DuDziaczek Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Dziekujemy za zyczonka :cool3: Niestey moj Fuxik niemial nic ciekawegoo do jedzenia w dniu kundelka :cool3: Poniewaz uczymy sie ejsc sucha karme :diabloti: a wlascicie to Fuxiu :roll: nigdynie jadl wybrzydzal to go teraz ucze :cool3: Narazie je jeszczce z mieskiem ale potem mysle ze za sama tez sie wezmie :razz: No tylko sobie nie myslcie ze karmie mojego psiaka chapi cy czyms takim :cool3: Ostatnio jakdl enkanube :roll: teraz kupilam troszke nutry i royala. A swoja droga strasznie drogi ten royal!! Za 40 dag. zaplacikam kolo 4 zl.... chyba 4,50... :crazyeye: A co je Bianeczka i Incia :cool3: Quote
betel Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Incia je taką karmę na jagnięcinie dla alergików, ale nazwy nie pamiętam. Idę do sklepu i pan daje mi "to, co zawsze". Też jest dość droga około 3 kg prawie 30 złotych, ale moje psice muszą mieć drobną karmę, inaczej strajkują. Tylko u nas nie jest to podstawa jedzenia, a wyłącznie ranna przekaska , więc starcza na długo. Na wieczorny - główny posiłek jedzą ryż gotowany z psią karmą , mielonym mięsem , albo pokrojonymi resztkami wędlin z dodatkiem soli i oleju. W ciagu dnia dostaja też witaminki i psie ciasteczka z fluorem na zęby. Ps. Przepraszam Pati, że przekreciłam Twoje imię- skleroza. Buziaczki dla Fuxa:loveu: Quote
betel Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ups! Jaka cisza...Szlaban trwa??????????:cool3: Pozdrowionka:loveu: Quote
DuDziaczek Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Betel nowe imie fajne Gabi hm... sexi :diabloti: A coz moj strajkuje najpierw dobrze szlo a teraz odmowil jedzaenia suchej... i jeszcze sie drapie... znowu na jakis zastrzyk wydam 50 zl! :angryy: Quote
betel Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No to bieda, szkoda,że psiulkek choruje:shake:, Zdrowieć szybciutko i na długie relaksujace spacerki:loveu: Quote
DuDziaczek Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Oj bettel on nam juz choruje i choruje... Co roku takie zastrzyki... A ja niewiem skad kase wziasc.. ech odwieczny problem... Ale skads skombinuje psiul najwazniejszy!!! Quote
Bewarka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Najłatwiej zarobić...albo zakosić komuś :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 A masz jakies pomysly jak zarobic :diabloti: Quote
Pimpek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Fux śliczny :loveu: Fajne ma szelki, mój psiak nie ma szelek....... http://img229.imageshack.us/img229/2846/fux014dh0.jpg Jaki uśmieszek śliczny :loveu: Quote
DuDziaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ooo.. pimpek witam :cool3: Trzeba sprawic szelcie a nie :lol: Quote
emdziolek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Uehehee i znowu tu jestem:evil_lol: Jak tam Fuxiarz??:lol: Dowoj dowe fotki bo jak nie to :mad: :eviltong: buziaki ode mła i majne bicz:diabloti: Quote
Bewarka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 DuDziaczek napisał(a):A masz jakies pomysly jak zarobic :diabloti: Jedyne co mi do głowy przychodzi to Pet sitter...:cool3: Quote
DuDziaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Hihihi wy sie tu nie smiejta ja w ostatnim lecie to sobie na truskawkach dorabialam :diabloti: Quote
arrakis Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Trzeba by tu jakieś nowe foty wrzucić:cool3:. Szkoda ,że na ostatnim spacerku nie było aparatu ,bo można by tu przedstawić gentelmeńskie oblicze Fuksa jakie objawił;). Quote
betel Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Co słychać w krainie Pati vel Gabi i jej dzielnego psa Fuxa???:lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ale tu pusto zdjecia dziś miały być :mad: w takim razie ja mam kilka z psiej parady :p i z kawałkiem Pati Pozdrawiamy :lol: Quote
Bewarka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ale ślicznie wyszedł.............:loveu: :p Quote
Pimpek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Super zdjęcia !:loveu: Piękny Fux !:loveu: Quote
Guest Kassie Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Śliczny ten Twój psiak DuDziaczku :) Na początku myślałam,że na tych zdjęciach od ewelinki_m to on ma niebieskie pasemka :cool3::cool3: Quote
DuDziaczek Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Ewelinka dziekuje :lol: No a za komplemety wszystkim rowniez dziekujemy... ;) Fuxowi wczoraj kupilam taka koscio chrzasc cos jak staw jakis :eviltong: I siedzi juz ze 3 godziny z przerwa na spacer i sapie :razz: A 3 godziny po zliczeniu przed i po spacerze heh :evil_lol: I jeszcze dluuugo posiedzi :roll: Quote
betel Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cześć Dudziaczku, co u Was taki zastój, mam nadzieje, że Wszyscy zdrowi. Pozdrowionka dla Ciebie całej Twojej Rodzinki i Jego Wysokosci Fuxa Pierwszego. Buziaki:loveu: Quote
Recommended Posts