Doginka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 ewka i haker napisał(a):witamy wieczorkiem A witam, witam:p:loveu: weszka napisał(a):Z tego co się orientuję to chyba nigdzie nie jest napisane że nie może być tak wygolone choć mnie się bardziej podoba jak nie ma takiego widocznego przejścia i jest odrośnięte. Doginko ale fot! Zatrzęsienie ;) Nioooooo i nawet ładnie te fotki powychodziły - mój Miś robił większość z nich:p Właśnie obrabiam w PS fotki z dzisiejszego spacerku z Karmelem i Jego Huskami:loveu: Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 wow ale fot :mdleje: i moje ukochane czernysze są :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='malawaszka']wow ale fot i moje ukochane czernysze są :loveu: Robione specjalnie dla Ciebie;) Quote
ariss Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 AnkaG napisał(a):Eee tam Rapcio jest słodszy. :lol: Pańcia Gassi takie siupy z nim robiła. Moje na takie wygłupy obcej osobie by nie pozwoliły - a Keysi z pewnościa by dziabnęła. :cool3: Przyjeżdzasz do Szczecina na wystawę? ja będę w Szczecinie:razz: a z Rapciem zaprzyjaźniliśmy się od pierwszego spotkania:loveu: Doginka napisał(a): zastanawiam się bardzo poważnie nad zrezygnowaniem z wystaw:razz: :mad::mad::mad::angryy::mad::mad::mad: Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 gassira napisał(a):ja będę w Szczecinie a z Rapciem zaprzyjaźniliśmy się od pierwszego spotkania :mad::mad::mad::angryy::mad::mad::mad: Raper nadaje się tylko do kochania;):loveu: Podjęłam decyzję - tylko wystawy na które zgłosiłam moje psy i koniec z tym!!!!!!!!:cool3: Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 A tu jeszcze wieczorny spacerek z Karmelem i pięknymi suczkami. - Kamil, Gordon i Raper znowu kochają Party:evil_lol::loveu: Quote
ariss Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Tylko krowa nie zmienia zdania;)więc licze,że jeszcze na jakąść wystawe pojedziemy wspólnie:razz: Quote
furciaczek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A tu jak zwykle masa pieknych zdiec:loveu: Nie przejmuj sie kochana, kazdy sedzia ma inny gust nie zawsze pokrywajacy sie ze wzorcem rasy;) W CC z tym sedziowaniem to masakra jest, szopki odchodza takie ze brak slow;) Olej to moja droga, pojedz na nastepna wystawe i baw sie dobrze:loveu: Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 gassira napisał(a):Tylko krowa nie zmienia zdania;)więc licze,że jeszcze na jakąść wystawe pojedziemy wspólnie:razz: Chwilowo nie zamierzam zmienić zdania, ale jeszcze to przemyślę;) Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='furciaczek']A tu jak zwykle masa pieknych zdiec:loveu: Nie przejmuj sie kochana, kazdy sedzia ma inny gust nie zawsze pokrywajacy sie ze wzorcem rasy;) W CC z tym sedziowaniem to masakra jest, szopki odchodza takie ze brak slow;) Olej to moja droga, pojedz na nastepna wystawe i baw sie dobrze:loveu: Gosiu, ja wiem, że mam pięknego psa(Gordona) i drażni mnie bycie tłem. Nie jestem hodowcą, czasem jakiś sędzia dojrzy w moim Gordonie cudo, ale to żadkość wśród stałych wygrywających. Może gdybym częściej jeździła z Gordonem, ale szkoda mi kasy:razz:jak wiem, że i tak nie mam szans:shake: Pomimo wszystko, od dziecka bardzo marzyłam o wystawach i to poniekąd marzenie spełniło się dzięki KAROLINIE L. TO ONA NAMÓWIŁA MNIE NA WYSTAWY, TO ONA MÓWIŁA MI ZAWSZE, ŻE JA NIE WIEM JAKI SKARB POSIADAM i to Ona zawsze robiła mi psy na wystawy i żaden głupi opis nie zmieni tego faktu, że Jej zawdzięczam tak wiele!!!... Ale nie chcę być już tłem!!!!!!:shake: Quote
furciaczek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Rozumiem Twoje rozgoryczenie ale z niektorymi rzeczami:roll: ciezko jest walczyc:shake: Psy masz pieknie, kochane i zdrowe...a to chyba najwazniejsze:loveu: Quote
Recommended Posts