kaho Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Sylwia, gratulowalam Ci juz wczoraj ale tutaj jeszcze raz to zrobie WIELKIE GRATULEJSZYN:multi: - nie bylo czego sie obawiac, chlopaki dali rade :klacz:;):klacz: a Loti wyrasta na dobrego nastepce Gordusia:cool3:;). PS. wrzuc lub przeslij mi prosze fotki Holly :cool3:. Quote
Korenia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 A Lotosek który był w klasie ? ;) Gratuluję Holly! :) tzn. wszystkim, ale jej najbardziej ;) Quote
Doginka Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='kaho']Sylwia, gratulowalam Ci juz wczoraj ale tutaj jeszcze raz to zrobie WIELKIE GRATULEJSZYN:multi: - nie bylo czego sie obawiac, chlopaki dali rade :klacz:;):klacz: a Loti wyrasta na dobrego nastepce Gordusia:cool3:;). PS. wrzuc lub przeslij mi prosze fotki Holly :cool3:. Kasiu, ja Tobie też gratuluję;-) Fotki zaraz przekleję do Twojej galerii;-) [quote name='Korenia']A Lotosek który był w klasie ? ;) Gratuluję Holly! :) tzn. wszystkim, ale jej najbardziej ;) Lotos ocena WO, Najlepsze Szczenię - jego pierwszy w życiu tytuł:multi: Gordon ocena doskonała, CWC, Zwycięzca:multi: - zabrakło tylko BOB do szczęścia:roflt: Holly ocena doskonała, CWC, ukończona hodowlanka:multi: I Kamelia, mama Lotoska:loveu: Quote
Doginka Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Gordonek jak zawsze doskonale się spisał:loveu: Quote
Doginka Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='madziamn']Śliczne fotki GRATULUJEMY DOGINKO Dzięki:lol: Dziś wklejam fotki, a jutro Was poodwiedzam - obiecuję;-) Quote
Fides79 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Gratuluję sukcesów :klacz::B-fly: Gratuluję pięknego przygotowania psiaków (nie tylko swoich) :klacz::loveu: Super zdjęcia :lol: http://i56.tinypic.com/169gfva.jpg czy to owczarek środkowoazjatycki?? :-? Quote
Doginka Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='eria']Agat mi się straaaaaaasznie podoba!! Mi też, dlatego robiłam mu sporo fot;-) [quote name='Fides79']Gratuluję sukcesów :klacz::B-fly: Gratuluję pięknego przygotowania psiaków (nie tylko swoich) :klacz::loveu: Super zdjęcia :lol: http://i56.tinypic.com/169gfva.jpg czy to owczarek środkowoazjatycki?? :-? Za gratki dziękuję:lol: Tak to CAO;) Quote
Recommended Posts