zuzolandia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niezle wystrzeliły sznupiaki do przodu hihihih dobrywieczorek ;-) Quote
kaho Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tez jestem pod wrazeniem wyniku :crazyeye:- oby tak dalej:sweetCyb:. Quote
łamAga Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No no no niezły wynik :lol::lol::lol::lol: Quote
NATKA Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Witanko sylwestrowe :multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Kochani, Wszystkim razem i Każdemu/Każdej osobie z osobna życzę udanego Sylwestra i Szczęśliwego 2010 Roku!:loveu: Każdy post przeczytałam, ale nie mam czasu na odpisanie. Właśnie siedzimy w deszczowym Zakopanem i czekamy na wieczór sylwestrowy:diabloti: Quote
rwpb Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wesołej zabawy i nie pijcie za dużo :lol: Quote
Cheritka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... Ewa z rodzinką Quote
niunka04 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aby od sylwestra cały rok był ekstra. by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały:lol::laola: Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystkiego dobrego wtym nowym roku kochana ...oby był lepszy od starego;-) no proszee Zakopane ..a tak marudziła ze w łóżku Sylwka spedzi ;-) hihihih Quote
weszka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Najlepszego sznaucerowego na cały nowy rok! Quote
Doginka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='QQk']Witam fankę starego NW po Sylwku :) A witam witam, ale już żegnam, bo śpik mnie morzy:lol: próbowałam nadrobić i odwiedzić wszystkie moje dogociółki i dogopsijacieli, ale już nie daję rady. Oczy mam jak szparki. Pewnie jutro ponadrabiam i wkleje parę fot z gór i z Tatrzańskiej Łomnicy, ale teraz mówię DOBRANOC:hand: Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję WSZYSTKIM za życzenia Noworoczne i przepraszam, że nie do Wszystkich trafiłam z życzeniami od nas, ale niestety roaming na neta jest dosyć drogi, więc sami rozumiecie;) Ale Wszystkim Wam życzę Szczęśliwego Nowego 2010 Roku!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Zostałam zawalona robotą biurową:geting angry:, ale w międzyczasie będę wstawiać po kilka fotek z gór po stronie Polski i Słowacji;-) To na początek - Zakopane:-) Rapcio gdzieś w tle - rozmiar mrówkowy:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Reszta fot wieczorem, bo muszę już wychodzić do pracki:hand: Quote
ariss Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ale się rozkleiłam przez Ciebie:placz: Od lat zawsze wyjeżdżałam w zimie do zakopca, a w tym roku się nie zapowiada:-( a tak kocham to miejsce:loveu: Quote
łamAga Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jaaaaaaaaaa ale superaśne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: a jakie widoczki , ehhhhh pomarzyć można :roll: bardzo ładnie wyglądasz w tej czapulce :evil_lol: Quote
weszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Szkoda tylko że taka plucha była co widać na fotach no i te tłumy ludzi - dlatego nie jeżdżę do Zakopca w takie zbiorowo wolne dni ;) Quote
zuzolandia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 http://images8.fotosik.pl/157/aacf13e70431ece5.jpg ale odjechana mycka ;-) hihihih Quote
ariss Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 weszka napisał(a):Szkoda tylko że taka plucha była co widać na fotach no i te tłumy ludzi - dlatego nie jeżdżę do Zakopca w takie zbiorowo wolne dni ;) no jak nie ma tłumów to już jest raj:loveu: ale na szczęście są tam miejsca nie oblegane nawet podczas tych zbiorowych wolnych dni:cool3: i tam są zawsze psiarze :evil_lol: Quote
kaho Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ariss napisał(a):no jak nie ma tłumów to już jest raj:loveu: ale na szczęście są tam miejsca nie oblegane nawet podczas tych zbiorowych wolnych dni:cool3: i tam są zawsze psiarze :evil_lol: Ariss, proszę zdradź gdzie:help1: - zdaje się, że czeka mnie tam tydzień 'feriowy' - już się boję :scared:. Quote
kaho Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zdjęcia superowe:) ale fajnie że wróciłas ;) Quote
zuzolandia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='kaho']Ariss, proszę zdradź gdzie:help1: - zdaje się, że czeka mnie tam tydzień 'feriowy' - już się boję :scared:. przyłaczam sie do prosby :loveu: tez mnie czeka wyjazd :placz: i to z duzymmm psem :eviltong: Quote
Recommended Posts