Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']cholerka ....to co się dzieje :(

[quote name='Justa']Sylwia, a co mówi weterynarz?
Taka pozycja to wskazuje, że psa boli, więc na pewno to nie jest normalne.. :(

[quote name='Saththa']O kurde :(
Co wet mówi?Dziś znowu byłam z Gordusiem na USG - tydzień temu było wszystko ok, a dziś jest powiększona śledziona i węzły chłonne,co wskazuje na stan zapalny:-(
Dalej szukamy przyczyny, bo reszta organów w porządku. Na razie nic nie wiadomo, w piątek mam powtórzyć badania krwi, a we wtorek kolejne USG:-(
Mam dosyć patrzenia jak go boli, jestem wykończona psychicznie i fizycznie, bo kolejną noc nie śpimy razem z piesiem moim najukochańszym:placz:
A na dodatek, żeby było jeszcze ciekawiej mnie boli lewa nerka i to bardzo:placz:

Dlatego Wam na osłodę i sobie też wstawię kilka fot Miśki z Lotinkiem;-)

Posted

[quote name='Tekla64']o kurde !
znaczy cos sie doplatalo jak byl oslabiony ?!

trzymamy kciuki!!!
I właśnie nie wiadomo co to:sad:
[quote name='weszka']Cholera. Biedak :( Trzymam mocno kciuki!!!!
Trzymaj, trzymaj, bo jutro robimy kolejne badania;) Ale dziś już jest prawie ok:multi:
[quote name='Fides79']ehhh biedny Gordonek, trzymam :kciuki::kciuki: za piesia i za Twoje zdrówko też.
A Dominika bardzo elegancka panna na tych zdjęciach, i ma super buciki ;)
Z Gordonem dziś jest prawie dobrze, nic go nie boli i już nawet biegał z Lotosem:multi: Za to mnie nera boli i nie tylko:shake:
A buciki są mojej mamy:lol:
[quote name='runo']biedactwo...
zawsze musi się jaieś cholerstwo przyplątać..
trzymam kciuki a zdrowie pieska:kciuki:
W sumie to Gordon zawsze należał do tych zdrowszych piesków i mam nadzieję, że dalej tak będzie i że to tylko skutki uboczne tych cholernych zastrzyków:mad:
[quote name='Saththa']3mamy kciuki!!

A co do zjęć to o mi się najbardziej podoba:

http://i54.tinypic.com/iwojuh.jpg :)
Kciuki mocno trzymane, bo z Gordonkiem dziś całkiem fajnie;-) Biegał, skakał i ujadał jak zdrowy pies i je za trzech:multi:
A zdjęcia z Miśką jeszcze będą lepsze;-)

Posted

ufff ufff oby poprawa psiego zdrowia się utrzymała jak najdłużej :kciuki::kciuki:

i zadbaj o swoje zdrówko także Kochana :calus:

i zapraszamy do odwiedzin u rekonwalescenta Felka ;)

Posted

Doginka napisał(a):

Kciuki mocno trzymane, bo z Gordonkiem dziś całkiem fajnie;-) Biegał, skakał i ujadał jak zdrowy pies i je za trzech:multi:
A zdjęcia z Miśką jeszcze będą lepsze;-)

To się ciesze i nie zapeszając 3mam dalej:)

Posted

[quote name='Fides79']ufff ufff oby poprawa psiego zdrowia się utrzymała jak najdłużej :kciuki::kciuki:

i zadbaj o swoje zdrówko także Kochana :calus:

i zapraszamy do odwiedzin u rekonwalescenta Felka ;)
Oby Twoje życzenia się spełniły;-) Ja na zimne dmucham i jutro idziemy zrobić powtórne badania krwi:roll:
[quote name='Saththa']To się ciesze i nie zapeszając 3mam dalej:)
Kciuki będą potrzebne aż do wtorku;-)
[quote name='Saththa']http://i51.tinypic.com/k039yt.jpg heheh az Wam piesek zemdlał :D
Tiaaaaaa, to raczej piesek wszystkich doprowadza do omdlenia swoim łobuzowaniem:lol:

Posted

[quote name='Doginka']Czy Wam też skaczą posty?:hmmmm:

Też. Jak dodawałam zdjecia to 1 post zrobił się 3, drugi zrobił się 1 a trzeci zrobił się 2... Czy jakoś tak :D

Miśka marzy o foto modelingu:lol: Macie pomysła gdzie wysłać jej fotki?:hmmmm:

Ja nie mam pojećia hmmm pewnie w necie musza być jakies namiary... Hmmm ja mam jakies 5 domów dalej modelki i hostessy ale od Was to troche zadaleko myślę :)

Posted

[quote name='Saththa']Też. Jak dodawałam zdjecia to 1 post zrobił się 3, drugi zrobił się 1 a trzeci zrobił się 2... Czy jakoś tak :D

No właśnie mi się tak robi:mad:

Ja nie mam pojećia hmmm pewnie w necie musza być jakies namiary... Hmmm ja mam jakies 5 domów dalej modelki i hostessy ale od Was to troche zadaleko myślę :)
Raczej miałam na myśli coś w Wawce:lol: