Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
no to sie ciesze ze wracacie do normy wszystkie!
daj mu troche czasu po takich przezyciach moze nie chciec ak od razu jesc na akord ale pewnie zaraz zacznie nadrabiac
sciskamy serdecznie!

No i dalej nie chcą jeść Raper z Gordonem:-(, ale za to Lotos wcina za trzech:lol: A tak po mału wszystko wraca do normy. Ja mam jeszcze stany podgorączkowe w granicach 37.6*C, ale tak to już ok;-)
Fides79 napisał(a):
haaaaloooo co tu taka cisza??
jak tam pieski? jak tam Twoje i mamy zdrówko??
proszę nas tu informować!

A dziękujemy, mama już dobrze, a ja jak wyżej napisałam trochę jeszcze walczę:-) Tylko nie wiem co z psami, bo jeszcze Raper i Gordon odmawiają jedzenie:sad:
Alicja napisał(a):
o rany :shock: to sie u Was działo

Ano się działo, a najbardziej się wystraszyłam, jak moja wet zaczęła podejrzewać u Gordonka nowotwór wątroby:crazyeye: Ale badania w 100% wykluczają jaką kolwiek chorobę wszystkich organów:multi:

Za to ja kupiłam sobie nowiutki NIKON D7000:lol:

Posted

[quote name='eria']zdjęcia już z nowego sprzętu tak ? :)
więcej!
Z nowego, ale jeszcze bez ustawień - wyjęty z plecaka i cykane na oko:lol: Muszę się na nowo uczyć focenia;):diabloti: No i ta pogoda jest niesprzyjająca foceniu:cool3:
Ale co po sprzęcie doopnemu fotografowi:oops::diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
o ja , a prawie bym dała sobie za to rękę uciąć! dobrze czasem się w język ugryźć...hiihhhi;)

Utniemy sobie za to małą popijawę niedługo:roflt: Mam nadzieję, ale ciiiiiiiii:razz:

Posted

Aleście się wszyscy przechorowali! No ale teraz już tylko nabierać sił i wracać do formy!

Doginka napisał(a):

Za to ja kupiłam sobie nowiutki NIKON D7000:lol:

Zazdroszczę bo też mnie na niego nosi. Ale (o ile w ogóle) muszę poczekać co najmniej do maja...

Posted

Sylwuniu,

widze, ze i u Was niezly 'Grunwald' :shake:.
Ciesze sie, ze z Gordusiem juz dobrze a i z Wami idzie ku lepszemu :lol:. Trzymam kciuki za cala Gromade :lol: i pozdrawiam Was bardzo goroco;).
Mam nadzieje, ze niedlugo sie zobaczymy i nie zapominajcie o nas :cool3:.

Posted

Wcale nie jest lepiej - z Gordonem nie jest lepiej:placz::placz::placz:
Jestem już tą sytuacją psychicznie wyczerpana:placz: W nocy myślałam, że już po nim:-( Stał w pozycji zgarbionej do 4 rano:-o:placz: Zupełnie jak Erni przed odejściem za TM:placz:

Posted

Doginka napisał(a):
Wcale nie jest lepiej - z Gordonem nie jest lepiej:placz::placz::placz:
Jestem już tą sytuacją psychicznie wyczerpana:placz: W nocy myślałam, że już po nim:-( Stał w pozycji zgarbionej do 4 rano:-o:placz: Zupełnie jak Erni przed odejściem za TM:placz:

cholerka ....to co się dzieje :(