Jump to content
Dogomania

Tragedia jednego psa... NIE MA OKA! Ale ma juz DOM w Warszawie :)

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt nie jestem sunią zainteresowany :shake:

na allegro zerowa oglądalność nawet, nikt nigdy o nia nie pytał... :-(:-(

Próbuje cos zdziałać p.Monika z Łodzi, która adoptowała od nas jednego psiaka i która ma dość szerokie kontakty (jest projektantką mody), ale narazie także bezskutecznie :shake:

Posted

Hotelik to naprawdę super pomysł.
Miałyśmy super hotelik koło Jeleniej - wyciągałyśmy psiaki te w najgorszym stanie i dochodziły tam naprawde do siebie. Może warto spróbować??

Posted

Myślę, że to kwestika organizacji. Tu jest naprawdę więcej osób niż nas przy Jeleniej (teraz 3 osoby - każda w promieniu 50 km od jeleniej)
Był po prostu dobry podział obowiązków - ZuziaM prowadziła konto i odwiedzała psiaki (najblizej do hotelu) magda i ja zajęłyśmyy się naprawdę aktywnie bazarkami
Najgorzej było gdy miałyśmy 7 psów na raz - wtedy faktycznie był problem. Ale 1-2. to jest realne
Najdłużej psiak był 8 miesięcy!!!!! i dałyśmy radę

Posted

a jeśli chodzi o naście lat - nie przesadzałabym ;)
8 mies to był juz kryzys nie przecze. pieniądze szły a domu nie widać - ale naście lat świadczyłoby o tym że jesteśmy totalnie nieskuteczni i powinniśmy rzucić się z mostu ;)
Żartuję - nas uratowała cierpliwość.... wytrwale do celu. Ogłoszenie do bólu. plakaty po mieście, u weterynarza, w zoologicznych sklepach.
Najgorszą bidę jakąmieliśmy - to był Złoty. Nie wiemy co się z nim działo, ale był chyba katowany, blizny, strach. Op`łacało się... po iluś miesiącach wytrwałego klejenia wciąż zrywanych plakatów jest u cudownej magdy która dołączyłą do nas. I to przekonuje że warto!!!!!
ropisałam się trochę, ale naprawdę słowa "a co potem" i rezygnacja, trochę mnie ... ponoszą... ;) Albo tu jesteśm albo nie :)

Posted

Seaside napisał(a):
a jeśli chodzi o naście lat - nie przesadzałabym ;)
8 mies to był juz kryzys nie przecze. pieniądze szły a domu nie widać - ale naście lat świadczyłoby o tym że jesteśmy totalnie nieskuteczni i powinniśmy rzucić się z mostu ;)
Żartuję - nas uratowała cierpliwość.... wytrwale do celu. Ogłoszenie do bólu. plakaty po mieście, u weterynarza, w zoologicznych sklepach.
Najgorszą bidę jakąmieliśmy - to był Złoty. Nie wiemy co się z nim działo, ale był chyba katowany, blizny, strach. Op`łacało się... po iluś miesiącach wytrwałego klejenia wciąż zrywanych plakatów jest u cudownej magdy która dołączyłą do nas. I to przekonuje że warto!!!!!
ropisałam się trochę, ale naprawdę słowa "a co potem" i rezygnacja, trochę mnie ... ponoszą... ;) Albo tu jesteśm albo nie :)

dziewczyny, Seaside ma racjé. troché powalczymy i na pewno uratujemy sunié razem! co Wy na to?

Posted

no dobrze, to prosze o konkrety...

w woj łodzkim nie znam fajnego hoteliku, gdzie sunia miałaby kontakt z człowiekiem itp, a jesli znam to ceny zabójcze. Ew. hotel w Złotnikach, ale tam mają ciągle komplet, poza tym pss z fundacji Niechciane i Zapomniane tez tam są.

Ja niestety nie moge zobowiązać się to stałych wpłat, dlatego boje sie brac na siebie taką odpowiedzialność. Teraz próbujemy zbierac kasę na Sally bez łapki, czekam az zwolni sie miejsce u Murki (Janów Lubelski) - to daje 240 zł -m-c.

Najlepszy byłby płatny Dt... i taniej i warunki lepsze niż w hoteliku.

Poszukajcie moze albo popytajcie po znajomych, moze ktos chciałby dorobic pare groszy... :roll:

Posted

kasia14 napisał(a):
nie wiem czy udało by nam sie uzbierać na drugiego psa w hotelu...:roll: narazie na sally bez łapki jeszcze sporo brakuje...:roll:

No właśnie... Chyba nie damy rady...:shake: