Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewka i haker']wojna w miescie hahah[/quote]
No i po wojnie w nocy żywe, pijane trupy łaziły po bulwarku:evil_lol:
[quote name='AnkaG']Byłam tu fotki pooglądałam. :lol:[/quote]
Miło nam:loveu:
[quote name='orpha']nooo i cała łaka okupciana , koniki pamiatki pozostawiały i mi sie dziewczyny wytarzały dzisiaj[/quote]
Gordoniasty też maseczkę goownianą sobie położył:angryy::diabloti:, Raperowi zabroniłam w porę:mad:
[quote name='sleepingbyday']i kiełbasek też dużo pozostawiali :diabloti:.[/quote]

[quote name='sleepingbyday']niektórym smakowało....[/quote]
Pewno Zofi:evil_lol:
[quote name='ewka i haker']co do qup koni
to powiem wam ze prawie kazdy pies miastowy je je....
moj jak idzie to stajni to zwykle cos skosztuje....
bllllleeee[/quote]
Dobrze ujęłaś - "prawie każdy" - moje tylko maseczki upiększające nakładają, o konsumpcji nie ma mowy:diabloti::shake::diabloti:

A tak w ogóle to CZEŚĆ WAM!:p

Posted

[quote name='orpha']heloł Doginko :lol:[/quote]
HELOŁ. :loveu:
Zimno, mokro i ponuro, aż się na spacer nie chce wychodzić:shake:
Siedę sobie u matuli, zajadam czereśnie i zaraz zupkę z maślaków zjem i klikam sobie z laptopika i nudzę się okrutnie:razz:
A co tam na bulwarkowym, mokrym świecie dziś słychać?:razz:

Posted

[quote name='Doginka']HELOŁ. :loveu:
Zimno, mokro i ponuro, aż się na spacer nie chce wychodzić:shake:
Siedę sobie u matuli, zajadam czereśnie i zaraz zupkę z maślaków zjem i klikam sobie z laptopika i nudzę się okrutnie:razz:
A co tam na bulwarkowym, mokrym świecie dziś słychać?:razz:[/quote]

maskarycznie jeste , ja to wogole nie wiem co sie dzieje bo dzisiaj pierwszy dzień po urlopie do pracy poszłam :razz:. Nic ciekawego sie nie dzieje ,poszlajalismy się z Zocha i hasiorkami blondynkami po okolicy , najbardziej zadowolona Niya byla ,zwaszcza jak się w błocie taplała

Posted

[url]http://images6.fotosik.pl/238/6252ea2ee7ccfd5d.jpg[/url]

ale ma śmieszną brodę :lol:

[url]http://images6.fotosik.pl/238/c6924cfc689740d4.jpg[/url]

farbowaaanyyyy :turn-l:

wow ale wojna :mdleje:

Posted

[quote name='Doginka']

Gordoniasty też maseczkę goownianą sobie położył:angryy::diabloti:, Raperowi zabroniłam w porę:mad:

Pewno Zofi:evil_lol:

Dobrze ujęłaś - "prawie każdy" - moje tylko maseczki upiększające nakładają, o konsumpcji nie ma mowy:diabloti::shake::diabloti:

[/quote]

a właśnie, że nie, bo niya głównie się posilała. zofia złapała tylko 1 kęsa :-)

ps za tydzień przyjeżdża do mnie zamówiony kompakcik Canon PowerShot A590 IS :eviltong:. wiem dziewczyny, że będziecie phichać, bo to nie lustrzanka, ale ja na razie nie zamierzam się uczyć fotografii lustrzanej (brak funduszy, ot co). wykombinowałam sobie moja ulubioną markę i wynalazłam dobry funkcjami model i już jest.. tylko, że za atlantykiem na razie :cool3:

Posted

nie będe phikać bo ja sie wogóle na fotografi i aparatach nie znam :eviltong: , dla mnie wystarczy ze mam obiektyw i guziczek do psrtyknięcia - jednym słowem aparat dla blondynek

Posted

[quote name='Ka-Vanga']BRY :cool3:

ufffffffff przebrnelam przez wszystkie foty - ale ich duuuuuuuuzo ;).[/quote]
BRY kochana:loveu:W piątek wyjeżdżam nad morze, to dopiero będzie sporofot:diabloti:
[quote name='malawaszka']
wow ale wojna :mdleje:[/quote]
Tiaaa, Gordon po niej dostał srania:angryy:
[quote name='ewka i haker']moj sie nie tarza naszczescie[/quote]
Yhyyy:cool3:
[quote name='sleepingbyday']o taki: [URL]http://www.canon.pl/produkt/kategoria,Aparaty_cyfrowe,pro,PowerShot_A590_IS,p,855.html[/URL][/quote]
Ola, ale on ma tylko 4x zoom:razz:
[quote name='sleepingbyday']a właśnie, że nie, bo niya głównie się posilała. zofia złapała tylko 1 kęsa :-)
[/quote]
Bleeeeeeeee[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_131_8.gif[/IMG]

Posted

no wiem... mówiłam, że będziecie koleżanko phichać:eviltong:! a ja wybrałam akurat jeden z lepszych patrząc na stosunek ceny do funkcji. musiałam zrezygnować z dobrego zoomu, niestety.... coś za coś.. na szczęście jest chociaż dodatkowo zoom cyfrowy, co przy 8mln pikseli coś tam da... choć nie tyle, co normalny porządny zoom, a jakże. dlatego duże zbliżenia będę załatwiać za pomocą... Doginki :diabloti:

Posted

[quote name='sleepingbyday'].... dlatego duże zbliżenia będę załatwiać za pomocą... Doginki :diabloti:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Masz to jak w banku, tylko dopiero po powrocie znad morza;)
A teraz idziemy z kamilem na spacer:p - może spotkamy... no wiesz kogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: