Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']ale oczy nacieszyłam pięknymi fotkami !!!
a teraz mogę iść do roboty buuuuuuuuu
Ja zaraz też wychodzę do pracy:lol:Ostatni raz w normalnej pracy byłam 14 lat temu:crazyeye: Mam stresa, ale pewnie jak zwykle będzie wsio ok:lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://i55.tinypic.com/1nz90i.jpg

uroczy widok hihihihi

Kochana no GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEE !!! szczególnie udanego debiutu Mlodegoo!!!
Gordonek to juz stary wymiatacz hihih ...mozna powiedziec INIEMAMOCNYCH ;-) hihihiih

buziam wieczorowooo.........

pss.......a co to za nowa praca?

Nowa praca na pół etatu w przedszkolu w sekretariacie, ale już wiem, że muszę poszukać czegoś innego, bo zostałam lekko oszukana. Nie tak to wszystko miało wyglądać. Nie będę się rozpisywać na ten temat, ale powiem krótko -ZAWIODŁAM SIĘ!!!
A Lotinko naprawdę się spisał:loveu: Pięknie poszedł, tylko nie chciał stać jak należy:roflt: Ale mamy czas na poprawienie pozycji wystawowej;-)
Gordonka mi szkoda, bo został oceniony na za wielkiego psa, a odkąd przestał rosnąć, to ma wzorcowe 35 cm w kłębie. Mierzony bardzo często na różnych wystawach, m.in. na zeszłorocznej światówce, na Litwie, na Węgrzech, w Rumunii i wszędzie miał niezmiennie 35 cm i nagle okazuje się, że jest za duży:cool3::crazyeye:

[quote name='ariss']ślicznie przygotowałaś Lotos!!!!!:angryy:

jak tam w pracy?
Dzięki za pochwałę Lotinio:loveu:
A o pracy już wiesz;-)

Idę spać kochane, bo padam na ryjek:hand:

Posted

Hello;-)

No cóż...... trafiają sie jednostki niedouczone hihihi.....jedna taka pani chciała zdyskwalifikowac znajomego briarda bo........... znalazła dodatkowy pazur na tylnej szlapie :crazyeye: a przeca to znak szczególny rasy :diabloti::diabloti: inna zaś stwierdziła że pies jest niewlasciwie pielegnowany booo ma SUCHĄ SIERŚĆ :crazyeye: ..kolejny znak szczególny rasy :diabloti::diabloti:

A Gordonek jest MISTRZ sam w sobie więc nie ma co sie przejmować niedoukami ale fakt jest to irytujące :angryy:

buziam wieczoroooo Słodziutkaaa :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello;-)

No cóż...... trafiają sie jednostki niedouczone hihihi.....jedna taka pani chciała zdyskwalifikowac znajomego briarda bo........... znalazła dodatkowy pazur na tylnej szlapie :crazyeye: a przeca to znak szczególny rasy :diabloti::diabloti: inna zaś stwierdziła że pies jest niewlasciwie pielegnowany booo ma SUCHĄ SIERŚĆ :crazyeye: ..kolejny znak szczególny rasy :diabloti::diabloti:

A Gordonek jest MISTRZ sam w sobie więc nie ma co sie przejmować niedoukami ale fakt jest to irytujące :angryy:

buziam wieczoroooo Słodziutkaaa :loveu:

Ja już się do takich rewelacji przyzwyczaiłam przez te 7 lat:lol:
Buziam Cię dla odmiany nocka ciemną:roflt::buzi: A Gordonek merda do Ciebie ogonkiem - kikutkiem
[quote name='Alicja']cóż ja czytam ...pies ci urósł ..... czasem twierdze że sędziowie powinni texty do kabaretów pisać :diabloti:
Nioooo, mam giganta 35 cm w kłębie - wzorcowe 35 cm:lol:
[quote name='Alicja']Poka golaska ;)
Rapcio goły nie jest, ale futra zdjęłam mu kolosalnie dużo;-) Nie mam aparatu, bo został u mojej mamy, ale ze 3 kl spadło z Rapcia:lol: Przynajmniej teraz wyglada jak sznup, a nie jak gruba beczka:roflt:

Posted

Doginka napisał(a):

Rapcio goły nie jest, ale futra zdjęłam mu kolosalnie dużo;-) Nie mam aparatu, bo został u mojej mamy, ale ze 3 kl spadło z Rapcia:lol: Przynajmniej teraz wyglada jak sznup, a nie jak gruba beczka:roflt:

a wiesz ....coś w tym jest ...jak wracam od fryzjera to też czuję się leciutka ;)

Posted

Z okazji świąt Bożego Narodzenia, przepełnionych nadzieją i magią wigilijnej nocy, przesyłam płynące z serca życzenia radosnych, spokojnych świąt oraz pomyślności w nadchodzącym roku2011.