Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
A ona na pewno z Karolewka? Bo jak tak, to Hodowca jest inny :cool3:
Hmmm... A gdzie to ta wystawa w ogóle była?:evil_lol:

Napisano jak wół: Orka z Karolewka, wł. Mariusz Morawiec:p
Wystawa była w Kaliszu

Posted

hmm Vertus czy Szczurołap?

a który to który:oops::diabloti:

Doginka napisał(a):
Ale Marta Sz. wystawiała, a z Nią raczej nie masz szans;) - Ona ma sukcesy w MP na Cruftcie:p:razz:

może i ma sukcesy-fajnie gratuluje jej!!!Tylko jak to się ma do tego,że ten pies mi się nie podoba jego brat jest zdecydowanie ładniejszy,najlepsze psy z miotu żadko oddaje się zagranicę do "zwykłych ludzi"!!!wcale bym nie była taka pewna czy Gass by z nim przegrała
Posted

[quote name='Doginka']Gass, na początku wstawiłam Gordona wystawianego przez Martę;)Jest ogromna różnica w wyglądzie psa - chodzi mi o ustawienie i prezentację:diabloti:
widziałam te fotki,Gordon prezentował się ślicznie!!! i nie wątpie że ta dziewczyna zaprezentuje psa zdecydowanie lepiej niż ja!!!ale wiesz niektórych rzeczy nie da się zmienić-jeśli rozumiesz co mam na myśli;)

[quote name='eria']Sczurołap:
http://images6.fotosik.pl/215/ab8100ff8ea2981d.jpg

:loveu::loveu::loveu:

Posted

gassira napisał(a):
widziałam te fotki,Gordon prezentował się ślicznie!!! i nie wątpie że ta dziewczyna zaprezentuje psa zdecydowanie lepiej niż ja!!!ale wiesz niektórych rzeczy nie da się zmienić-jeśli rozumiesz co mam na myśli;)

Chyba nawet doskonale rozumiem Twoje myśli;)

Posted

eria napisał(a):
Sczurołap łeb ma boski:loveu:,ale jego ogon trochę mi nie pasuje, wolę takie proste jak Vertusa

na ogon zawsze jest sposób,choć teraz to już troszkę zapóźno,ale co tam ogon jak to taki ładny psiak:loveu:

Posted

Zobaczcie co dla Miśki zrobiła dziś Eria:loveu:

I mam też od Erii nowy komplecik:multi::multi::multi: :loveu:
DZIĘKI WIELKIE ERIACZKU:modla::B-fly::sweetCyb::buzi: