Justa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A mała nie ma troche za długiego włosa na łapach? :) Quote
Korenia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Vectra popraw sobie na stronce :P miniatura pisze się przez u otwarte :P i przy okazji możesz podac link do swojej galerii ;) bo ten w podpisie mi nie działa ;) Doginko, a jak w końcu poszło w Płocku? bo nie widziałam 'wyników'... co do ufarbowania - razi masakrycznie! Quote
Vectra Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Korenia']Vectra popraw sobie na stronce :P miniatura pisze się przez u otwarte :P i przy okazji możesz podac link do swojej galerii ;) bo ten w podpisie mi nie działa ;) Doginko, a jak w końcu poszło w Płocku? bo nie widziałam 'wyników'... co do ufarbowania - razi masakrycznie! dzięki ;) zdarza się i omnibusowi :evil_lol: ja nie mam linku do galerii w podpisie :) Quote
zuzolandia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 http://i50.tinypic.com/351ei3t.jpg wowowo jaki bojowo nastawiony chlopok... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widze ze pogoda dopisała...kurdee u nas ten deszcz to juz chyba sie zadomowił na stałe wrrrrrrrrrr oszalec możnaa :angryy::angryy::angryy:.........do tego dziady wyłączyli kaloryfery i mam w chaupie zimno wilgotno i smierdząco ..nic tylko sie pochlastac :diabloti: kofaam cie :loveu: Quote
Doginka Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Justa']A mała nie ma troche za długiego włosa na łapach? :) Może troszeczkę rzeczywiście ma za dlgi:roll: [quote name='Korenia']...Doginko, a jak w końcu poszło w Płocku? bo nie widziałam 'wyników'... co do ufarbowania - razi masakrycznie! Gordon ocena doskonała, srebro, Holly tak samo;-) Nie tylko farba razi, ale też rozkraczanie psów i krzywe łapy, zbieżny chód...:lol: [quote name='zuzolandia']http://i50.tinypic.com/351ei3t.jpg wowowo jaki bojowo nastawiony chlopok... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widze ze pogoda dopisała...kurdee u nas ten deszcz to juz chyba sie zadomowił na stałe wrrrrrrrrrr oszalec możnaa :angryy::angryy::angryy:.........do tego dziady wyłączyli kaloryfery i mam w chaupie zimno wilgotno i smierdząco ..nic tylko sie pochlastac :diabloti: kofaam cie :loveu: To nie chłopok, to dziołcha:roflt: Było słoneczko aż do wieczora, a później była straszna burza aż do rana:crazyeye: Sie nie chlastaj Sis, bo ja też Cię kocham i byłoby mi brak bratniej duszy:lol: Mam nowego laptopa - wreszcie:roll: Nie mam jeszcze GG, bo córeczka moja kochana wyczerpała mi limit na neta z ery i komunikator wgrywać się musi aż 3 godziny z kawałkiem:mad: Stary laptopik poszedł do śmietnika na wieczny spoczynek:-( - spalił się:-( Quote
Korenia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Vectra']dzięki ;) zdarza się i omnibusowi :evil_lol: ja nie mam linku do galerii w podpisie :) Miałaś na poprzednim bannerku napis galeria :P teraz nie zwróciłam uwagi na zmianę ;) Gordon ocena doskonała, srebro, Holly tak samo Nie tylko farba razi, ale też rozkraczanie psów i krzywe łapy, zbieżny chód... To gratulacje ! :) Quote
niunka04 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Nie no Doginko ten pies stawia nogi paskudnie... To moja pudełkowa robi to lepiej... Coś tu śmierdzi w tej wystawie... Gordon jest piękny i nie potrzebuje żadnego farbowania... Jest naturalny i to jest najważniejsze... Jak patrze po wystawach to prawie żaden nie jest idealnie czarny... Quote
zuzolandia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No tak przeca to Holly hihihi... Farbowanie było jest i bedzie dopóki sedziowie na to pozwalać będą ...i o ile moim zdaniem drobne kosmetyczne poprawki w likwidacji np rdzy na pycholu jest do przyjecia o tyle ufarbowany cały pies to juz duży krok do dyskwalifikacji ..briardy tez są malowane a nieumiejetności groomerskie czy wlasciciele aż bija po oczach .. no alee.... cosik mi sie widzi ze moj topik tez pójdzie do hasioka ...czas na nowyyy ;-) a masz moze ten laptop z ery za 1 zeta? bo sie nad nim powaznie zastanawiam hihihih buziammm! Quote
