Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani,
Wszystkim razem i Każdemu/Każdej osobie z osobna życzę udanego Sylwestra i Szczęśliwego 2010 Roku!:loveu:

Każdy post przeczytałam, ale nie mam czasu na odpisanie. Właśnie siedzimy w deszczowym Zakopanem i czekamy na wieczór sylwestrowy:diabloti:

Posted

Rok się już kończy, rok się zaczyna,
otwórzmy więc nową butelkę wina
i razem wypijmy za nasze zdrowie,
aż się zakręci nam troszeczkę w głowie.
Szampańskiej zabawy, szalonych chwil,
udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku...
Ewa z rodzinką

Posted

Aby od sylwestra cały rok był ekstra.
by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały:lol::laola:

Posted

[quote name='QQk']Witam fankę starego NW po Sylwku :)
A witam witam, ale już żegnam, bo śpik mnie morzy:lol: próbowałam nadrobić i odwiedzić wszystkie moje dogociółki i dogopsijacieli, ale już nie daję rady. Oczy mam jak szparki. Pewnie jutro ponadrabiam i wkleje parę fot z gór i z Tatrzańskiej Łomnicy, ale teraz mówię DOBRANOC:hand:

Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję WSZYSTKIM za życzenia Noworoczne i przepraszam, że nie do Wszystkich trafiłam z życzeniami od nas, ale niestety roaming na neta jest dosyć drogi, więc sami rozumiecie;)
Ale Wszystkim Wam życzę Szczęśliwego Nowego 2010 Roku!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zostałam zawalona robotą biurową:geting angry:, ale w międzyczasie będę wstawiać po kilka fotek z gór po stronie Polski i Słowacji;-)
To na początek - Zakopane:-)

Rapcio gdzieś w tle - rozmiar mrówkowy:evil_lol:

Posted

ale się rozkleiłam przez Ciebie:placz:

Od lat zawsze wyjeżdżałam w zimie do zakopca, a w tym roku się nie zapowiada:-( a tak kocham to miejsce:loveu:

Posted

weszka napisał(a):
Szkoda tylko że taka plucha była co widać na fotach no i te tłumy ludzi - dlatego nie jeżdżę do Zakopca w takie zbiorowo wolne dni ;)

no jak nie ma tłumów to już jest raj:loveu:

ale na szczęście są tam miejsca nie oblegane nawet podczas tych zbiorowych wolnych dni:cool3: i tam są zawsze psiarze :evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
no jak nie ma tłumów to już jest raj:loveu:

ale na szczęście są tam miejsca nie oblegane nawet podczas tych zbiorowych wolnych dni:cool3: i tam są zawsze psiarze :evil_lol:

Ariss, proszę zdradź gdzie:help1: - zdaje się, że czeka mnie tam tydzień 'feriowy' - już się boję :scared:.

Posted

[quote name='kaho']Ariss, proszę zdradź gdzie:help1: - zdaje się, że czeka mnie tam tydzień 'feriowy' - już się boję :scared:.

przyłaczam sie do prosby :loveu: tez mnie czeka wyjazd :placz: i to z duzymmm psem :eviltong: