betel Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No, to duże te koleżanki Fux sobie wybrał. :lol: Quote
DuDziaczek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 ewelinka_m napisał(a):a gdzie to taki nagrobek? :-o zdjęcia śliczne i wreszcie się doczekaliśmy :loveu: zdrówka życzymy ;) haha na Karczowce zaprowadze Cie kiedys. betel napisał(a):No, to duże te koleżanki Fux sobie wybrał. :lol: On gustuje w wiekszych :cool3: Quote
taxelina Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No wiadomo ze kundelki maja charakter :D Quote
DuDziaczek Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Co prawda tych foci nie powinno byc ale musze sie pochwalic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To nasz zestaw myjacy :loveu: Zabeczki oczywiscie :cool3: Jest w komplecie jeszcze cos do masarzu dziasel i jeszcze jedna taka sama ktorka szczotka ale nie chcialo mi sie szukac :oops: A to jest uabawka zycia Fuxa :razz: Piłlka ktora ledwo do pycha miesci :roll: A to nasz reniferek ja tam na niego jelen mowie :lol: Fajny do przeciagania oczywiscie juz rozwalony (mama zszyla:loveu:) Wiecej fotek reniferka xD na przodzie naszej galeri :roll: O a to jest nasz wiekszy i nowszy sznur :cool3: A to ringo plastikowe moj piesek sobie z dworu przyniols :oops: A to starszy gorszy sznur :oops: http://img141.imageshack.us/img141/1340/spacerq006dw2.jpg A dzis od babci przytargalam to cacko piszczace :cool3: W sumie w stanie idealnym.. :eviltong: U babci pies sie nei bawi tylko jje :diabloti: http://img404.imageshack.us/img404/51/spacerq005un7.jpg O a to dla ciekawosci nasze NIE RUSZANE kosteczki!! Nawet nie lizane :angryy: Jal bylna suchej karmie to zjadl ta ostatnia najmniejsza czekoladowa hehe. http://img131.imageshack.us/img131/7565/spacerq011wu4.jpg Quote
DuDziaczek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Nikt nie przyszedl :-( A ja mam dzis urodzinki i jestem sama-samotna :-( Ktos pocieszy :razz: Quote
ewelinka_m Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :new-bday::BIG: Paaati wszystkiego najlepszego! Zdroowia, w szkole sukcesów :diabloti: pociechy z czarno-białego zwierza na czterech łapach szczęścia, ee ii żeby przyjechał do Ciebie sama wiesz kto :evil_lol: no zdrowie! :drinking::drinking::drink1: STO LAT!:laola: widzimy się w czwartek prawdaa? :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 ewelinka_m napisał(a): szczęścia, ee ii żeby przyjechał do Ciebie sama wiesz kto :evil_lol: Hm nie wiem :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 DuDziaczek napisał(a):Hm nie wiem :diabloti: powiedzieć głośno? :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 ewelinka_m napisał(a):powiedzieć głośno? :evil_lol: Moze niee :roll: Dowie sie jak przyjedzie :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 DuDziaczek napisał(a):Moze niee :roll: Dowie sie jak przyjedzie :diabloti: a jak nie przyjedzie? :razz: Quote
DuDziaczek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 HaHAHA to inny problem :evil_lol: Quote
arrakis Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Spóźnione(:oops:) :new-bday: !Zdjęcia bardzo fajne i nowe psie koleżanki Fuxa też ( on chyba ma jakieś szczęście do suczek o imieniu Kama:cool3:) Quote
Dark..Lady.. Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Śliczne foty Fuxa :D Zapożyczyłam sobie kilka na deviantart, żeby się pochwalić twoim pięknym pieseczkiem :D Quote
Ola164 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Fuxik śliczny jest :loveu: Co tam słychać? Quote
Bewarka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Chyba się spóźniłam...:oops: Sto latek! :D Quote
DuDziaczek Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 A u nas swietnie :loveu: dark wiesz mozesz zaporzyczac ile chcesz :loveu: Dzieki ze wpadliscie! A i u nas lipa... mamy biegnke... tzn. Fux ma :cool3: Ale powoli przechodzi :lol: Quote
Dark..Lady.. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mój chomik też ma biegunke...ale dostała leki od weta, wiec wszystko powinno być w porządku :D Quote
betel Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Przepraszam DuDziaczku , dawno do Was nie zgladałam , bo byłam zagoniona. Spóźnione, ale bardzo cipłe życzonka i całuski dla Was. :loveu: Ps.Na kupkanko moim psom pomaga węgiel;) Quote
DuDziaczek Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 betel cioteczko spoznione ale SA!! :loveu::loveu::loveu: :cool3: A mojemu nie bardzio ech... Wogole co my tu wyczyniamy z ta kupa od 2 dni ale nie bede opisywala :evil_lol: Dzis zakupilismy w razie czego stoperan jak jutro nie przejdzie jedziemy do weta :eviltong: Quote
betel Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No to przykre, że piesia brzusio boli. Nie wiem czy stoperan, można dawać psom, to już nie jest lek naturalny:cool3: Ps. Dudziaczku , a co to są Asty?????:crazyeye: Quote
DuDziaczek Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 saga_86 napisał(a):Asty to po prostu amstafy:lol: Dzieki ze weszlas :cool3: betel napisał(a):No to przykre, że piesia brzusio boli. Nie wiem czy stoperan, można dawać psom, to już nie jest lek naturalny:cool3: Ps. Dudziaczku , a co to są Asty?????:crazyeye: Mozna dzskutowalam o tym i p. w aptece zapewniala mnie ze czesto weci przepisuja :razz: Asty amstafy :evil_lol: Tak jak saga pisala :lol: Taki skrot jak Onki Owczarki :lol: Quote
Recommended Posts