Doginka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Vectra napisał(a):Coś Ty zrobiła ze swoim psem ? że jest łysy ? :diabloti: Dostał łysienia plackowatego ze stresu powystawowego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gassira napisał(a):Gass też ma w nosie strzelanie,ona w sumie niczego się nie lęka-aż dziwne:razz:no chyba,że na nią warcze:evil_lol: Ty babo nie warcz na psinkę:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dostał łysienia plackowatego ze stresu powystawowego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może błoto parkingowe mu zaszkodziło ? :diabloti: Quote
Doginka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Vectra napisał(a):Może błoto parkingowe mu zaszkodziło ? :diabloti: My nie staliśmy na parkingu - załapaliśmy się na wolne miejsce przed wejściem:multi::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 http://images6.fotosik.pl/237/601b1d2714955618.jpg ostatnio stwierdziłam, że najlepiej na fotach wychodzą mi psie doopalki:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 koniki:D:D:D ten gniady jest sliczny:D:D Quote
Cheritka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Albo przegapiłam, albo nie napisałas jak Ci poszlo :oops: w Wawie na wystawie :roll: Quote
ewka i haker Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 jaki pieny baner Eria super a moze bys cos dla nas wykabinowala??zdjecia moge wyslac Quote
łapeczek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 doginko jakie sliczne foty konikow i sznupkow xD Quote
Doginka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 ewka i haker napisał(a):koniki:D:D:D ten gniady jest sliczny:D:D Mi też się podoba:loveu: łapeczek napisał(a):hey doginko co tam u ciebie ??? Właśnie jestem po walkach Polsko-Szwedzkich:diabloti: Cheritka napisał(a):Albo przegapiłam, albo nie napisałas jak Ci poszlo :oops: w Wawie na wystawie :roll: Gordon srebro, Raper brąz i Chiara brąz;) eria napisał(a): Eria wielkie dziękowanie, to jest śliczne:loveu::crazyeye::loveu:Teraz nie wiem, który wybrać:hmmmm::niewiem: Chyba na przemian - jeden przez tydzień i drugi przez tydzień:diabloti: Tylko jeszcze malutka prośbeczka - zrób mi avek z Gordonkiem:modla::buzi: Jeszcze nie mogę ochłonąć z wrażenia - tak mi się te banerki podobają:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: łapeczek napisał(a):doginko jakie sliczne foty konikow i sznupkow xD Zaraz będzie więcej koników - z Potopu Szwedzkiego:evil_lol: Quote
Doginka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Było mnustwo dymu, huku, krzyku i rannych:diabloti: Zdjęcia nie ostre, bo dym wszystko zasłaniał;) Quote
Recommended Posts