łapeczek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 hehehe nie przypominam sobie wiesz cale mnustwo bylo tam sznupkow ;] mozliwe ze was widzialam ale nie kojaze ;p i nie potrafie siegnac az rok wstecz pamiecia;] Quote
Doginka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='ewka i haker']zaluj ze rok i dwa lata temu nie bylas:P[/quote] No właśnie:razz: [quote name='łapeczek']kto ja ???? ja w zeszlym roku bylam z mama i Asia xD:cool3:[/quote] Może nas widziałaś:razz::p [quote name='AnkaG']Sznupiątka maleńkie kochane doopeczki. :loveu:[/quote] :loveu: [quote name='ewka i haker']Doginga a rapera wystawiasz??[/quote] Jeszcze nie wiem:razz: [quote name='madziamn']cudne zdjecia Doginko[/quote] [quote name='furciaczek']PIEKNE:loveu:[/quote] Dzięki:loveu::loveu::loveu: [quote name='weszka']Powalające zachody :mdleje:Ależ bym takie pooglądała a tu się zanosi że będzie dooopa a nie wyjazd :placz:[/quote] Ale jeszcze ma być ciepło;) [quote name='sleepingbyday']ALOHA! [url]http://img201.imageshack.us/img201/5919/img03001wg1.jpg[/url][/quote] Śliczne, tylko czemy b&w?:cool3: Quote
Doginka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='ewka i haker']wystawiaj ja bede kibicowac:D:D:[/quote] Chyba wystawi,e bo Raper pierwszy raz w życiu ma taki cudowny ostry włos i to bez rwania na łyso:cool3::multi: - już nigdy go nie wyrwę na łyso:diabloti: Quote
madziamn Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Raperek jest śliczny co prawda ja tylko z fotek widzę ale myślę ze na zywo też. Buziaczki dla chłopaczków. Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Doginka'] Śliczne, tylko czemy b&w?:cool3:[/quote] DLA ZRÓŻNICOWANIA :eviltong: [quote name='ewka i haker']wystawiaj ja bede kibicowac:D:D:[/quote] WYSTAWI, WYSTAWI....:eviltong: Quote
Cheritka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Doginka']Chyba wystawi,e bo Raper pierwszy raz w życiu ma taki cudowny ostry włos i to bez rwania na łyso:cool3::multi: - już nigdy go nie wyrwę na łyso:diabloti:[/quote] Nareszcie , nie na łyso :angryy:. Chyba nie ma nic przyjemnego dla sznaucerków (w przygotowaniu do wystawy) :mad:. Tak mi mówiła kiedyś moja mama chcesz być piękna- musisz cierpieć !!!!!:angryy: Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 moze was widziala ale nie pamietam ... nie umiem siegnac azz rok wstecz pamiecia;p Quote
AnkaG Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Doginka']Chyba wystawi,e bo Raper pierwszy raz w życiu ma taki cudowny ostry włos i to bez rwania na łyso:cool3::multi: - już nigdy go nie wyrwę na łyso:diabloti:[/quote] Trzymam za słowo :eviltong::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [url]http://images6.fotosik.pl/256/e0dcd5b7c8b86725.jpg[/url] śupel:loveu: Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a ja offtopikowo -mam na tymczasie młodą do kolan czarną kudłatą -znaleziona po burzy w okolicahc lasku bielańskiego i łomianek -jesli ktoś z grona tam mieszka, albo słyszał o takim zaginięciu, to bądźcie czujni. dziewczyna na bank miała mieszkanie - znaleziona czysta, nie boi się ludzi, wie, co to kanapa...:cool3: Quote
Doginka Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Czaść WSZYSTKIM:p To jest ta suczka, o której napisała SBD;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/258/346dfa14ec8b28cd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/258/3f23a03087550264.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/258/48d3f220e36769dd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/258/d3e10791767c5503.jpg[/IMG][/URL] Quote
ewka i haker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 piekna sunia nikt nie pyta?? nie ma ogloszen?? Quote
