Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fux zostal wziety ze schrony jako szczeniak :cool3:
W tej chwili ma juz 4,5 roku wiec jest seniorkiem :loveu:
Co dziwne nielubi spac na luzku
Woli za to swoje poslanko :razz:
lubi bawic sie z suczkami a samcow no.. nielubi i jest do nich agresywny lecz powoli zaczynamy sie socjalizowac
Ale na poczatek wkleje pare fotek i zapraszam cioteczki z kielc do ogladania galeriiii

Tu sobie spalismy razem :loveu:

Lewo....

Prawo....

Nikt nie patrzy to ok ziewne se.

AAA.....

No co.. pies tez musi se ziewnac :)

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta... wiesz erko ja juz sama niewiem jakie on ma problemy naprawde chodziny do kwiecinskiego kupe kasy wydajemy i on nc nam niemowi... :placz:
Wczesniej chodzil na obrozy i dostawal takich dychawek... teraz chodzi na szeklach i mu sie to nie zdarza...
Mial robione przeswietlenie tchawicy i pluc.
Tchawica no taka sobie ale dobra a na plucach cos jest jednak male i narazi nie do zidentyfikowania.
Sama nie wiem co o tym myslec moze erko tyle psow poznalas moze ktorys mial podobne objawy...

Apozatym chyba ma alergir bo pchel niema a duzo sie drapie...
Mamy szampon dla alergikow wiec to nieprzesto...
Wczesniej dostawal jakeis takie zastrzykimial je chyba 2 razy i z bardzodobrym skutkiem.
Plus ta jego agresja do psow czasem tez do ludzi...
Wiec moj pies to takie szczescie w nieszczcesciu...
I jeszcze ten kamiennazebny... coz narazie staramy sie zbierac na kamien i ucinanie jaj. heh

Posted

Mizianki dla Twojego Fuksa- fajny psiak:loveu:, tylko czemu taki chorowity???? Może zmień weterynarza ,Elwira bardzo ceni tego ,który leczy psiaki z działeczki. Faktycznie musi być dobry, bo Inula po steryle nie ma nawet małej kreseczki , no i wyleczył Chawę!!!:loveu:

Posted

cóż za piekny czarnulek , na ostatnim zdjęciu ma taką słodką zadowoloną minkę . Czekamy na więcej zdjęć Fuksika i dodajemy Wasza galerię do ulubionych :)
pozdrowienia od myślenickiej cioteczki z kielecką Bianeczką :p i miziaki dla czarnulka

Posted

Tu jeszcze zdjecia z nasej poprzedniej sesji :cool3:
takie luzkowe :roll: talko bez skojazen :diabloti:

A tu to nie wiem co on mowi ta minka :eviltong: macie jakies pomysly :roll:

Spojzcie na oczy fuxa i tego za nim... fane mam 2 brutusy w domku :cool3: a tak serio takie kocyki na bazarku u bodziulki troche je wypromuje bo swietne i tanie :roll:

A tu nie wiem czemu wyszedl jakby plakal! :-( he he w rzeczywistosci to moj kochany skarbek chyba sie rozczulil jak mu powiedzialam ze ten za nim ladniejszy :lol:

Ej co tak blisko!! Troche dalej z obiektywem... niemam ani chwili spokoju! :eviltong:

No prznajmniej wiesz co to znaczy troche dalej :cool3: A i tu widac ten ubytek w zabku ale przey niego jest jeszcze bardziej kochany :loveu:

Zmeczylas mnie ide spac
Dobranoc wszstkim cioteczkom co odwiedzaja nasza galerie!!
No coz pchly na noc nie powiem...

Posted

betel o ile sie nie myle to link z kocykami ci wyslalam wiec moze sie skusisz :lol:
Alez wszechpanujący imperator Fuks, d'iekuje za odwiedzenie i zostawienie po sobie sladu nawet 2 rudego i czarnego :roll:

Posted

:lol:Kochany DuDziaczku, moja miss Inka ma kocyk w łapki, ale nie doceniła jego urody i wygryzła w nim dziurę, więc nie będe jej kupować kolejnego. Naprawiłam ten i to musi gryzoniowi wystarczyć. Twój psi imperator Fuks , jest zdecydownie lepiej wychowany!!!!:loveu:

Posted

betel napisał(a):
:lol:Kochany DuDziaczku, moja miss Inka ma kocyk w łapki, ale nie doceniła jego urody i wygryzła w nim dziurę, więc nie będe jej kupować kolejnego. Naprawiłam ten i to musi gryzoniowi wystarczyć. Twój psi imperator Fuks , jest zdecydownie lepiej wychowany!!!!:loveu:

O tak moj jest co musze powiedziec oprucz agresji do samcow swietnie wychowany :loveu: A moja babacia go nauczyla ze jak powie fuxiu idz na balkon to on dryp dryp i jest na balkonie :eviltong:

Posted

Nooo nareszcie amamy zdjecia ze spacerku sprzed paru dni :cool3:

tu siedzi sobie na zjezdzalni :evil_lol:

Znecamy sie nad patyczkiem... :evil_lol:

I jeszcze a co se bedzie pozwalal :evil_lol:

Nie mysl ze ci tak latwo odpuszcze :evil_lol:

No dobra daje ci spokoj ale jeszcze tu wroce...:diabloti:

Ale co to Pani wola...

Juz biegne!!!!!