ewka i haker Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 nom ale pani co pracuje na stajni mowi ze to normalne ze miastowe to jedza... Quote
orpha Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 hahaha mieszczuchy lubia ekologiczne jedzonko :evil_lol: Quote
orpha Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 haha a my ludzie nie mamy pojęcia co tracimy :p Quote
orpha Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no ja tez niekoniecznie ,mimo apetytu z jakim one wcinaja te przsmaki ,nie dam sie przekonać na spróbowanie ;) Quote
AngelsDream Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ale i tak nie ma nic gorszego niż ludzka kupa... Quote
orpha Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ooo brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , fuuuuuuuuuuuuujjjjjj ,bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Doginka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='ewka i haker']wojna w miescie hahah[/quote] No i po wojnie w nocy żywe, pijane trupy łaziły po bulwarku:evil_lol: [quote name='AnkaG']Byłam tu fotki pooglądałam. :lol:[/quote] Miło nam:loveu: [quote name='orpha']nooo i cała łaka okupciana , koniki pamiatki pozostawiały i mi sie dziewczyny wytarzały dzisiaj[/quote] Gordoniasty też maseczkę goownianą sobie położył:angryy::diabloti:, Raperowi zabroniłam w porę:mad: [quote name='sleepingbyday']i kiełbasek też dużo pozostawiali :diabloti:.[/quote] [quote name='sleepingbyday']niektórym smakowało....[/quote] Pewno Zofi:evil_lol: [quote name='ewka i haker']co do qup koni to powiem wam ze prawie kazdy pies miastowy je je.... moj jak idzie to stajni to zwykle cos skosztuje.... bllllleeee[/quote] Dobrze ujęłaś - "prawie każdy" - moje tylko maseczki upiększające nakładają, o konsumpcji nie ma mowy:diabloti::shake::diabloti: A tak w ogóle to CZEŚĆ WAM!:p Quote
Doginka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='orpha']heloł Doginko :lol:[/quote] HELOŁ. :loveu: Zimno, mokro i ponuro, aż się na spacer nie chce wychodzić:shake: Siedę sobie u matuli, zajadam czereśnie i zaraz zupkę z maślaków zjem i klikam sobie z laptopika i nudzę się okrutnie:razz: A co tam na bulwarkowym, mokrym świecie dziś słychać?:razz: Quote
orpha Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Doginka']HELOŁ. :loveu: Zimno, mokro i ponuro, aż się na spacer nie chce wychodzić:shake: Siedę sobie u matuli, zajadam czereśnie i zaraz zupkę z maślaków zjem i klikam sobie z laptopika i nudzę się okrutnie:razz: A co tam na bulwarkowym, mokrym świecie dziś słychać?:razz:[/quote] maskarycznie jeste , ja to wogole nie wiem co sie dzieje bo dzisiaj pierwszy dzień po urlopie do pracy poszłam :razz:. Nic ciekawego sie nie dzieje ,poszlajalismy się z Zocha i hasiorkami blondynkami po okolicy , najbardziej zadowolona Niya byla ,zwaszcza jak się w błocie taplała Quote
malawaszka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [url]http://images6.fotosik.pl/238/6252ea2ee7ccfd5d.jpg[/url] ale ma śmieszną brodę :lol: [url]http://images6.fotosik.pl/238/c6924cfc689740d4.jpg[/url] farbowaaanyyyy :turn-l: wow ale wojna :mdleje: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 BRY :cool3: ufffffffff przebrnelam przez wszystkie foty - ale ich duuuuuuuuzo ;). Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Doginka'] Gordoniasty też maseczkę goownianą sobie położył:angryy::diabloti:, Raperowi zabroniłam w porę:mad: Pewno Zofi:evil_lol: Dobrze ujęłaś - "prawie każdy" - moje tylko maseczki upiększające nakładają, o konsumpcji nie ma mowy:diabloti::shake::diabloti: [/quote] a właśnie, że nie, bo niya głównie się posilała. zofia złapała tylko 1 kęsa :-) ps za tydzień przyjeżdża do mnie zamówiony kompakcik Canon PowerShot A590 IS :eviltong:. wiem dziewczyny, że będziecie phichać, bo to nie lustrzanka, ale ja na razie nie zamierzam się uczyć fotografii lustrzanej (brak funduszy, ot co). wykombinowałam sobie moja ulubioną markę i wynalazłam dobry funkcjami model i już jest.. tylko, że za atlantykiem na razie :cool3: Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 o taki: [URL]http://www.canon.pl/produkt/kategoria,Aparaty_cyfrowe,pro,PowerShot_A590_IS,p,855.html[/URL] Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 nie będe phikać bo ja sie wogóle na fotografi i aparatach nie znam :eviltong: , dla mnie wystarczy ze mam obiektyw i guziczek do psrtyknięcia - jednym słowem aparat dla blondynek Quote
Doginka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='Ka-Vanga']BRY :cool3: ufffffffff przebrnelam przez wszystkie foty - ale ich duuuuuuuuzo ;).[/quote] BRY kochana:loveu:W piątek wyjeżdżam nad morze, to dopiero będzie sporofot:diabloti: [quote name='malawaszka'] wow ale wojna :mdleje:[/quote] Tiaaa, Gordon po niej dostał srania:angryy: [quote name='ewka i haker']moj sie nie tarza naszczescie[/quote] Yhyyy:cool3: [quote name='sleepingbyday']o taki: [URL]http://www.canon.pl/produkt/kategoria,Aparaty_cyfrowe,pro,PowerShot_A590_IS,p,855.html[/URL][/quote] Ola, ale on ma tylko 4x zoom:razz: [quote name='sleepingbyday']a właśnie, że nie, bo niya głównie się posilała. zofia złapała tylko 1 kęsa :-) [/quote] Bleeeeeeeee[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_131_8.gif[/IMG] Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no wiem... mówiłam, że będziecie koleżanko phichać:eviltong:! a ja wybrałam akurat jeden z lepszych patrząc na stosunek ceny do funkcji. musiałam zrezygnować z dobrego zoomu, niestety.... coś za coś.. na szczęście jest chociaż dodatkowo zoom cyfrowy, co przy 8mln pikseli coś tam da... choć nie tyle, co normalny porządny zoom, a jakże. dlatego duże zbliżenia będę załatwiać za pomocą... Doginki :diabloti: Quote
Doginka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='sleepingbyday'].... dlatego duże zbliżenia będę załatwiać za pomocą... Doginki :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Masz to jak w banku, tylko dopiero po powrocie znad morza;) A teraz idziemy z kamilem na spacer:p - może spotkamy... no wiesz kogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ja w czwartek wybywma na mazury :-). miłego spaceru. Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 hahaha ten bidak znowu bedzie sie nerwowo na prawo i lewo rozgladał , zobaczycie jak nic biedaczysko nerwicy dostanie :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 gucio mnie to obchodzi. nie zamierzam nikogo unikać i dawać się wciągać w takie akcje .... Quote
Recommended Posts