Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 eria napisał(a):przyszłam z banerową pomocą.. Doginko zrób baner który będzie wyglądał tak jak mój obecny, czyli żeby z jednej strony pisało galeria a z drugiej www , wtedy ja Ci go przetnę na pół i podlinkuję obie połówki ;) A m,ogłabyś zrobić to za mnie? - ja tuman jestem i nie potiafie:eviltong::oops::roll: Quote
WinterGirl Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Doginka napisał(a):O jesssssooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - dzięki bGirl:loveu::loveu::loveu: Czy ja mogę tę kosteczkę wykorzystywać do celów reklamowych??:evil_lol::evil_lol::razz: wiesz - reproduktory itp.:p DZIĘKI WIELKIE wykorzystuj dowoli.... wieczorkiem wykonam następne... miluchnego dnia Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 bGirl napisał(a):wykorzystuj dowoli.... wieczorkiem wykonam następne... miluchnego dnia DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 PRZECIEŻ NA TEJ DOGOMANI SAME TALENTY MAMY:diabloti::loveu: Ja największym jestem talentem:evil_lol::cool3::diabloti: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bo w google.pl na razie oczekuje na akceptację koleżanko Doginko :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://images26.fotosik.pl/147/5982d478cb04afab.jpg Nett też ma taką metodę :razz::evil_lol:. http://images29.fotosik.pl/146/6e623b31f798f459.jpg To już widziałam :eviltong:. A co znów tak mało Raperka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudna ta kosteczka :loveu:. Quote
eria Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 tu masz dwie podlinkowane połówki banera. Wystarczy obie skopiować i wkleić w podpis więcej już zrobić nie mogę Quote
Junka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Z góry przepraszam za offa :) bgrill mogłabys zrobic taką kostkę mojej Junie?? Pleas :lol: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Zaktualizowałam stronkę:cool3: Zobacz, czy wszystko "gra", czy nie pomyliłam żadnych zdjęć i jak są jakieś uwagi, to śmiało wal na PW :loveu: Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 fajna stronka Kasiu :klacz: ale Raper ma niesamowite to futro!!! Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Śpieszę z ową informacją ze strony www.google.com: Thank you [SIZE=-1] Your site URL has been successfully added to our list of URLs to crawl. Please note that we do not add all submitted URLs to our index, and we cannot make any predictions or guarantees about when or if they will appear. :) Quote
Izabela124. Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hej Ale fajne foteczki, kosteczka i bannerki, cudenka Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Bo w google.pl na razie oczekuje na akceptację koleżanko Doginko :cool3: Ale jestem niedouk:evil_lol::oops: Karolina_Nett napisał(a): http://images29.fotosik.pl/146/6e623b31f798f459.jpg To już widziałam :eviltong:... Eeee na dogo wstawiłam poraz pierwszy:eviltong: eria napisał(a):tu masz dwie podlinkowane połówki banera. Wystarczy obie skopiować i wkleić w podpis więcej już zrobić nie mogę Dzięki Eriuś:loveu::loveu::loveu: panienkabubu napisał(a):Zaktualizowałam stronkę:cool3: Zobacz, czy wszystko "gra", czy nie pomyliłam żadnych zdjęć i jak są jakieś uwagi, to śmiało wal na PW :loveu: Zaraz tam wejdę, tylko się umyję, bo dopiero wróciłam i padam na pysk:razz: malawaszka napisał(a):fajna stronka Kasiu :klacz: ale Raper ma niesamowite to futro!!! Może chcesz to futro wytrymować?:cool3::cool3::cool3: panienkabubu napisał(a):Śpieszę z ową informacją ze strony www.google.com: Thank you [SIZE=-1]Your site URL has been successfully added to our list of URLs to crawl. Please note that we do not add all submitted URLs to our index, and we cannot make any predictions or guarantees about when or if they will appear. Kto przetłumaczy, bo coś mnie pamięć do języków obcych zawodzi:oops: Izabela124. napisał(a):Hej Ale fajne foteczki, kosteczka i bannerki, cudenka Mi też się podobają:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Zrozumiałam z tego, że moja strona została dodana do całej listy URL, ale dalej to coś żeby nie dodawać .... Eee tam nie chce mi się dziś męczyć - angielski najgorzej mi poszedł na maturze, bo tylko na 50%:oops::oops::oops: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jutro jak wszystko dobrze pójdzie Rapcio będzie tatusiem:multi::multi::multi:ależ ja już chcę pooglądać jego maleństwa....hahahha ale się zapędziłam,jeszcze krycia nie było a ja już o szczylkach;) Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 gassira napisał(a):Jutro jak wszystko dobrze pójdzie Rapcio będzie tatusiem:multi::multi::multi:ależ ja już chcę pooglądać jego maleństwa....hahahha ale się zapędziłam,jeszcze krycia nie było a ja już o szczylkach;) Ja też już o szczonkach myślę, a jeszcze nie wiem na 100%, czy ta pani wybierze Rapcia jak zobaczy Gordona:razz: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 pochwal sie co to za pani :cool3: pw odczytam niebawem :cool3: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 panienkabubu napisał(a):pochwal sie co to za pani :cool3: pw odczytam niebawem :cool3: Qrcze wstydam się trochę, bo nie zapytałam o nazwę suczki :oops:- widziałam ją na spacerku, ale nie pamiętam nazwy hodowli:oops: - jutro wszystkiego się dowiem. Wiem tylko, że pani zależy na kryciu Rapciem, bo ten jej się podoba, ale nie widziała wtedy Gordona:cool3::cool3::cool3::razz: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 To czekamy z niecierpliwością na wiadomości :cool3: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 panienkabubu napisał(a):To czekamy z niecierpliwością na wiadomości :cool3: Wieści zapodam po 22, bo krycie mamy o 21.00:diabloti: Ale Rapcio sobie ulzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 panienkabubu napisał(a):Śpieszę z ową informacją ze strony www.google.com: Thank you [SIZE=-1]Your site URL has been successfully added to our list of URLs to crawl. Please note that we do not add all submitted URLs to our index, and we cannot make any predictions or guarantees about when or if they will appear. [SIZE=-1]:) Dziekujemy Twoja strona zostala pomyslnie dodana do naszej listy URL. Prosimy zanotuj ze nie dodajemy wszystkich zgloszonych URL do naszego indeksu, i nie mozemy powiedziec albo zagwarantowac kiedy i czy w ogole to nastapi. tak na szybciutko:p I gratki dla przyszlego tatuska:loveu: Quote
Doginka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 furciaczek napisał(a):Dziekujemy Twoja strona zostala pomyslnie dodana do naszej listy URL. Prosimy zanotuj ze nie dodajemy wszystkich zgloszonych URL do naszego indeksu, i nie mozemy powiedziec albo zagwarantowac kiedy i czy w ogole to nastapi. tak na szybciutko:p I gratki dla przyszlego tatuska:loveu: Dzięki Gosia:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ale Ty już masz wpisów na tej stronce;) i dużo wspaniałych fotek Rapcia:loveu: Quote
Doginka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 gassira napisał(a):ale Ty już masz wpisów na tej stronce;) i dużo wspaniałych fotek Rapcia:loveu: Kasieńka cały czas pracuje nad stronką:multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Aaaa to już tak szybko??? Spotkanie i już krycie??? :evil_lol: Dodałam współną galerię, widziałaś? :loveu: Quote
Recommended Posts