Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gordon lubi wystawy? lubi. Ty lubisz? lubisz. A że coś przy okazji wygrasz to tylko tło, na wystawie się powinnaś bawić a nie beczeć bo Twój pies wg. sędziego ma brodę jak u foksteriera. Sędziowie niekoniecznie znają sie na rasach, które sędziują, mają swoją wizję psa, który ma wygrać. Jak się sędziemu pies nie spodoba to nie wiadomo jak piękny może wyjść z bdb. Mój ostatnio dostał bdb właśnie, bo nie chciał nic robić tylko się z innym psem kłócił. Co z tego, mi się tam podobało, Gramowi też :evil_lol::evil_lol: tylko szybko poszliśmy :cool1: to jest ważne a nie oceny. Quote
Doginka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 No dobra, biorę się w garść i szykuję psy na jutro do Kalisza:razz: Jadę tam beż żadnych złudzeń!!! - Nawet znam już wynik !!!!! Możecie stawiać na Olsena Tiesto Bella Fraga(w championach):cool3: Quote
furciaczek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Nio i takie podejscie mi sie podoba:diabloti: Jedz, baw sie dobrze i pokaz klase:loveu: Rozumiem ze zdiecia z wystawy beda??:razz: Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czesc Doginko! widze, ze tu jakies dąsy wystawowe :eviltong:. Trzymam kciuki za Kalisz :cool3:! Quote
Doginka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='furciaczek']Nio i takie podejscie mi sie podoba:diabloti: Jedz, baw sie dobrze i pokaz klase:loveu: Rozumiem ze zdiecia z wystawy beda??:razz:[/quote] Będą jak zwykle, może tym razem kilka innych ras, bo zamierzam ubłagać mojego Miśka, żeby się tak szybko nie zwijał;) [quote name='Ka-Vanga']Czesc Doginko! widze, ze tu jakies dąsy wystawowe :eviltong:. Trzymam kciuki za Kalisz :cool3:![/quote] Trzymaj, trzymaj i to mocno:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 może jakieś olbrzymiaste Ci wpadną w obiektyw :razz: Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='eria']może jakieś olbrzymiaste Ci wpadną w obiektyw :razz:[/quote] Ooooooo ja tez poprosze :multi:! Quote
Doginka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='eria']może jakieś olbrzymiaste Ci wpadną w obiektyw :razz:[/quote] [quote name='Ka-Vanga']Ooooooo ja tez poprosze :multi:![/quote] Zobaczę, co się da zrobić;) Wiecie, ja chyba jestem nałogowcem, bo pomimo wcześniejszych przemyśleń i zapierania się, że to już ostatnia wystawa, wystarczy, że wchodzę w kalendarz wystaw i tak jakoś samo się zapisuje (bo przecież to nie moja ręka:hmmmm::siara:)psy na wystawy - klub, Poznań, Kielce i nie wiem co jeszcze - a co mi tam:diabloti::cool3: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 sama wchodzi, jasne : P a może i jakieś Jacki znajdziesz? : > Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 my zyczymy powodzenia o widze ze poznan w planach to sie moze zobaczymy:D Quote
Doginka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Tinka:)']sama wchodzi, jasne : P a może i jakieś Jacki znajdziesz? : >[/quote] Jak będą i nie zapomnę, to cyknę;)Ale wiesz, ja na wystawie myślę cały czas o sznupach i dopiero jak już jest po, to zaczynają trybiki chodzić i p[owracam do świata żywych:evil_lol:;) A teraz idziemy ćwiczyć chodzenie:cool3:;) Quote
Doginka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='ewka i haker']my zyczymy powodzenia o widze ze poznan w planach to sie moze zobaczymy:D[/quote] No cóż, od jakiegoś czasu co rok jesteśmy w Poznaniu:p Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 nie wiedziałam:PP rok temu to tak na forum jeszcze nie siedzilam i na galeriach Quote
WinterGirl Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]...aj ale wstyd taaak długo Was nie widzieć :oops: tulimy mocno[/FONT][/CENTER] Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Doginka']Jak będą i nie zapomnę, to cyknę;)Ale wiesz, ja na wystawie myślę cały czas o sznupach i dopiero jak już jest po, to zaczynają trybiki chodzić i p[owracam do świata żywych:evil_lol:;) [/quote] poproś tego ci cię wiezie o przypomnienie : P Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [url]http://images6.fotosik.pl/213/a5ab1d4f9fba9405.jpg[/url] buuahahaha :roflt: trzymam :kciuki: Quote
Doginka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 No i wróciliśmy:pPomimo II lokaty - i Raper i Gordon, jestem zadowolona - obydwa ocena doskonała i śliczne opisy, z małym wyjątkiem w opisie Rapera:angryy::cool3: Mam bardzo dużo fot różnych psiaczków, ale wstawię je dopiero jutro, bo teraz ledwo patrzę na oczy - całą powrotną drogę prowadziłam samochodzik:multi::multi::multi: Atmosfera na wystawie była cuowna - pierwszy raz naprawdę dobrze się bawiłam, byłam otoczona życzliwymi ludźmi:loveu::pAle na finałach już nie zostaliśmy - powód jak zwykle ten sam:angryy:PRACA, PRACA, PRACA J.:angryy: Quote
eria Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 no to czekamy do jutra na foteczki :loveu: p.s. jutro już za 45 minut:diabloti: hihihi mam nadzieję że olbrzymiaste są? Quote
Doginka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='eria']no to czekamy do jutra na foteczki :loveu: p.s. jutro już za 45 minut:diabloti: hihihi mam nadzieję że olbrzymiaste są?[/quote] Ze 2 się znajdą:p Mam za to duuuużo CC, bulinków i miników cz-s i p&s, mam też niufki i szarpeje(nie wiem jak się pisze, więc napisałam fonetyczne:oops:). Mam też FOXY:cool3::eviltong:, śliniaki:evil_lol:, 1 ONka, yorki, jakiś berneńczyk też wpadł mi w obiektyw, mam dla Gass 1 średniaczka czarnego, bo chyba tylko ten jeden czarnuszek był;) Ale to już jutro, bo spać idę:eviltong: DOBRANOC:p Quote
ariss Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 aaaaaaaa średniaczka!!!!!a kto to..zaraz sprawdzę:razz:już się nie moge doczekać,a Ty sobie smacznie śpisz:evil_lol: Quote
eria Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Czekamy na gigantowe fotki :multi:![/quote] my też już czekamy :razz: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 A mogę Cię prosić o stawkę bernardynów z katalogu?:cool3: Quote
Doginka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='panienkabubu']A mogę Cię prosić o stawkę bernardynów z katalogu?[/quote] Wieczorem Ci podam, bo tu nie mam katalogu;) Ale nie mam ani jednego bernardyna, bo jakoś nie wszedł mi żaden w obiektyw, chyba wystawiały się jak i my byliśmy na ribgu:razz: [quote name='gassira']aaaaaaaa średniaczka!!!!!a kto to..zaraz sprawdzę już się nie moge doczekać,a Ty sobie smacznie śpisz[/quote] Już dawno nie śpię:diabloti: [quote name='Ka-Vanga']Czekamy na gigantowe fotki ![/quote] Fotki małe, ale gigantowa ilość:p [quote name='eria']my też już czekamy :razz:[/quote] Już już daję...:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/215/5ca316fdbe1f4c34.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/215/6c85c354d4f02fe6.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/215/239f7faac2706e93.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/215/190facc2d4195353.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/215/db36e02bec4729a8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts