Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images8.fotosik.pl/158/8431d07cc462b2e0.jpg

aleee świetneee zimoweee widokii..taki osniezony las to poezjaaa ;-)

a gdzie mieliscie spanko? w samym centrum czy gdzies w okolicy?
Jest taka willa "ARIZONA" niedaleko Krupówek. Tam właśnie nocujemy co rok:-) Nocleg ze śniadaniem 80 zł od osoby;-)
Zdarza nam się też biwakować w 4-o **** hotelu "KROKUS", ale tu już są koszty rzędu 800 zł za dobę od apartamentu;)

Posted

[quote name='Doginka']Jest taka willa "ARIZONA" niedaleko Krupówek. Tam właśnie nocujemy co rok:-) Nocleg ze śniadaniem 80 zł od osoby;-)
Zdarza nam się też biwakować w 4-o **** hotelu "KROKUS", ale tu już są koszty rzędu 800 zł za dobę od apartamentu;)

....no to bliziutko ....

Posted

Doginka napisał(a):
Dokładnie:evil_lol::klacz: A Rapcio jakby było mało, to nie dość, że wlazł temu psu pod brzuch, to jeszcze oplątał moją mamę smyczą:evil_lol: Ale dzielny był też, bo o Gordonku tchurzyku nie można tego powiedzieć:evil_lol: A piskał ile miał głosu w gardzieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No nie moge:roflt:to zdaje sie, ze Hollcia z odwaga to w wujaszka sie wrodzila:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Choc z drugiej strony, to nie wiem czy to odwaga czy hormony buzuja :razz:. A z Twojej Mamy to istny Hero!:lol: .

Posted

Multicytat mi nie działa:angryy::angryy::angryy: Dlatego nie odpisuję każdemu z osobna, ale zapewniam, ze czytałam każdy post:p

Obiecane, aczkolwiek spóźnione foty;) - bawiłam się w doborowym towarzystwie Dominiki i Mariolki:diabloti:

Moja kumpela Mariolka:diabloti:

Posted

[quote name='ewka i haker']hehe mariolka wymiata
No cóż, chyba całkiem niezła z Niej doopcia:diabloti::loveu:
[quote name='zuzolandia']http://images8.fotosik.pl/160/2034cf4ba1078c74.jpg

hmmmm Mariolka ......zmienilas orientacje ? :diabloti::diabloti::diabloti:

a tak powaznie to niezle ciacho spod tych blond włosów wyłazi :eviltong:
Szkoda, że wygląd nie idzie w parze z charakterem:shake::cool3:
A z orientacją u mnie wszystko w porzo:diabloti:
[quote name='eria']noo ja też twierdze ze TZ Doginki jest mrrrr całkiem całkiem :D nawet w blond peruce hiih
Mogę Ci tego mmmrrrusia oddać:evil_lol:
[quote name='rwpb']O, i tutaj błyskawice :lol:
To była niebiańska impreza? Bo złote włosy to chyba anielskie?
Tia, 2 diabelskie nasienia w anielskich włosach:evil_lol: