ewka i haker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 http://i40.tinypic.com/j7rri8.jpg dobre:evil_lol::evil_lol: ale dog chat tez mi sie podoba:D:D Quote
Doginka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Trzymajcie kciuki!!!:p Właśnie ruszam na Węgry ;) Papa:hand: Quote
Darianna Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No proszę, jakie swiatowcy z tych sznupków :diabloti: Quote
ariss Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 eria napisał(a):czekamy na Wasz powrót z fotami :razz: no i trzymamy mocno kciuki za Caciba:razz: Quote
Unbelievable Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Doginka napisał(a): Tinka:), a jak padałaś to bolało?:razz::evil_lol: do tych z małą doopcią nie należę, więc niezbyt :diabloti: powodzenia na Węgrzech:multi: Quote
AnkaG Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Trzymamy mocno i czekamy na wieści. :lol: PS Czy ktoś znajomy wybiera się na wystawę do Szczecina w czerwcu? Quote
Doginka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Wróciliśmy:razz: Budapeszt: 16.05.2009 Sasquehanna (FCI) GORDON: EXCELENT, V1, CAC HERMIONA Blue Bricassart: EXCELENT, V1, CAC, R.CACIB 17.05.2009 Sasquehanna (FCI) GORDON: EXCELENT, V1, CAC, CACIB, BOB - UKOŃCZYŁ INTERCHAMPIONAT!!! HERMIONA Blue Bricassart: EXCELENT, V1, CAC, CACIB Razem Nelly i Gordon na BIS PAR stanęli na pudle na III miejscu:multi: Wieczorem foty;) Wszystkim, którzy zaciskali kciuki i pazurki z całego serca dziękujemy za kciuki - bardzo pomogły:loveu::multi::loveu: Quote
ariss Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Już gratulowałam, ale za tego INTERA musze jeszcze raz:multi: BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anka, ja sie zastanawiam czy zapisać Gass;)ale jeszcze nue podjełam decyzji:shake: Quote
weszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Woooow :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wymietliście :multi: GRATULACJE ZA WĘGIERSKIE SUKCESY I ZA INTERA :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dzięki, dzięki, dzięki za gratki:loveu: Kilka fotek z BIS Par: Reszta wieczorem;) Quote
Doginka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu: Pierwszego dnia sędzia stwierdził, na przykładzie mojego Gordona, że polskie psy to teriery, bo sznaucer powinien mieć na tyłku poduszkę (ma być garbaty). Pokazał to na moim psie i na psie, który wygrał. Stwierdził "to terier, a to sznaucer" - z odpowiednią gestykulacją . Na Gordonie pokazał linię prostą spadzistą, a na tym drugim psie pokazał linię garbatą spadzistą Trochę fot: Przepraszam Dziewczyny, że tylko takie fotki, ale miałyśmy robić tylko miniki i jak się zorientowałyśmy, że są psy z Polski, to było już za późno Ale chociaż taki Polski akcent GRAND SEN (FCI) ANAIS (PIEPRZACZKA), CHER VOM MANDELROSCHEN(CZARNA) I reszta: VADASFAY BLACK JACK SILVER SENATOR RAVEL SILVER SENATOR RAVEL Quote
Doginka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Foty będą rozsypane, bo nie mam siły wstawiać ich hronologicznie, ale postaram się (w miarę możliwości) opisać te psy SILVER SENATOR QUANASTA, SILVER SENATOR RAVEL SILVER SENATOR RAVEL VADASFAY BLACK JACK FEKETE KRATOS NIGHT-LADY FEKETE KRATOS NIGHT-LADY Quote
Doginka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 FEKETE KRATOS NIGHT-LADY DARIUSZ BRILL SHEILA DARIUSZ BRILL SAMU, SASVARI WILD WIND Quote
Doginka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 WYGRAŁ TEN BEZOGONIASTY, BO MIAŁ GARBA DARIUSZ BRILL SAMU,......................... SASVARI WILD WIND SZENTENDREI ORDOG ALL RIGHT Quote
Doginka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 SZENTENDREI ORDOG ALL RIGHT - V2 RAGINA GOLD ASTINOS - V3 SZENTENDREI ORDOG ALL RIGHT RAGINA GOLD ALIBABA - V1, BOB................. RAGINA GOLD ASTINOS - V3 RAGINA GOLD ALIBABA - V1, BOB Reszta fot wieczorem;) Quote
ewka i haker Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ale duzo sznupow:loveu: ja mam trochę z lodzi;) Quote
weszka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Oooo Doginko ufociłaś pieprzaki :loveu::multi: To rodzinka z hodowli mojej Dirki :loveu: A po Ravelu teraz biorę suczkę :cool1: I mała korekta Quanasta - to ta niekopiowana suczka, a podpisałaś nią Ravela :razz: Quote
Recommended Posts