*zaba* Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dzis pytalam o adresowke dla Kamcia w zoologicznym,tam maja tylko takie jak na pierwszym zdjeciu,grawerowane robia gdzies na przeciwko trzech koron,u grawera. To ja jutro kupie jakies smaczki,o ktorej Aga mozna to podrzucic do Ciebie?Kurcze,tak odruchowo wybralam Ciebie,a nawet nie spytalam... Quote
kasia14 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 *zaba* napisał(a):Dzis pytalam o adresowke dla Kamcia w zoologicznym,tam maja tylko takie jak na pierwszym zdjeciu,grawerowane robia gdzies na przeciwko trzech koron,u grawera. To ja jutro kupie jakies smaczki,o ktorej Aga mozna to podrzucic do Ciebie?Kurcze,tak odruchowo wybralam Ciebie,a nawet nie spytalam... A nie wiesz może, ile czasu czeka się na taką grawerowaną tabliczkę i jaki jest jej koszt? pytam z ciekawości...;) Quote
*zaba* Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nie wiem niestety,nie zdazylam odszukac tego grawera,za duzo spraw do zalatwienia w krotkim czasie. Quote
Madzik77 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 chyba chodzi o grawera koło byłego marcusa. Quote
Madzik77 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 tych nie polecam moje psy ciagle gubiły dół tej busolki ostatnio nawet zalakierowałam je to jak do kiedy jest czas na przekazanie suwenirów? Quote
Aarionne Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A ja dzisiaj widziałam Lolę! Mam jedno ładne zdjątko, a nawet 2 ladne, później wrzucę :) Quote
katya Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Madzik77'] tych nie polecam moje psy ciagle gubiły dół tej busolki ostatnio nawet zalakierowałam je to jak do kiedy jest czas na przekazanie suwenirów? Fakt, w tych dół się odkręca i odlatuje. Trzeba obowiązkowo posmarować lakierem do pazurów i dopiero zakręcić, albo nawet super glutem. Są jeszcze plastikowe, taki wciskane, nawet tańsze i się nie gubią. A może lepiej zamówić grawerki na allegro i niech producent od razu wyśle je do pani od Loli? Quote
*zaba* Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Kupilam juz troszke smaczkow,nie wiem,czy modliszka zgodzi sie to wyslac,a jesli tak,to kiedy to podrzucic?? Quote
kasia14 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 *zaba* napisał(a):Kupilam juz troszke smaczkow,nie wiem,czy modliszka zgodzi sie to wyslac,a jesli tak,to kiedy to podrzucic?? mam to samo pytanie;) tylko ja jeszcze nic nie kupiłam, może jakaś podpowiedź co zakupić? ( lub co juz było kupione) Quote
modliszka84 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Aarione - czekamy na fotke :cool3: Chyba że nie możesz narazie wstawić to będziemy czekac cierpliwie. Dziewczyny, dopiero wróciłam do domu, zmarzłam tak że ledwo żyje. Jakby co to można do mnie podrzucić dzisiaj co chcecie, a jutro jestem w domu po 12. Quote
Aarionne Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tych, których nie mogę - nie pokażę. 2 zdjęcia zrobiłam dla Was :) Lola jest przez swoją pańcię tak kochana, że szok! Z dwiema pozostałymi suczkami polubiła się bez problemu, ślicznie chodzi na smyczy, zostałam przez nią wylizana doszczętnie :) Nie wiem czy wiecie, że pani ma jeszcze świnke morską i papuzki :) Lola jest pozytywnie nastawiona do wszelkiego zywego stworzenia :) No i jeszcze fotki :) Jest piękniusia, prawda? Quote
modliszka84 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 paczke wysłałam :) dziękuje Kasi i Izie (swoją drogą, to tak szybko uciekłaś że nie zdążyłam Cię zawołać :mad: ) wieczorem wstawie zdjęcia, a teraz ide leżeć bom chora troche aha, zapomniałam dodać że Lola ślicznie wygląda ;) i dziękuje Arionne za zdjęcia. Quote
*zaba* Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Fajnie,ze paczuszka poszla,a ja ucieklam,bo z dzieciami bylam a z nimi to lepiej uwazac :D. Lez i kuruj sie teraz. Lola sliczna,widac,ze szczesliwa. Quote
Aarionne Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Pamiętacie jeszcze Lolę? :) Artykuł o niej znajduje sie w najnowszym numerze "Przyjaciela Psa" :) Quote
Madzik77 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 chyba modliszka zapomniała albo czasu jej brak wiec ja zrobiłam scan: Quote
modliszka84 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 tanitko dziekuje !!!:multi: ale jej się pyszczek śmieje :loveu: Quote
Recommended Posts