Cheritka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witaj Sylwiu, piękne zdjęcia z taką ilością psów :) Ale już Ci nie zazdrosze, bo ja też (mam nadzieję) na powiększenie rodzinki. Cheri znowu będzie miał PIĘKNE dzieci :) :D więcej u nas na nowej stronce www.pudelzwawy.republika.pl zobacz sobie sama. A kiedy nas nawiedzicie ? Kawusia czeka .......!!!!! Quote
zuzolandia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://i52.tinypic.com/2rxiefl.jpg woowoowo a czy Ktoś Cię potem pozbawił tegoż stroju ??? :cool3::evil_lol::cool3::evil_lol: pytam boś niezwykle prowokująca :eviltong: buziamm :loveu: Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Fides79 napisał(a):a jaki Wy miałyście?? :oops: ja spędziłam Sylwestra w piżamce :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 cozes az tak zamilkla slonce ???? a gdzie zdjecia calej swietej trojcy??? czekamy na nie z niecierpliwoscia!!! Quote
ariss Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Alicja napisał(a)::oops: ja spędziłam Sylwestra w piżamce :evil_lol: ja w dresie:loveu: Quote
Fides79 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Alicja napisał(a)::oops: ja spędziłam Sylwestra w piżamce :evil_lol: no to witam w klubie :oops: do towarzystwa miałam jeszcze: temperaturę 38; kołderkę plus kocyk; aspirynkę itp specyfiki i oczywiście mojego sierściucha Quote
Mani2000 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 hahah mój sznaucerek też miał miec dzieciaczki ale nic z tego nie wyszło on ma 5 lat a ona 11 Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Mani2000 napisał(a):hahah mój sznaucerek też miał miec dzieciaczki ale nic z tego nie wyszło on ma 5 lat a ona 11 że suczka którą kryliście ma 11 lat???!!!!! :mdleje: Quote
Tekla64 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 co sie dzieje ze zadnych zdjec nie ma????? babo jedna otrzasnij sie i dawaj bo czekamy wszystkie Quote
zuzolandia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Helloooooooooooo........ zaczynam sie niepokoic ....cosik długoo Cię ni ma......... Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Jestem:lol: Mam dużo fot z wypadu do Kenii;-) Chcecie?:hmmmm: Quote
kaho Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Doginka napisał(a):Jestem:lol: Mam dużo fot z wypadu do Kenii;-) Chcecie?:hmmmm: Wow, to zes nas zaskoczyla ta Kenia :evil_lol: - teraz wiadomo dlaczego u Ciebie byla taka cisza :roflt:. Quote
zuzolandia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Doginka']Jestem:lol: Mam dużo fot z wypadu do Kenii;-) Chcecie?:hmmmm: jesoooooooooo to ja tu myśle żeś dali w depresji a tu proszee..KENIA :crazyeye: Mosz szczynscie żeś daleko bo bym przylażła i kobyrym po rzici nadzistala :mad: dawaj te fotasy a hyżo :evil_lol::evil_lol: ...albo chyżo? :cool3: Quote
Mani2000 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Doginka']A to dalej Gacopysz sznaucerowaty:loveu::diabloti: I 3 pysie:p jakie śliczne ale te pierwsze foto wymiata:-D Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='kaho']Wow, to zes nas zaskoczyla ta Kenia :evil_lol: - teraz wiadomo dlaczego u Ciebie byla taka cisza :roflt:. [quote name='zuzolandia']jesoooooooooo to ja tu myśle żeś dali w depresji a tu proszee..KENIA :crazyeye: Mosz szczynscie żeś daleko bo bym przylażła i kobyrym po rzici nadzistala :mad: dawaj te fotasy a hyżo :evil_lol::evil_lol: ...albo chyżo? :cool3: Dziołchy, foty z Kenii są z grudnia, a doła mam w styczniu;-)Nie chciałam ich wrzucać nigdzie, ale nie mam psowatych, więc musi być ta Kenia;-) No to zaczynamy:lol: Będzie dużo Masajów, Masajek i masajskich dzieci;-) One tam chodzą luzem i kradną różne rzeczy gościom hotelowym:mad::lol: Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Słonik w nocy:loveu: Też sobie chodzą jak u nas np. sarny:lol: Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Ten dom jest do kupienia za grosze ( w dolcach oczywiście):roll: Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Termitiera, czyli domek termitów:lol: Taka czerwona jest tam ziemia:p Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Plaża podczas odpływu - jak jest przypływ, to w ciągu paru minut przybiera ok.10 cm wody:crazyeye: Ruiny starego fortu, tylko nie pamiętam czy angielskiego, czy hiszpańskiego:oops: Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Widzicie tu guźca, a nawet dwa?:lol::hmmmm: Krabik:loveu: Chyba orzeł:hmmmm: I jeszcze ruiny fortu;-) Quote
zuzolandia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 http://i55.tinypic.com/32zt3qq.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: piękny widokk......chcialabym se poleżec na takowej plaży :cool3: A to Tyś w grudniu ciepłe kraje odwiedziła???:crazyeye: zazdroszcze :eviltong: a przechodzi Ci juz ten styczniowy dołek???? buziam :loveu: Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Baobab:loveu: Basen hotelowy:lol: Na takie foty nikkor 18-200 jest za słaby:razz: A to jest stonoga - porównajcie jej wielkość ze stopami ludzkimi :diabloti: Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='zuzolandia']...a przechodzi Ci juz ten styczniowy dołek???? buziam :loveu: Nie przechodzi, ale mam powody do tego doła:-( Ale wolę je przemilczeć;-) Stonoga w przybliżeniu;-) A to już miasto:lol: - tam był nawet supermarket:roflt: A to szakal:loveu: Quote
Recommended Posts