Jump to content
Dogomania

Galeryjka yorkowej damy Daisy;) Zapraszamy!

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapuszczamy:cool3: Tylko, że daleko nam do długich, i przede wszystkim równych włosków:roll: Bo mała miała jakoś na początku czerwca ścinane, grzbiecik wygolony i falbanka. Falbanka rośnie, rośnie i już taka długa, a grzbiecik fakt, też rośnie, ale daleko mu do falbanki:roll:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hello :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ach ile miałam fotek do obejrzenia i ten prosec zmieniania koloru włosków u Daisuni na zdjęciach widac rewelacyjne :loveu: Piękne m,a kolorki, mimo iż jestem zwolenniczką tych ciemniejszych Yorków, to te jasen też mają swój wdzięk i urok :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zauważyłam, ze też ze śląska jesteś, więc może uda Nam się kiedyś umówić na jakieś spotkano :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]PS ile twoja dziewczynka warzy?[/FONT]

Posted

Cześć Binkaa!

Też jestem zwoleniczką yorków ciemniejszych, może dlatego, że mój taki jest, ale Twoja Daisunia jest naprawdę śliczna :loveu: Coraz częściej, jak widzę te jaśniutkie yorki, to zaczynają mi się bardziej podobać :lol: Chociaż nie wiem, czy bym chciała, żeby mój Aris taki był. Przyzwyczaiłam się już do tego czarnuszka :loveu:
Z tym zapuszcznie, to też tak miałam, że falbanka była dłuższa od reszty włosek. W efekcie razem z mamą wyrównałyśmy mu trochę włoski i ma krótsze, niż poprzednio, ale równe.

Widzę, że też miała wygolone całe uszka...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Hello :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zauważyłam, ze też ze śląska jesteś, więc może uda Nam się kiedyś umówić na jakieś spotkano :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]PS ile twoja dziewczynka warzy?[/FONT]
Cześć Daguś!
A no czemu nie?:cool3: Moja coś koło.. hmm chyba 3kg, ale pewna nie jestem(niedługo wizyta u weta to się dowiem ile dokładnie:razz:)

[quote name='Yorkie']Cześć Binkaa!

Też jestem zwoleniczką yorków ciemniejszych, może dlatego, że mój taki jest, ale Twoja Daisunia jest naprawdę śliczna :loveu: Coraz częściej, jak widzę te jaśniutkie yorki, to zaczynają mi się bardziej podobać :lol: Chociaż nie wiem, czy bym chciała, żeby mój Aris taki był. Przyzwyczaiłam się już do tego czarnuszka :loveu:
Z tym zapuszcznie, to też tak miałam, że falbanka była dłuższa od reszty włosek. W efekcie razem z mamą wyrównałyśmy mu trochę włoski i ma krótsze, niż poprzednio, ale równe.

Widzę, że też miała wygolone całe uszka...

Witaj;)
A mi się podobają i te jasne i te ciemnie yoraski:cool3: Ale jakoś tak było, że mama chciała, żeby był srebrny, więc i takiego szukaliśmy;) Ale również na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie Daisy w ciemnych barwach:lol:
Miała wygolone.. Coś nie bardzo mi się to spodobało, ale mama była z nią u fryzjera, bo ja miałam w tym czasie lekcje:roll:

[quote name='Helga_psiaki']ooo! jaka śliczna sunia :loveu:

Dziękuję:cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]PS ile twoja dziewczynka warzy?[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]ale palnęłam gafę :oops:aż mi wstyd za nią :oops: patrze na nią nie dowierzam, ze wagę napisałam przez rz :mad: sama się po głowie chyba wałkiem postukam :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czeeśc - ps zdradzisz jak się nazywasz binko :razz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Rozumiem, ze teraz już masz szkołe, czyli na spotkanka jak coś pozostają weekendy? [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mizianki dla ślicznej panienki i buziolki od Oskarka :cool3:[/FONT]

Posted

Daguś e tam zdarza się;) To pewnie z przemęczenia:p

A no ja Sabina jestem:p O tak szkołę niestety.. Niby dopiero gimnazjum(2klasa), ale jestem taaaaka głupia i wybrałam szkołę z wyższym poziomem:shake: Taki nawał nauki.. Tamten rok niemiło wspominam, ten zresztą pewnie też nie będzie zbyt rewelacyjny:roll: Teraz mam trochę loozu, bo do szkoły nie chodziłam przez tydzień:evil_lol: A w przyszłym tygodniu od środy znowu wolne, bo klasa jedzie na wycieczkę:angryy: Gdyby nie ta noga to mogłybyśmy się spotkać, z tym, że napewno byłabym wtedy na wycieczce:evil_lol: A gdzie dokładnie mieszkasz? Wydaje mi się, że istnieje jeden problem.. Moi rodzice:roll: Bo z całą pewnością za daleko mnie nie puszczą:angryy:

