tigrunia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :new-bday:Sto lat, sto lat , niech zyje, zyje nam .. Dmuchaj binkaa :tort: Zaraz skołujemy jakąś impressskę tu .. :BIG: :cunao: Kto wpadnie na fiolecika?? :drinking: Quote
binkaa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Dziękujemy, dziękujemy:cool3: Coś tych świeczek zdmuchnąć nie umiem:roll: Dmucham, dmucham, a one nie chcą zgasnąć:roll: No to ja stawiam wszystkim kolejkę:drink1::knajpa::drink1::drink1: Quote
Pimpek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Wszystkiego Najlepszego !:multi: Jeeeeeeeeeeeee, dużo szczęścia i robienia fot :diabloti: Juuuuuuuuuuuuuuupi ! Quote
tigrunia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Co tak mało gości.. dalej, dalej .. binka ma urodzinki!! :laola::cunao::knajpa: Stawiamy fioleciki!! :drinking::drinking: Quote
Kincia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No i sie spoznilam :roll: Ale WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
chemicalo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wszystkiego najlepszego!!! :BIG::tort::bday::cunao: No i Twoje zdrowie oczywiście :pepsi:Ale tylko cola dla nas bo jesteśmy nieletnie :eviltong: A kto z nami nie wypije Niech go piorun trzaśnie! :diabloti: Quote
tigrunia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dzińdoberek.. Co tam u naszej Panny Daisy ?? Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Hello :multi: :BIG:spóżnione wszystkiego Najlepszego zyczymy :BIG::BIG: Quote
Sara_i_Aris Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cześć Binkaa :calus: Trochę się spóźniłam, ale mam nadzieję, że mi wybaczysz :eviltong: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKZJI URODZIN, DUŻO SZCZĘŚCIA, ZDROWIA I CZEGO SOBIE TYLKO ZAPRAGNIESZ :BIG: Twoje zdrowie:pepsi: http://tinypic.pl/out.php/i49391_Obraz1786.jpg Jesteś bardzo śliczna :loveu: Quote
Kasia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 dzień dobry :lol: Wszystkiego Najlepszego od Fidelków :loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witaj Sabinko :) Wybacz ze takie spóźnione ale nie bywam na dogo ostanio zbyt czesto ale mimo wszystko zycze Ci z calego serca Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek spełnienia najskrytszych marzeń:tort::BIG::buzi: Tulaski dla niuńki:calus: Quote
Kincia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witam :multi: Podobno nie mialo juz byc zadnej przerwy od dogo :mad::evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witaj Sabinko co tam u Was dobrego?? Pozdrowionka Quote
Kasia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dobry wieczór :lol: Gdzie sie podziewacie...??? Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witaj.. coś was długo nie ma ... :placz: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Witaj.. coś was długo nie ma ... :placz: Wlasnie :placz: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 madziasto4 napisał(a):No, to najlepszego! :drink1: Julix napisał(a):Wszystkiego najlepszego :D Pimpek napisał(a):Wszystkiego Najlepszego !:multi: Jeeeeeeeeeeeee, dużo szczęścia i robienia fot :diabloti: Juuuuuuuuuuuuuuupi ! tigrunia napisał(a):Co tak mało gości.. dalej, dalej .. binka ma urodzinki!! :laola::cunao::knajpa: Stawiamy fioleciki!! :drinking::drinking: Kincia napisał(a):No i sie spoznilam :roll: Ale WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Spóźniooone dziękiii:buzi: Bblue napisał(a):Wszystkiego najlepszego!!! :BIG::tort::bday::cunao: No i Twoje zdrowie oczywiście :pepsi:Ale tylko cola dla nas bo jesteśmy nieletnie :eviltong: A kto z nami nie wypije Niech go piorun trzaśnie! :diabloti: E tam, colę - przecież nikt nie widzi:evil_lol: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Hello :multi: :BIG:spóżnione wszystkiego Najlepszego zyczymy :BIG::BIG: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Binkaa :calus: Trochę się spóźniłam, ale mam nadzieję, że mi wybaczysz :eviltong: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKZJI URODZIN, DUŻO SZCZĘŚCIA, ZDROWIA I CZEGO SOBIE TYLKO ZAPRAGNIESZ :BIG: Twoje zdrowie:pepsi: Jesteś bardzo śliczna :loveu: [quote name='Mona4']witamy stolat śpiewamy [quote name='Kasia']dzień dobry :lol: Wszystkiego Najlepszego od Fidelków :loveu: [quote name='Kasia_zg']Witaj Sabinko :) Wybacz ze takie spóźnione ale nie bywam na dogo ostanio zbyt czesto ale mimo wszystko zycze Ci z calego serca Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek spełnienia najskrytszych marzeń:tort::BIG::buzi: Tulaski dla niuńki:calus: Ja śliczna?:oops::oops: Saruś, jej dziękuję:calus: Spóóóóóźniooooone dziękuje dziewczyny:buzi::buzi: Jak miło, że o mnie pamiętałyście:loveu: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='tigrunia']Dzińdoberek.. Co tam u naszej Panny Daisy ?? [quote name='Mona4']Witaj zapracowana dziewczyno:lol: [quote name='Kincia']Witam :multi: Podobno nie mialo juz byc zadnej przerwy od dogo :mad::evil_lol: [quote name='Kasia_zg']Witaj Sabinko co tam u Was dobrego?? Pozdrowionka [quote name='Kasia']Dobry wieczór :lol: Gdzie sie podziewacie...??? [quote name='tigrunia']Witaj.. coś was długo nie ma ... :placz: [quote name='Kincia']Wlasnie :placz: Już wszystko wyjaśniam. Ale na początek to miło nam się zrobiło widząc, że nikt o nas nie zapomniał I bardzo, na prawdę bardzo Was przepraszam za moją dłuuuugą nieobecność, w jak najszybszym tempie postaram się wszystko nadrobić.;) Jakoś tak i nauki było dużo, i teraz jeszcze tańce nowoczesne doszły, ale obiecuję, że już się to więcej nie powtórzy(mam taką nadzieję:evil_lol:). Liczę, że mi wybaczycie tą dużą ilość dni mojego nieodzywania się, prawda?:eviltong::modla: U Daisuchy wszystko okej:p Cieczkę ma właśnie:razz: I pełno psów mam pod płotem:roll:Ostatnio nauczyła się chodzić na spacerkach już bez smyczy, i w ogóle jakoś się tak słucha:p Ale ja się za Wami stęskniłam, no.:loveu: Mam dla Was nawet kilka fotek! Zaraz wstawię, tylko rzucę okiem, co tam na dogo słychać;) Jeeej, jak miło wracać!:sweetCyb: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No nareszcie :multi::loveu: Dawaj foteczki :loveu: Quote
Recommended Posts