sleepingbyday Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ogłoszenia sa robione przez anetek100. ładnna dziewczyna o roboczym imieniu śliwka :-). młodziutka, do kolan, znajdzie domek... szukamy niby starych właściceli, ale pewnie trzeba szukać nowego DS. Doguinko, nic się chyba nie stanie, jak zofftopikuję jeszcze raz??: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116567[/URL] to jest mój ulubieniec, złamał mi serce drań - a cholera jakoś mało kto do niego na wątek zagląda. allegro nic nie dało, nikt się nie interesuje... to linkuję, żeby w świat poszło.... znjadźmy mu domek na starość, plissss... Quote
Doginka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='furciaczek']Dziendobry:loveu:[/quote] Witaj:loveu: Chyba zwariowałam na stare lata - składam papiery na studia:p Czy ktoś mi powie, czy trudno jest studiować administrację publiczną?:razz: Quote
furciaczek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Gratuluje!! Niestety ja nie mam pojecia na ten temat:evil_lol: I czemu taki kierunek?? Quote
sleepingbyday Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 wow, gratulacje Doginko! mój wuj jest urzędnikiem państwowym, ale starego pokolenia i egzaminowali go po '89 -zdał i aktualnie siedzi jako attache w sztokholmie -beznadzieja, bo miał siedziec w tunezji :shake:. ponoć trudne tam egzaminy, ale to pewnie plotka... :evil_lol:. zaocznie? czy wieczorowo? nie znam nikogo, kto ostatnio miałby coś wspólnego z tym kierunkiem, niestety.. PS- patrzcie dziołchy, jaki śliwka ma fajny bannerek od mru: do dostania całkiem za darmochę (promocja:cool3:) na stronie śliwki... boże, jaką ja uprawiam reklamę zakazaną...:oops: Quote
weronika_p Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :crazyeye: PIĘKNE ZDJĘCIA! widać... talento sie nie marnięto :) Quote
Doginka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='furciaczek']...I czemu taki kierunek??[/quote] Bo nie dostałam się na vet:placz: A tu też dopiero w planach - zamierzam w poniedziałek złożyć papiery:razz: [quote name='sleepingbyday']wow, gratulacje Doginko! mój wuj jest urzędnikiem państwowym, ale starego pokolenia i egzaminowali go po '89 -zdał i aktualnie siedzi jako attache w sztokholmie -beznadzieja, bo miał siedziec w tunezji :shake:. ponoć trudne tam egzaminy, ale to pewnie plotka... :evil_lol:. zaocznie? czy wieczorowo? nie znam nikogo, kto ostatnio miałby coś wspólnego z tym kierunkiem, niestety.. PS- patrzcie dziołchy, jaki śliwka ma fajny bannerek od mru: do dostania całkiem za darmochę (promocja:cool3:) na stronie śliwki... boże, jaką ja uprawiam reklamę zakazaną...:oops:[/quote] cholerka ja też nikogo nie znam, ktoby studiował administrację publiczną, ale za to wiem, że jakbym się dostała i udałoby mi się zrobić licencjat, to będę mogła pracować w OPS i pomagać ludziom:p - ja raczej jestem leń i po tym kierunku mogłabym pracować w np. ADM, albo w UP, albo we wspomnianej już OPS - praca od 8-16, wolne soboty i niedziele, a ja za żadne skarby świata nie zrezygnuję z wystaw, więc to by mi pasowało:cool3: [quote name='weronika_p']:crazyeye: PIĘKNE ZDJĘCIA! widać... talento sie nie marnięto :)[/quote] :oops:Dzięki za pochwały:loveu: I witam w gordonkowo-rapciowo- miśkowej fotogalerii:multi::loveu:Zapraszam częściej:p A może Wy mi pomożecie wybrać jakiś łatwy do studiowania kierunek?:razz:Dodam, że boję się wszystkiego, co wiąże się z matmą:placz::oops:No i młoda też już nie jestem, pamięć nie ta i cierpliwości zaczyna brakować, ale chęci się znajdą:multi: Quote
madziamn Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Doginko a może coś z fotografia przecież Ty takie piekne zdjęcia robisz. Ja się na tym nie znam ale sama jestem zachwycona. Quote
Recommended Posts