Doginka Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='niunka04']Nie no Doginko ten pies stawia nogi paskudnie... To moja pudełkowa robi to lepiej... Coś tu śmierdzi w tej wystawie... Gordon jest piękny i nie potrzebuje żadnego farbowania... Jest naturalny i to jest najważniejsze... Jak patrze po wystawach to prawie żaden nie jest idealnie czarny... Farbowane były, są i będą, ale niech chociaż nie mają krzywych nóg:roflt: [quote name='zuzolandia']No tak przeca to Holly hihihi... Farbowanie było jest i bedzie dopóki sedziowie na to pozwalać będą ...i o ile moim zdaniem drobne kosmetyczne poprawki w likwidacji np rdzy na pycholu jest do przyjecia o tyle ufarbowany cały pies to juz duży krok do dyskwalifikacji ..briardy tez są malowane a nieumiejetności groomerskie czy wlasciciele aż bija po oczach .. no alee.... cosik mi sie widzi ze moj topik tez pójdzie do hasioka ...czas na nowyyy ;-) a masz moze ten laptop z ery za 1 zeta? bo sie nad nim powaznie zastanawiam hihihih buziammm! Z farbowaniem masz rację, Były, są i będą:roll: A jeśli chodzi o laptop z ery, to ten czerwony jest ok:thumbs: Ale ja mam ASUSA, nie z ery:shake: Dostałam od Jarka na Dzień Dziecka:roflt: Quote
NATKA Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Witanko :multi: Przyszłam i se obejrzałam fotki wystawowe :p Quote
niunka04 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Asus porządna firma!!!!;) Tomek ma tego mini i też nie narzeka;) Quote
Doginka Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 NATKA napisał(a):Witanko :multi: Przyszłam i se obejrzałam fotki wystawowe :p Miło mi, że w ogóle ktoś do nas zagląda:lol: A fotki wystawowe jeszcze będę wklejać ;-) niunka04 napisał(a):Asus porządna firma!!!!;) Tomek ma tego mini i też nie narzeka;) Ja uważam, że ASUS to najlepsza firma jeśli chodzi o laptopy;-) Quote
zuzolandia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Siemankoo;-) cholira ja tez chcę dostawać prezenty na dzien dziecka hihih i to TAKIE !!! ;-) Quote
Lucky. Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Super te zdjęcia z wystawy - a te psy farbowana to jakaś masakra .... Quote
kaho Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Moj laptopik tez praktycznie nadaje sie do smieci, a korzystam z komputera ktory ma 'cos nie tak' z rozdzielczoscia (na dodatek zadne ustawienia nie pomagaja) wiec jak zobaczysz blondyne z wytrzeszczem to moge byc ja :). Quote
Doginka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='kaho']... wiec jak zobaczysz blondyne z wytrzeszczem to moge byc ja :). HAHAHAHA:roflt: Wieczorem wkleję do Ciebie foty Holly od nas z dziłeczki;-) A teraz kilka czernyszy z Płocka:lol: Quote
QQk Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Bry! http://i47.tinypic.com/a2wvv6.jpg - prawie moja potwora, tylko uszy leżą ASUS, MSI, czy inna toszyba i tak robi to ten sam Chińczyk ;) Quote
kaho Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Doginka napisał(a):Wieczorem wkleję do Ciebie foty Holly od nas z dziłeczki;-) :lol: Bede czekac z utesknieniem ;). A foty czernyszy - bomba, nie wiedzialam ze sa takie wielkie:lying:. Quote
zuzolandia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 http://i48.tinypic.com/s3n5sh.jpg taki masiwny tyn czernyszek;-) i kaj sie podziwosz frelko? mosz nowe sprzecicho to foty wklejaj hihihihih buziam sis;-) Quote
Doginka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='QQk']Bry! http://i47.tinypic.com/a2wvv6.jpg - prawie moja potwora, tylko uszy leżą ... "Prawie" robi wielką różnicę:lol: [quote name='ariss']Wróciłam z wiochy i wpadłam Was odwiedzić!:) Ty lepiej wpadnij nas odwiedzić w realu:modla: Raper do Ciebie tęskni:cool3::roflt: [quote name='eria']ale się fotek naoglądałam ! :) Będzie więcej, tylko na razie czasu mi zabrakło na wklejanie;-) [quote name='kaho']... A foty czernyszy - bomba, nie wiedzialam ze sa takie wielkie:lying:. Foty, czy czernysze?:hmmmm::roflt: [quote name='zuzolandia']...i kaj sie podziwosz frelko? mosz nowe sprzecicho to foty wklejaj hihihihih buziam sis;-) Ja też Cię buziakuję:buzi: Brakuje mi czasu ostatnio nawet na spanie:-( jestem przemęczona, miałam problemy z kompikami, ale laptopa jak już wiesz mam nowego, a stacjonarny dziś był naprawiany i jutro na 100% już wkleję resztę fot:-) Ale dziś już nie mam siły, a czeka mnie jeszcze cholerna, papierkowa robota, której nie cierpię i już na samą myśl nią[FONT=verdana][/FONT] Quote
Recommended Posts