Karolina_Nett Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 O, to ja z niecierpliwością na stronkę czekam :multi:. Quote
Izabela124. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witanko My tu pierwszy raz Tez bym chciala, zeby ktos nam zrobil stronke Pozdrawiamy i zaparszamy do siebie Quote
panienkabubu Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Doginka']Witam Cię bardziej niż ładnie Kasiu_ dla wszystkich niewtajemniczonych - Panienkabubu robi stronkę dla Gordonka i Raperka:multi::multi: Ja próbuję to zrobić od 4 lat i mi nie wychodzi:oops::oops::oops: A więc jeszcze raz - Witaj Panienkobubu, cieszę się całym sercem i całą sobą, że w gąszczu forumowiczów zechciałaś pomóc właśnie moim burkom i mnie:multi: - WIELKIE DZIĘKOWANIE :crazyeye::crazyeye::crazyeye: buahahahahaha nie trzeba było wyskakiwać z tym SŁONIEM :evil_lol::evil_lol: Ale i tak witam witam witam :evil_lol::evil_lol: A strona :oops: o Boże teraz jestem zestresowana :evil_lol::evil_lol: HEEEEEELP :evil_lol::evil_lol: Mam maile :cool3: Zacznę robić wieczorem dziś :cool3: Ale najpierw randeczka z psami :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Panienkabubu, chyba rundeczka :evil_lol:. Quote
AnkaG Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Doginka - Domingo to ojciec Keysi i Kajci a jego matka to DUMA Inbred. Dlatego moje dwie suki są skoligacone z Gordonem. :lol: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Tak było u nas w Wawce dzisiaj - zła jakość, bo z telefonu:diabloti: Quote
eria Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 obrzydliwie:shake: ja się obawiam że w nocy do nas dojdzie:placz: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 eria napisał(a):obrzydliwie:shake: ja się obawiam że w nocy do nas dojdzie:placz: Dojdzie na pewno:cool3::evil_lol::cool3::eviltong: Quote
AnkaG Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Doginka a złożyłaś podanie o przyspieszenie wydania paszportu? Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 AnkaG napisał(a):Doginka a złożyłaś podanie o przyspieszenie wydania paszportu? Dopiero w czwartek ide skladac papiery:oops::oops::oops: Quote
panienkabubu Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Panienkabubu, chyba rundeczka :evil_lol:. też :evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']obrzydliwie:shake: ja się obawiam że w nocy do nas dojdzie:placz: niestety - przyszło przed nocą :cool3: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Zobaczcie ile podszerstka wyrwałam wczoraj z Gordona:razz: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='panienkabubu'].....niestety - przyszło przed nocą :cool3: Macie pecha:diabloti::razz:(5 i pół:diabloti:) Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Jak wrócę z psimi ze spacerków, to wkleję Rapcia, ALE JEMU TO ŻADNE WYRYWANIE PODSZERSTKA :shake:NIE POMOŻE:eviltong::diabloti: Quote
AnkaG Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ale zdjęłaś futra. Teraz mu zimno będzie ...:eviltong: A synek mojej Esty (Kami Boy) ma taki włos że podszerstek praktycznie mu nie rośnie. Niestety nie chciało im sie bawić w wystawy. Byli kilka lat temu w Koszalinie i szefowa koszalińskiej sekcji sznaucera ZK Pani Ania miała podejrzenia że jest farbowany. Czarny jak smoła. No ale strzyże go właścielka tatusia (Domingo vel Momika) - ona jest szefem szczecińskiego ZK i ją uświadomiła że on jest naturalnie taki straaasznie czarny. Co ciekawe często sznupki po amerykanach z wiekiem szarzeją a moje nie. :lol: Quote
ariss Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ale śliczny Gorduś:loveu:ale Rapcia doczekać się nie mogę,ale mam nadzieję,że jednak się pojawi:bigcool: W Warszawie jest obrzydliwie i tem lodowaty wiatr:shake: Quote
ariss Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No nie:angryy:Jest 02:06 a Rapcia ani widu ani słychu:mad: Quote
Karolina_Nett Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Doginka']Dojdzie na pewno:cool3::evil_lol::cool3::eviltong: Wykrakałaś :mad:. [quote name='panienkabubu']niestety - przyszło przed nocą :cool3: A już tak ładnie u nas było :-(. http://images34.fotosik.pl/116/39559b97c390355b.jpg :crazyeye::-o:crazyeye: Quote
panienkabubu Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dzisiaj zaczynam prace nad stronką :cool3: Czy tego chcesz czy nie bueheheh :lol: Nie obiecuję kokosów!!!!!! :mdleje: Quote
Karolina_Nett Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Kokosy to raczej tobie Doginka obiecać :evil_lol:. Quote
ariss Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No i gdzie wy????Masz cholero Ty niedotrzymująca słowa:angryy: Quote
malawaszka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Doginka pokaż fotke sprzętu którym wyrwałaś ten cały podszerstek z Gordona!!!!! no chyba że paluchami to nie musisz pokazywać :evil_lol: Quote
Recommended Posts