Posted

Mmm.. Daisy [imienniczka mojej psiny :loveu:] jest przesliczna! Swietny kolorek :d Heh co za zbieg okolicznosci, obydwie Daisy mialy ostatnio sejse zdjeciowa na czerwonym tle :eviltong: Slodka psina... Wszystkie Dasiaki sa sliczne :loveu:

Posted

[quote name='binkaa']Daguś e tam zdarza się;) To pewnie z przemęczenia:p

A no ja Sabina jestem:p O tak szkołę niestety.. Niby dopiero gimnazjum(2klasa), ale jestem taaaaka głupia i wybrałam szkołę z wyższym poziomem:shake: Taki nawał nauki.. Tamten rok niemiło wspominam, ten zresztą pewnie też nie będzie zbyt rewelacyjny:roll: Teraz mam trochę loozu, bo do szkoły nie chodziłam przez tydzień:evil_lol: A w przyszłym tygodniu od środy znowu wolne, bo klasa jedzie na wycieczkę:angryy: Gdyby nie ta noga to mogłybyśmy się spotkać, z tym, że napewno byłabym wtedy na wycieczce:evil_lol: A gdzie dokładnie mieszkasz? Wydaje mi się, że istnieje jeden problem.. Moi rodzice:roll: Bo z całą pewnością za daleko mnie nie puszczą:angryy:

[FONT=Comic Sans MS]W takim razie miło mi Cię poznać, Sabinko :p[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]O tak pamiętam czasy gimnazjalne, ale je juz mam na szczęście za sobą :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja mieszkam w Siemianowicach, nie jest to jakoś tragicznie daleko hihi ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam Ciebie i małą Daisunię :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='fidelek2']Sobotnie cześć :loveu:
Zmykam.

Cześć Kasiu!;)

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]W takim razie miło mi Cię poznać, Sabinko :p[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]O tak pamiętam czasy gimnazjalne, ale je juz mam na szczęście za sobą :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja mieszkam w Siemianowicach, nie jest to jakoś tragicznie daleko hihi ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam Ciebie i małą Daisunię :loveu:[/FONT]

Witaj Daguś:multi:
Ja się tylko modlę, żebym do czerwca wytrzymała:roll:
Siemianowice.. niech no pomyślę:hmmmm: No trochę drogi jednak jest.. Ale znowu nie tak daleko;)

Posted

Dopiero zauważyłam, że na forum jest kolejny yorczek. A raczej yoreczka :loveu:
Śliczna :loveu:
Szczególnie tu wyszła słodko:

http://i18.tinypic.com/5yipc04.jpg

Z tego co przeczytałam, to widzę, że jesteś w moim wieku. Ja na szczęście nie mam tak źle w szkole. Chociaż czasami jest ciężko, bo jestem w klasie integracyjnej i czasami muszę robić za dwie osoby (czyli za siebie i tą z orzeczeniem).

Będę tu wpadać częściej i zapraszam do galerii Scoobiego, chociaż będzie trzeba poczekać jeszcze trochę na zdjęcia :shake:

Posted

[quote name='Julix']A teraz przedostatnie :loveu: slicznosci
Cześć Julix;) Dzięki:cool3:

[quote name='Bblue']Dopiero zauważyłam, że na forum jest kolejny yorczek. A raczej yoreczka :loveu:
Śliczna :loveu:
Szczególnie tu wyszła słodko:

http://i18.tinypic.com/5yipc04.jpg

Z tego co przeczytałam, to widzę, że jesteś w moim wieku. Ja na szczęście nie mam tak źle w szkole. Chociaż czasami jest ciężko, bo jestem w klasie integracyjnej i czasami muszę robić za dwie osoby (czyli za siebie i tą z orzeczeniem).

Będę tu wpadać częściej i zapraszam do galerii Scoobiego, chociaż będzie trzeba poczekać jeszcze trochę na zdjęcia:shake:

Witaj Bblue:loveu: No, to też nie masz łatwo:roll: Ale jeszcze trochę i będą święta:evil_lol::multi:

Posted

binkaa napisał(a):

Witaj Bblue:loveu: No, to też nie masz łatwo:roll: Ale jeszcze trochę i będą święta:evil_lol::multi:

Tak...i będzie można trochę odpocząć. No i którko przed świętami (7 grudnia) Scoobiś skończy rok ;]