Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Kurcze , nawet bym nie przypuszczała że bóbr w takim miejscu może być ... szkoda że aparata nie miałaś ..ale ja też przy takiej pogodzie nie noszę :roll:
U was śniegu 3 X więcej niż u nas ... masakra , a była już prawie wiosna :( ...

Pompony na łapach to ja pamiętam jak miałam Kamę , spanielkę , po każdym spacerku było odtajanie psa w wannie bo ona miała je wszędzie , na łapach , uszach , frędzlach pod brzuszkiem , paszkami .

Bobrów mamy kilka, ale nie spodziewałam się spotkać żadnego w dzień:crazyeye:
eria napisał(a):
a ja czekam na specyfik Vectry, bo Rumen Tabs mam przerobione. Do d***. ;)

Ja też czekam;-)

Posted

eria napisał(a):
a ja czekam na specyfik Vectry, bo Rumen Tabs mam przerobione. Do d***. ;)

u nas się sprawdziło ... teraz tylko Ozzy czasem wyjada ziemię z kretowisk :lol:

Posted

Ty uważaj na bobry! W tamtym roku Neris takie spotkała to ją zaatakował i ugryzł w nogę...

Ale bomby na łapach! O ja... na nas na razie mało śniegu... na szczęście...

Posted

[quote name='Alicja']u nas się sprawdziło ... teraz tylko Ozzy czasem wyjada ziemię z kretowisk :lol:
Alu, ja wypróbuję tego Rumen Tabs, a jak to nie pomoże, to może specyfik Vectry da radę;-)
[quote name='Korenia']Ty uważaj na bobry! W tamtym roku Neris takie spotkała to ją zaatakował i ugryzł w nogę...

Ale bomby na łapach! O ja... na nas na razie mało śniegu... na szczęście...
Nasze bobry pozwalają podejść do siebie naprawdę bardzo blisko:lol: W zeszłym roku na jesieni nawet je sfociłam i dałam na Dogo, więc mam nadzieję, że jak pochodzę z aparatem, to i tym razem mi się uda. Potrzeba trochę cierpliwości;-) A nie pogryzą moich psów, bo one nie ganiają zwierząt:lol:

A skoki narciarskie sponsoruje firma LOTOS - generalny sponsor polskiego narciarstwa;-):lol:

Posted

[quote name='Vectra']carbo vegetabilis c5 , daje się ok 5 do 10 granulek na dobę
Ooooooooo, dzięki KOCHANA:loveu: Tylko jeszcze powiedz, gdzie to kupić;-)U veta czy w zoologu;-)
[quote name='Fides79']http://i56.tinypic.com/23tgu2r.jpg ha normalnie jakbym Felka widziała :lol:

tylko ja jestem z tych potffforów co to pieskom nie dają z własnego talerza :evil_lol: a jeśli już to sporadycznie, czasem się dostanie Gamońkowi kawałek rogalika z masełkiem, albo odrobina drożdżówki ;)
Ja potrafię jeść z nimi jednym widelcem:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']
Ja potrafię jeść z nimi jednym widelcem:diabloti:

kocham mojego pieska, ale nie aż tak
to życzę życzę Ci smacznego szczególnie jak Lotek się naje aromatycznych specyfików na spacerkach :evil_lol::eviltong::turn-l::roflt: