Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
bry :)
fotek a fotek :) ,ogladania na pol dnia :p

A ile jeszcze mam do wstawienia:diabloti::razz: Chyba widzę nowego gościa:pZapraszamy :loveu:
gassira napisał(a):
a przyszłam z prezentem protestowym;)

:crazyeye:śliczny protestowy Gorduś:multi::loveu::loveu:
ewka i haker napisał(a):
ile pieknych zdjec
ale chiara nie ma takiej ladnej juz brody jak twoje psy

Bo jeszcze młoda jest:razz::p
AnkaG napisał(a):
Jak zawsze fajne foteczki.

Wystawiaj Rapcia - Ciaputka. :lol:

wystawię;):loveu:
łapeczek napisał(a):
sliczne foty sznupka xD

Dzięki:loveu:

Posted

nowy stary gosc :diabloti::razz: , jutro bedziesz miala pole do popisu jak sie tam impreza zacznie :evil_lol:, bedziesz szalec z aparatem

Posted

orpha napisał(a):
nowy stary gosc :diabloti::razz: , jutro bedziesz miala pole do popisu jak sie tam impreza zacznie :evil_lol:, bedziesz szalec z aparatem

No co Ty:evil_lol: Zrobie może z jedną fotę, bo moje burki boją się wystrzałów. A jak Nyia znosi huki????:razz:

Posted

orpha napisał(a):
Niyka wszelkie huki traktuje z umiarkowanym zainteresowaniem a Setka zazwyczaj je obszczekuje :diabloti:

Gordon niestety cholernie się boi, a Rapcio sobie nic z wystrzałów nie robi. W Sylwestra siedział sobie w oknie i patrzył na fajerwerki:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Gordon niestety cholernie się boi, a Rapcio sobie nic z wystrzałów nie robi. W Sylwestra siedział sobie w oknie i patrzył na fajerwerki:evil_lol:

Gass też ma w nosie strzelanie,ona w sumie niczego się nie lęka-aż dziwne:razz:no chyba,że na nią warcze:evil_lol: