DuDziaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Fux zostal wziety ze schrony jako szczeniak :cool3: W tej chwili ma juz 4,5 roku wiec jest seniorkiem :loveu: Co dziwne nielubi spac na luzku Woli za to swoje poslanko :razz: lubi bawic sie z suczkami a samcow no.. nielubi i jest do nich agresywny lecz powoli zaczynamy sie socjalizowac Ale na poczatek wkleje pare fotek i zapraszam cioteczki z kielc do ogladania galeriiii Tu sobie spalismy razem :loveu: Lewo.... Prawo.... Nikt nie patrzy to ok ziewne se. AAA..... No co.. pies tez musi se ziewnac :) Quote
ewelinka_m Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 witamy :loveu: ale Fuxio śliczny, co prawda jeszcze nie miałam go okazji widzieć ale już mi sie podoba :cool3: aa jakie ma uzębienie aż strach się bać wymiziaj za uszkiem Fuxa ;) Quote
erka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Śliczny piesio:loveu:, jaki tam z niego seniorek, 4,5 roku, to jest w sile wieku:razz:. To on ma takie problemy z tchawicą? Quote
DuDziaczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Ta... wiesz erko ja juz sama niewiem jakie on ma problemy naprawde chodziny do kwiecinskiego kupe kasy wydajemy i on nc nam niemowi... :placz: Wczesniej chodzil na obrozy i dostawal takich dychawek... teraz chodzi na szeklach i mu sie to nie zdarza... Mial robione przeswietlenie tchawicy i pluc. Tchawica no taka sobie ale dobra a na plucach cos jest jednak male i narazi nie do zidentyfikowania. Sama nie wiem co o tym myslec moze erko tyle psow poznalas moze ktorys mial podobne objawy... Apozatym chyba ma alergir bo pchel niema a duzo sie drapie... Mamy szampon dla alergikow wiec to nieprzesto... Wczesniej dostawal jakeis takie zastrzykimial je chyba 2 razy i z bardzodobrym skutkiem. Plus ta jego agresja do psow czasem tez do ludzi... Wiec moj pies to takie szczescie w nieszczcesciu... I jeszcze ten kamiennazebny... coz narazie staramy sie zbierac na kamien i ucinanie jaj. heh Quote
DuDziaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 O Ty w mordke sledzisz mnie.... :cool3: Quote
EveL_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ale świetne zdjęcia Fuksa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Mizianki dla Twojego Fuksa- fajny psiak:loveu:, tylko czemu taki chorowity???? Może zmień weterynarza ,Elwira bardzo ceni tego ,który leczy psiaki z działeczki. Faktycznie musi być dobry, bo Inula po steryle nie ma nawet małej kreseczki , no i wyleczył Chawę!!!:loveu: Quote
_Natalia_M_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 cudenko!! sliczna psina :) taka slodka :) ja zapraszam do Galerii mojej psiuni :) :cool3: Quote
DuDziaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 hm... zobaczymy zobaczymy.... trzeba by cos zrobic... jutro dam nowe fotki Quote
xxxx52 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Prosze nie nazywac cioteczki pieska 4,5 roku seniorem:shake:senior piesek malych ras jest od 9 lat-10 lat.Duzych ras dog itp 7-8 lat. Quote
DuDziaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 xxxx52 hehe ale moj fuxik to sie zachowuje jaks seniorek :razz: A nie jak mlody piesiek :lol: To juz taki psi elegant chyba heh nie tarza sie taki spokojny ideal :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 cóż za piekny czarnulek , na ostatnim zdjęciu ma taką słodką zadowoloną minkę . Czekamy na więcej zdjęć Fuksika i dodajemy Wasza galerię do ulubionych :) pozdrowienia od myślenickiej cioteczki z kielecką Bianeczką :p i miziaki dla czarnulka Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 a gdzie nowe zdjęcia czarnego ślicznotka , Fuks pogoń panią do aparatu :) Quote
betel Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Du-dziaczku , coś się zaniedbujesz!:cool3: Gdzie fotki?????? Quote
DuDziaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Bo mi net slabo chodzi.... i mylalam ze nikt nas nie odwiedza :cool3:ó fotki za chwilke beda :loveu: Quote
DuDziaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Tu jeszcze zdjecia z nasej poprzedniej sesji :cool3: takie luzkowe :roll: talko bez skojazen :diabloti: A tu to nie wiem co on mowi ta minka :eviltong: macie jakies pomysly :roll: Spojzcie na oczy fuxa i tego za nim... fane mam 2 brutusy w domku :cool3: a tak serio takie kocyki na bazarku u bodziulki troche je wypromuje bo swietne i tanie :roll: A tu nie wiem czemu wyszedl jakby plakal! :-( he he w rzeczywistosci to moj kochany skarbek chyba sie rozczulil jak mu powiedzialam ze ten za nim ladniejszy :lol: Ej co tak blisko!! Troche dalej z obiektywem... niemam ani chwili spokoju! :eviltong: No prznajmniej wiesz co to znaczy troche dalej :cool3: A i tu widac ten ubytek w zabku ale przey niego jest jeszcze bardziej kochany :loveu: Zmeczylas mnie ide spac Dobranoc wszstkim cioteczkom co odwiedzaja nasza galerie!! No coz pchly na noc nie powiem... Quote
betel Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Na zdjęciu http://img218.imageshack.us/img218/2299/fux004va6.jpg super dostojna poza, Fuksio ślicznie tu wygląda ( kocyk też):lol:, a na fotce http://img218.imageshack.us/img218/8084/fux005er7.jpg mina jakby chciał powiedzieć : " Ja -wszechpanujący imperator Fuks, ogłaszam, że audiencja skończona":evil_lol: Pozdrowionka od betel oraz rudego i czarnego ogonka:loveu: Quote
DuDziaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 betel o ile sie nie myle to link z kocykami ci wyslalam wiec moze sie skusisz :lol: Alez wszechpanujący imperator Fuks, d'iekuje za odwiedzenie i zostawienie po sobie sladu nawet 2 rudego i czarnego :roll: Quote
betel Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :lol:Kochany DuDziaczku, moja miss Inka ma kocyk w łapki, ale nie doceniła jego urody i wygryzła w nim dziurę, więc nie będe jej kupować kolejnego. Naprawiłam ten i to musi gryzoniowi wystarczyć. Twój psi imperator Fuks , jest zdecydownie lepiej wychowany!!!!:loveu: Quote
arrakis Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Fajny ten Fuks. Trochę mi japan china przypomina( tak z maści i długości sierści) tylko pyszczek trochę inny:p. Quote
basia bonnie Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 http://img218.imageshack.us/img218/2299/fux004va6.jpg Jaki piękny pies!! :) :loveu: Fux jest podobny do mojej Bonnie!!! :) Ale jeszcze bardziej jest podobny do Łapy Samturii! :) Pozdrawiamy :loveu: Quote
betel Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ukłony dla jego wysokości imperatora Fuksa Pierwszego od królowej Inki i księżny Bri - Bri:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Bardzo chcilabym zeby amam mi sie zgodzila na taka wysterylizowana towarzyszke jak Bri Bri :cool3: Dziekujemy dziekujemy za odwiedzanie wkrotce nowe foty :lol: Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 betel napisał(a)::lol:Kochany DuDziaczku, moja miss Inka ma kocyk w łapki, ale nie doceniła jego urody i wygryzła w nim dziurę, więc nie będe jej kupować kolejnego. Naprawiłam ten i to musi gryzoniowi wystarczyć. Twój psi imperator Fuks , jest zdecydownie lepiej wychowany!!!!:loveu: O tak moj jest co musze powiedziec oprucz agresji do samcow swietnie wychowany :loveu: A moja babacia go nauczyla ze jak powie fuxiu idz na balkon to on dryp dryp i jest na balkonie :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Nooo nareszcie amamy zdjecia ze spacerku sprzed paru dni :cool3: tu siedzi sobie na zjezdzalni :evil_lol: Znecamy sie nad patyczkiem... :evil_lol: I jeszcze a co se bedzie pozwalal :evil_lol: Nie mysl ze ci tak latwo odpuszcze :evil_lol: No dobra daje ci spokoj ale jeszcze tu wroce...:diabloti: Ale co to Pani wola... Juz biegne!!!!! Quote
Recommended Posts