Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss']:glaszcze:Ty wiesz:glaszcze:[/QUOTE]
Wiem:calus:
[quote name='Asiaczek']O, rrrrrany, i o tego czarnego gamonia poszło...?

Pzdr.[/QUOTE]
Ten gamoń jest piękny, wart wystawiania, ale będzie zmarnowanym kanapowcem:-(
[quote name='zuzolandia'][I][B]mam nadzieje ze jednak nie........

buziammmm!!!![/B][/I][/QUOTE]
Niestety tak:-(
[quote name='furciaczek']Sliczny ten Toro
[URL]http://i51.tinypic.com/1607py1.jpg[/URL]
Slodziak:loveu:

Mam nadzieje ze jak emocje opadna to jakos sie pouklada wszystko...[/QUOTE]
Już się poukładało - właśnie wróciłam do swojego malutkiego mieszkanka w Wawce, jestem sama sobie panią i tylko szkoda mi tego małego, że poszedł na zmarnowanie:-(

Posted

I powiem Wam, że mój Gordon jest wspaniały do szczeniąt. Toro zaakceptował od razu, ale na dzień dobry pokazał mu, kto rządzi w stadzie:diabloti: A później to już była tylko zabawa - szkoda, że tylko 1 dzień i na tym koniec:-(

Posted

[quote name='weszka']O kurde... no to mnie zatkało. Najpierw z zachwytu, a później z szoku... Nie wiem co mam napisać.[/QUOTE]
Napisz chociaż, jak go widzisz, bo ja namówiłam Jarka na sznupa olbrzymka, ale zupełnie się nie znam na olbrzymkach. Mam nadzieję, że intuicja mnie nie zawiodła i chociaż pięknego psa mu poleciłam z dobrej hodowli;-) Chociaż ja cały czas marzę o miniku cz-s:-(
[quote name='eria']Strasznie mi przykro :(

A skąd jest czarnuszek ? Przecudny, szkoda,że nie będziemy oglądać jego rozwoju na codzień...[/QUOTE]
czarnuszek z Lubieszyna;-)
[quote name='Justa']Sylwia :calus:

A czarnuszek prześliczny.. Szkoda, że nie będę miała okazji poznać..[/QUOTE]
Ja niestety też go nie poznam:-(

Posted

[quote name='Vectra']Doginka , gł○wa do góry , jakiś czas temu też był kategoryczny koniec i się zeszliście ... może znowu musicie dać sobie chwilę czasu ;)[/QUOTE]
Wtedy nie było wojny o psa;-)

Zapomniałam sie pochwalić - dziś dzwoniła pani z komisji rekrutacyjnej ze szkoły, do której Miśka składała papiery i zabrakło Jej 5 punktów, żeby się załapać, że właśnie zwolniło się miejsce w klasie i z 15 podań Dominika została wybrana:multi: Niestety musiałam odmówić, bo Miśce baaardzo spodobała się aktualna szkoła i klasa, pomimo braku chłopców w tej klasie:lol:
No i dziś było pierwsze zebranie z rodzicami i powiem Wam, że ja, gdybym była na miejscu mojej córeczki malutkiej:mad:, to też nie chciałabym już się zamieniać. Argument jeden i najważniejszy to taki, że mają suuuuuuuuuuuuper wychowawczynię. Strasznie nie lubiłam do tej pory zebrań w szkole, ale na zebrania do tej klasy z taką wychowawczynią będę chętnie przychodzić;-)Babeczka stworzyła superaśną atmosferę i już po 10 minutach wszyscy rodzice zachowywali się tak, jakbyśmy znali się od lat:lol: pełen luzik. No i na koniec jakaś kobieta mówi mi dzień dobry, a ja jej odpowiedziałam też dzień dobry, ale nie poznaję. okazało się, że to znajoma z lat dzieciństwa - moja koleżanka, do której chodziłam jak bywałam u babci:lol: I nasze córki teraz są w tej samej klasie:multi:

Posted

:shock:, brak slow, :glaszcze:(choc znasz moje zdanie :cool3:).
....ale jestem na 99,9% pewna, ze to Ty bedziesz upiekszala tego slodziaka ( a jest boooooski [URL]http://i51.tinypic.com/1607py1.jpg[/URL]:loveu:) - oczywiscie czas pokaze czy mialam racje:cool3:;).
Gratulacje dla Miski i powodzenia w nawiazywaniu (odnajdowaniu) znajomosci szkolnych:evil_lol:.
Buziamy mocno i glowa do gory:kciuki:.

Posted

Doginko, nigdy nie mów nigdy. Nie zacinaj się i nie zarzekaj. Czas pokaże jak z wami będzie. Uważam, że ani nic na siłę ani też nie ma co odpuszczać tylko dla zasady i zacinania się, jeśli w środku chce się pogodzić i ze sobą być.
Psiak wygląda fajnie, proporcjonalnie. Co z uszami to ciężko po tych zdjęciach powiedzieć. Wyglądają że są ok osadzone ale jak nosi to nie widać. Ważne żeby nie odstawiał i jak mu zaczną tańczyć to kleić... no i mam nadzieję, że będziesz miała okazję to zrobić.
Trzymaj się dzielnie! I ściskam kciuki za wszystko ;)

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Świat jest jednak mały hihihih prawda??

Całuska na poprawe humorku posyłam;-)[/B][/I][/QUOTE]
Dziś mam doskonały humor:lol:Buziam mooooooooocno:buzi:
[quote name='kaho']:shock:, brak slow, :glaszcze:(choc znasz moje zdanie :cool3:).
....ale jestem na 99,9% pewna, ze to Ty bedziesz upiekszala tego slodziaka ( a jest boooooski [URL]http://i51.tinypic.com/1607py1.jpg[/URL]:loveu:) - oczywiscie czas pokaze czy mialam racje:cool3:;).
Gratulacje dla Miski i powodzenia w nawiazywaniu (odnajdowaniu) znajomosci szkolnych:evil_lol:.
Buziamy mocno i glowa do gory:kciuki:.[/QUOTE]
tzrymaj trzymaj;-):thumbs: Kuzynko moja najdroższa:buzi:
[quote name='weszka']Doginko, nigdy nie mów nigdy. Nie zacinaj się i nie zarzekaj. Czas pokaże jak z wami będzie. Uważam, że ani nic na siłę ani też nie ma co odpuszczać tylko dla zasady i zacinania się, jeśli w środku chce się pogodzić i ze sobą być.
Psiak wygląda fajnie, proporcjonalnie. Co z uszami to ciężko po tych zdjęciach powiedzieć. Wyglądają że są ok osadzone ale jak nosi to nie widać. Ważne żeby nie odstawiał i jak mu zaczną tańczyć to kleić... no i mam nadzieję, że będziesz miała okazję to zrobić.
Trzymaj się dzielnie! I ściskam kciuki za wszystko ;)[/QUOTE]
Dobrze Olga, posłucham Ciebie i nie będę się zapierać:lol: , ale powiedz mi, co to znaczy, że uszy zaczynają tańczyć:crazyeye::hmmmm: Weszko będziesz moim expertem co do małego, jakby co?:hmmmm::modla::diabloti:

Od rana mam dobry humor:multi:

Posted

Ok, mądra dziewczynka :)
Za eksperta się nie uważam ale chętnie służę radą jeśli akurat wiem ;) Heheheh tańce uszu mogą być różne - przeważnie przy zmianie zębów albo jak uszy podgolisz to bywa że płat ucha odstaje na boki albo zaczynają się zwijać w takie różki. Jak Vesper do mnie przyjechała to miała takie uszy ale klejenie je ustabilizowało. Furla troszkę odstawiała jedno właśnie po goleniu ale jej pomogło samo masowanie. Teraz mają ucholce bez zarzutu.

Dobrze że masz dobry humor. Ja za to cały tydzień mam do doopy :(

Posted

Doginko byłaś w Szczecinie i nie dałas znać!!!! Mam focha :mad:

Mały czarnulek fajny :lol: Z jakiej hodowli?

No i nie zapieraj się ;) U mnie też raz lepiej raz gorzej ...

Posted

[quote name='Doginka']Dziś mam doskonały humor:lol:Buziam mooooooooocno:buzi:
tzrymaj trzymaj;-):thumbs: Kuzynko moja najdroższa:buzi:[/QUOTE]
;):lol: i jak to niewele do szczescia potrzeba :cool3:.

Posted

[quote name='weszka']...Dobrze że masz dobry humor. Ja za to cały tydzień mam do doopy :([/QUOTE]
Biedulko, czemu cały tydzień masz beeeee?:hmmmm::glaszcze:
[quote name='AnkaG']Doginko byłaś w Szczecinie i nie dałas znać!!!! Mam focha :mad:

Mały czarnulek fajny :lol: Z jakiej hodowli?

No i nie zapieraj się ;) U mnie też raz lepiej raz gorzej ...[/QUOTE]
Od Twoich vetów(tak mi się wydaje;-))
U mnie lepiej, bo nie ma to jak własne, małe, przytulne mieszkanko i luzik totalny:lol:
[quote name='kaho'];):lol: i jak to niewele do szczescia potrzeba :cool3:.[/QUOTE]
Ciekawe, jak to szczęście się na nas odbije:loveu:;-)

Posted

[quote name='ariss']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudny:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Wiedziałam, że tak powiesz:lol:
Dobra idę spać, bo moja mamcia już chrapie, a ja palę Jej światło nad głową:cool3::hand:

Posted

[url]http://i52.tinypic.com/nqznd4.jpg[/url]
śliczny jest;)
Doginko Twój zwiazek tak mi przypomina moje kłótnie z rozstania że aż się zaczynam bać że będzie taki sam;) Sznupek śliczny a jaki CZZARNYYYY;)

Posted

[quote name='niunka04'][url]http://i52.tinypic.com/nqznd4.jpg[/url]
śliczny jest;)
Doginko Twój zwiazek tak mi przypomina moje kłótnie z rozstania że aż się zaczynam bać że będzie taki sam;) Sznupek śliczny a jaki CZZARNYYYY;)[/QUOTE]
To powiem tak, kończ póki możesz, bo po 13 latach jest bardzo ciężko cokolwiek zmieniać;-):lol:

Posted

[quote name='weszka']Toro cuuuudny!
Związki... temat rzeka. Trudna sprawa...
Doginko trzymaj jutro kciuki bo jadę z Vesper na wystawę i mam nerwa jak cholera...[/QUOTE]
Będę trzymać z całych sił:thumbs: