doginka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='Tekla64']o kurde ! znaczy cos sie doplatalo jak byl oslabiony ?! trzymamy kciuki!!! I właśnie nie wiadomo co to:sad: [quote name='weszka']Cholera. Biedak :( Trzymam mocno kciuki!!!! Trzymaj, trzymaj, bo jutro robimy kolejne badania;) Ale dziś już jest prawie ok:multi: [quote name='Fides79']ehhh biedny Gordonek, trzymam :kciuki::kciuki: za piesia i za Twoje zdrówko też. A Dominika bardzo elegancka panna na tych zdjęciach, i ma super buciki ;) Z Gordonem dziś jest prawie dobrze, nic go nie boli i już nawet biegał z Lotosem:multi: Za to mnie nera boli i nie tylko:shake: A buciki są mojej mamy:lol: [quote name='runo']biedactwo... zawsze musi się jaieś cholerstwo przyplątać.. trzymam kciuki a zdrowie pieska:kciuki: W sumie to Gordon zawsze należał do tych zdrowszych piesków i mam nadzieję, że dalej tak będzie i że to tylko skutki uboczne tych cholernych zastrzyków:mad: [quote name='Saththa']3mamy kciuki!! A co do zjęć to o mi się najbardziej podoba: http://i54.tinypic.com/iwojuh.jpg :) Kciuki mocno trzymane, bo z Gordonkiem dziś całkiem fajnie;-) Biegał, skakał i ujadał jak zdrowy pies i je za trzech:multi: A zdjęcia z Miśką jeszcze będą lepsze;-) Quote
Fides79 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ufff ufff oby poprawa psiego zdrowia się utrzymała jak najdłużej :kciuki::kciuki: i zadbaj o swoje zdrówko także Kochana :calus: i zapraszamy do odwiedzin u rekonwalescenta Felka ;) Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Doginka napisał(a): Kciuki mocno trzymane, bo z Gordonkiem dziś całkiem fajnie;-) Biegał, skakał i ujadał jak zdrowy pies i je za trzech:multi: A zdjęcia z Miśką jeszcze będą lepsze;-) To się ciesze i nie zapeszając 3mam dalej:) Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 http://i51.tinypic.com/k039yt.jpg heheh az Wam piesek zemdlał :D Quote
Doginka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='Fides79']ufff ufff oby poprawa psiego zdrowia się utrzymała jak najdłużej :kciuki::kciuki: i zadbaj o swoje zdrówko także Kochana :calus: i zapraszamy do odwiedzin u rekonwalescenta Felka ;) Oby Twoje życzenia się spełniły;-) Ja na zimne dmucham i jutro idziemy zrobić powtórne badania krwi:roll: [quote name='Saththa']To się ciesze i nie zapeszając 3mam dalej:) Kciuki będą potrzebne aż do wtorku;-) [quote name='Saththa']http://i51.tinypic.com/k039yt.jpg heheh az Wam piesek zemdlał :D Tiaaaaaa, to raczej piesek wszystkich doprowadza do omdlenia swoim łobuzowaniem:lol: Quote
Doginka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Czy Wam też skaczą posty?:hmmmm: Quote
Doginka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Miśka marzy o foto modelingu:lol: Macie pomysła gdzie wysłać jej fotki?:hmmmm: Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Doginka']Czy Wam też skaczą posty?:hmmmm: Też. Jak dodawałam zdjecia to 1 post zrobił się 3, drugi zrobił się 1 a trzeci zrobił się 2... Czy jakoś tak :D Miśka marzy o foto modelingu:lol: Macie pomysła gdzie wysłać jej fotki?:hmmmm: Ja nie mam pojećia hmmm pewnie w necie musza być jakies namiary... Hmmm ja mam jakies 5 domów dalej modelki i hostessy ale od Was to troche zadaleko myślę :) Quote
Doginka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='Saththa']Też. Jak dodawałam zdjecia to 1 post zrobił się 3, drugi zrobił się 1 a trzeci zrobił się 2... Czy jakoś tak :D No właśnie mi się tak robi:mad: Ja nie mam pojećia hmmm pewnie w necie musza być jakies namiary... Hmmm ja mam jakies 5 domów dalej modelki i hostessy ale od Was to troche zadaleko myślę :) Raczej miałam na myśli coś w Wawce:lol: Quote
ariss Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Tu Misika bardzo ładnie wyszła na buzi:lol: http://i56.tinypic.com/2m2ayc0.jpg Ja to bym wysłała foteczki w naturalnym makijażu, oni sobie tam takie bardziej cenią, choć i takie w mocniejszym można też. W sumie im większe portfolio tym lepiej:cool3: Quote
Recommended Posts