Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Aaaa jaki sliczny szczenior:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
Cześć Gosiu:multi::loveu:Nareszczie wróciłaś:multi:
Rapcio zrobił cudne szczeniaczki:multi::loveu:
[quote name='malawaszka']:roflt: hahaha

a co do włascicielki Boni to żałosne :shake: takie przedmiotowe traktowanie - kasa kasa kasa - powiedz że zapłacisz za zdjęcia to sie od razu znajdą :angryy: :shake:
Z wielkim smutkiem odpuszczam sobie:-( - Ja mam swoją godność i nie dam się im tak traktować, a na pszyszłość zastrzegę w każdej umowie możliwość obejrzenia szczeniąt po porodzie i przed oddaniem do nowych domków lub przymusowe przysłanie mi fotek na podany adres e-mail:cool3:

Sęposze:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
i co tu znowu widze! :mad:

To Gassira zrobiła niespodziankę:eviltong::evil_lol:

Zaraz będą fotki z nowego sprzęciku kompakciku:diabloti:

Posted

ale masz ładne akwaria :loveu:
a kaczki-część fot mocno zaszumiona, ale taki urok cyfrówek:placz: polecam programik Noiseware ,który świetnie odszumia foty nie pozbawiając ich szczegółów;)

Posted

gassira napisał(a):
szczonek fajniutki:loveu:ale babsko się nie popisało tym tekstem o wywiązaniu z umowy:mad:

Ona mi wielką łachę zrobiła, że wysłała mi to jedno zdjęcie:angryy:Poprostu brak mi słów na określenie babsztyla:angryy:
Helga&Ares napisał(a):

Tiaaaaa, fotka robiona zaraz po zeżarciu goowniuszczka:razz:
eria napisał(a):
ale masz ładne akwaria :loveu:
a kaczki-część fot mocno zaszumiona, ale taki urok cyfrówek:placz: polecam programik Noiseware ,który świetnie odszumia foty nie pozbawiając ich szczegółów;)

Część kaczek zaszumiona, bo nie było słońca i robiłam na całkowitym zoomie optycznym + cyfrowym x 2 - foto robione wieczorem prawie i ja jeszcze nie znałam funkcji aparaciku, ale już te ostatnie są lepsze:p

A ten programik to bardzo drogi jest????:razz:

Posted

piekne zdjcia
dlaczego gordon ma czarna obroze zawsze mial czerwona nawet na ostatnich zdjciach albo cos Z oczami mam:roll:

Doginka napisał(a):
Takie łapki robi Raper:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - jeszcze można qpić szczeniaczka jednego:p

hahaha:evil_lol:
mi chodzi o naszyjniki EWY:roll::eviltong:
ale raperowe lapki sliczne

Posted

Helga&Ares napisał(a):
to Twoje sznupy też wcinają koo:razz:

Pierwszy raz w ich życiu im się zdarzyło zeżreć koo..:cool1:
ewka i haker napisał(a):
piekne zdjcia
dlaczego gordon ma czarna obroze zawsze mial czerwona nawet na ostatnich zdjciach albo cos Z oczami mam:roll:

Przemyj oczy:crazyeye::evil_lol:
eria napisał(a):
darmowy ! ;)

http://images6.fotosik.pl/192/acfab5838fb0c5ae.jpg
no właśnie!! czarno biały jest Gordon i obroża szara

Gordon jest czarno - srebrny:eviltong::diabloti:
Funkcja eliminowania koloru:p
gassira napisał(a):
Wy to macie oko:razz:

No nie:evil_lol:Czepiają się :evil_lol: