ewelinka_m Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='DuDziaczek']zaproszenie dostalas juz 100 razy :diabloti: WIEC BARDZO CIE ZAPRASZAM DO MOICH ZAPSIONYCH NIE SKROMNYCH PROGOW :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3::cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie wiem:niewiem: tylko kiedy? a tak poważnie to spoko się cieszę:sweetCyb: gorzej z Tobą :laugh2_2: Quote
DuDziaczek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 ewelinka_m napisał(a):no nie wiem:niewiem: tylko kiedy? a tak poważnie to spoko się cieszę:sweetCyb: gorzej z Tobą :laugh2_2: Czemu ze mna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
ewelinka_m Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):Czemu ze mna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Nie odpowiadam za skutki :eviltong: Quote
basia bonnie Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hello :loveu: może jakieś nowe foty! :diabloti: p.s. nie sądziłam,że w Kielcach jest tak ładnie :) Quote
DuDziaczek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 basia bonnie napisał(a):hello :loveu: może jakieś nowe foty! :diabloti: p.s. nie sądziłam,że w Kielcach jest tak ładnie :) Chesz dowiedziec sie wiecej :lol: przybijaj przenocuje Cie :diabloti: na serio :lol: Quote
DuDziaczek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Wogole to dzis poki nie mam kary za oceny to jeszcze wstawie fotki papuzek :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 DuDziaczek napisał(a):Wogole to dzis poki nie mam kary za oceny to jeszcze wstawie fotki papuzek :eviltong: jakich papużek? :hmmmm: Quote
DuDziaczek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A tutaj 2 xD zakochanych:cool3: http://img168.imageshack.us/img168/4590/xdd022bq4.jpg A tu sie tak lapecka wkradla :loveu: http://img168.imageshack.us/img168/3628/xdd019rz4.jpg Klatka moich maluchow :lol: Quote
DuDziaczek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 http://img247.imageshack.us/img247/3051/xdd016wo8.jpg http://img247.imageshack.us/img247/3051/xdd016wo8.jpg http://img247.imageshack.us/img247/3051/xdd016wo8.jpg Quote
dorrick Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hej DuDziaczku jeszce tu nie bylam hehe ale no niezlego masz psiaka:lol::lol: moze wpadnicie do mnie jutro z Ewelinka??:cool3: Quote
DuDziaczek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 ewelinka_m napisał(a)::-opapugi masz? Nooo ale z nimi to dluga historia jutro Ci opowiem :eviltong: dorrick napisał(a):hej DuDziaczku jeszce tu nie bylam hehe ale no niezlego masz psiaka:lol::lol: moze wpadnicie do mnie jutro z Ewelinka??:cool3: Zastanowimy sie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dorrick Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 DuDziaczek napisał(a): Zastanowimy sie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wieszc co?!:angryy: FOCH :eviltong::eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jaki fajny zwierzyniec masz :) papugaje super :) miałam kiedyś 6:) nie można było przy nich przez telefon rozmawiac tak się małpy darły :) ale słodkie były . Quote
betel Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ucz się DuDziaczku, ucz, bo półrocze tuż, tuż:evil_lol:. A tak serio, to przesyłam dla Was buziaki i pozdrowionka:loveu: Quote
betel Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Puk, puk , co tu taka cisza?????????????? Quote
betel Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 DzuDziaczku ,mam nadzieję, że nie jesteś chora:cool1:. Co tu taka cisza???? Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 może Pati zapomniała że na nią tu czekamy i o nowe zdjęcia błagamy :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):jaki fajny zwierzyniec masz :) papugaje super :) miałam kiedyś 6:) nie można było przy nich przez telefon rozmawiac tak się małpy darły :) ale słodkie były . papugi sa fajne ale to ich darcie :razz: Kuba P napisał(a):DuDziaczek pewno się uczy :eviltong: Ta.... :diabloti: napewno :evil_lol: betel napisał(a):Ucz się DuDziaczku, ucz, bo półrocze tuż, tuż:evil_lol:. A tak serio, to przesyłam dla Was buziaki i pozdrowionka:loveu: Z ta nauka tomi dobrze nie poszlo cala rodzina zla za oceny :angryy: a no i ja na siebie tez :roll: betel napisał(a):DzuDziaczku ,mam nadzieję, że nie jesteś chora:cool1:. Co tu taka cisza???? Nie ja prawie nigdy nie choruje chociaz moja mama twierdzi ze z tym ile czasu przebywam na dworze i jak jestem ubrana powinnam co chwilalapac chrobsko :lol: dorrick napisał(a):no i zwiala do Zakopca.... Ale juz jest :cool3::cool3::cool3: Dzi9eki wszystkim za odwiedzenie! Nadrabiam watki i wstawie fotki... ale narazie zakopca :evil_lol: Bo niestety moje psisko ze mna niebylo :shake: Ale moj psiak moja babcie mieszkajaca traktuje jak 2 dom wiec jest dobrze tylko straszniemi sie upas :mad: Ale jakei wczoraj przywitanie bylo :loveu: Quote
arrakis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 DuDziaczek napisał(a): dobrze tylko straszniemi sie upas :mad: Czekamy na " upasione " foty:loveu: ( chyba, ze Fuks sie wstydzi;) ) Quote
betel Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No wiesz, znikać , tak bez zapowiedzi:mad:. No , ale dobrze , że wrociłaś. Buziaki:loveu: Quote
Kuba P Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 DuDziaczku, a pamiętałaś o mleczku? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts