Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Tradycyjnie swietne zdiecia w zastraszajacej ilosci:loveu:
:loveu::loveu::loveu: - ale jakość też straszy:evil_lol:;) - fotosik pogorszył mimo wyostrzenia:angryy:

Posted

Przyszłam ci powiedzieć dobranoc :diabloti:

i oczami wyobraźni , widzę jak Klamka bawi się z Twoimi sznupkami ... chichocząc , udaję się do łóżka

Posted

[quote name='Vectra']Przyszłam ci powiedzieć dobranoc :diabloti:

i oczami wyobraźni , widzę jak Klamka bawi się z Twoimi sznupkami ... chichocząc , udaję się do łóżka
Teraz wiem, dlaczego w nocy było mi tak ciasno:razz: - Klamka wlazła mi astralnie do wyrka i się we trójkę z moimi psimi rozpychali:diabloti::evil_lol:
[quote name='ewka i haker']http://images6.fotosik.pl/236/7e8361339b70b900.jpg
jakis brazowy tak jak haker
Nic mi nie mów:angryy:(resztę myśli zatrzymam dla siebie):cool3::eviltong::diabloti:

Posted

J. robi Rapciowi przeważnie zdjęcia zanim jeszcze go dobrze ustawie, bo za wszelką cenę chce mi udowodnić, jaki to niewystawowy pies:angryy:. Ale ja i tak go będę wystawiać:eviltong:

A co Wy o tym sądzicie?:razz:
Rapcio to ten z pańcią w zielonych sandałkach - tylko fotograf się nie przykładał i źle wyostrzył foty:angryy::mad:

Posted

eria napisał(a):
Gordon bardzo głupio wygląda :evil_lol:

hahahah własnie nie wiedziałam jak to napisać :lol:

mnie tam się Raper podoba - ale nie wiem jak z wystawianiem - nie znam się - ja go uwielbiam za to, ze jest ciaputkiem :loveu: