Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Zdarzają się pewnie gdzieś tam przypadki, że jedno jajko gdzieś się schowa albo go ni ma... Sama nie wiem :evil_lol: Quote
binkaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Zapuszczamy:cool3: Tylko, że daleko nam do długich, i przede wszystkim równych włosków:roll: Bo mała miała jakoś na początku czerwca ścinane, grzbiecik wygolony i falbanka. Falbanka rośnie, rośnie i już taka długa, a grzbiecik fakt, też rośnie, ale daleko mu do falbanki:roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Hello :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach ile miałam fotek do obejrzenia i ten prosec zmieniania koloru włosków u Daisuni na zdjęciach widac rewelacyjne :loveu: Piękne m,a kolorki, mimo iż jestem zwolenniczką tych ciemniejszych Yorków, to te jasen też mają swój wdzięk i urok :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zauważyłam, ze też ze śląska jesteś, więc może uda Nam się kiedyś umówić na jakieś spotkano :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PS ile twoja dziewczynka warzy?[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cześć Binkaa! Też jestem zwoleniczką yorków ciemniejszych, może dlatego, że mój taki jest, ale Twoja Daisunia jest naprawdę śliczna :loveu: Coraz częściej, jak widzę te jaśniutkie yorki, to zaczynają mi się bardziej podobać :lol: Chociaż nie wiem, czy bym chciała, żeby mój Aris taki był. Przyzwyczaiłam się już do tego czarnuszka :loveu: Z tym zapuszcznie, to też tak miałam, że falbanka była dłuższa od reszty włosek. W efekcie razem z mamą wyrównałyśmy mu trochę włoski i ma krótsze, niż poprzednio, ale równe. http://i11.tinypic.com/63hdeh5.jpg Widzę, że też miała wygolone całe uszka... Quote
binkaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Hello :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zauważyłam, ze też ze śląska jesteś, więc może uda Nam się kiedyś umówić na jakieś spotkano :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PS ile twoja dziewczynka warzy?[/FONT] Cześć Daguś! A no czemu nie?:cool3: Moja coś koło.. hmm chyba 3kg, ale pewna nie jestem(niedługo wizyta u weta to się dowiem ile dokładnie:razz:) [quote name='Yorkie']Cześć Binkaa! Też jestem zwoleniczką yorków ciemniejszych, może dlatego, że mój taki jest, ale Twoja Daisunia jest naprawdę śliczna :loveu: Coraz częściej, jak widzę te jaśniutkie yorki, to zaczynają mi się bardziej podobać :lol: Chociaż nie wiem, czy bym chciała, żeby mój Aris taki był. Przyzwyczaiłam się już do tego czarnuszka :loveu: Z tym zapuszcznie, to też tak miałam, że falbanka była dłuższa od reszty włosek. W efekcie razem z mamą wyrównałyśmy mu trochę włoski i ma krótsze, niż poprzednio, ale równe. Widzę, że też miała wygolone całe uszka... Witaj;) A mi się podobają i te jasne i te ciemnie yoraski:cool3: Ale jakoś tak było, że mama chciała, żeby był srebrny, więc i takiego szukaliśmy;) Ale również na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie Daisy w ciemnych barwach:lol: Miała wygolone.. Coś nie bardzo mi się to spodobało, ale mama była z nią u fryzjera, bo ja miałam w tym czasie lekcje:roll: [quote name='Helga_psiaki']ooo! jaka śliczna sunia :loveu: Dziękuję:cool3: Quote
Helga&Ares Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 zapraszamy też do siebie link w podpisie (pierwszy obrazek:)) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]PS ile twoja dziewczynka warzy?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale palnęłam gafę :oops:aż mi wstyd za nią :oops: patrze na nią nie dowierzam, ze wagę napisałam przez rz :mad: sama się po głowie chyba wałkiem postukam :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czeeśc - ps zdradzisz jak się nazywasz binko :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Rozumiem, ze teraz już masz szkołe, czyli na spotkanka jak coś pozostają weekendy? [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mizianki dla ślicznej panienki i buziolki od Oskarka :cool3:[/FONT] Quote
binkaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Daguś e tam zdarza się;) To pewnie z przemęczenia:p A no ja Sabina jestem:p O tak szkołę niestety.. Niby dopiero gimnazjum(2klasa), ale jestem taaaaka głupia i wybrałam szkołę z wyższym poziomem:shake: Taki nawał nauki.. Tamten rok niemiło wspominam, ten zresztą pewnie też nie będzie zbyt rewelacyjny:roll: Teraz mam trochę loozu, bo do szkoły nie chodziłam przez tydzień:evil_lol: A w przyszłym tygodniu od środy znowu wolne, bo klasa jedzie na wycieczkę:angryy: Gdyby nie ta noga to mogłybyśmy się spotkać, z tym, że napewno byłabym wtedy na wycieczce:evil_lol: A gdzie dokładnie mieszkasz? Wydaje mi się, że istnieje jeden problem.. Moi rodzice:roll: Bo z całą pewnością za daleko mnie nie puszczą:angryy: Quote
JIM Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Mmm.. Daisy [imienniczka mojej psiny :loveu:] jest przesliczna! Swietny kolorek :d Heh co za zbieg okolicznosci, obydwie Daisy mialy ostatnio sejse zdjeciowa na czerwonym tle :eviltong: Slodka psina... Wszystkie Dasiaki sa sliczne :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='binkaa']Daguś e tam zdarza się;) To pewnie z przemęczenia:p A no ja Sabina jestem:p O tak szkołę niestety.. Niby dopiero gimnazjum(2klasa), ale jestem taaaaka głupia i wybrałam szkołę z wyższym poziomem:shake: Taki nawał nauki.. Tamten rok niemiło wspominam, ten zresztą pewnie też nie będzie zbyt rewelacyjny:roll: Teraz mam trochę loozu, bo do szkoły nie chodziłam przez tydzień:evil_lol: A w przyszłym tygodniu od środy znowu wolne, bo klasa jedzie na wycieczkę:angryy: Gdyby nie ta noga to mogłybyśmy się spotkać, z tym, że napewno byłabym wtedy na wycieczce:evil_lol: A gdzie dokładnie mieszkasz? Wydaje mi się, że istnieje jeden problem.. Moi rodzice:roll: Bo z całą pewnością za daleko mnie nie puszczą:angryy: [FONT=Comic Sans MS]W takim razie miło mi Cię poznać, Sabinko :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]O tak pamiętam czasy gimnazjalne, ale je juz mam na szczęście za sobą :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja mieszkam w Siemianowicach, nie jest to jakoś tragicznie daleko hihi ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam Ciebie i małą Daisunię :loveu:[/FONT] Quote
binkaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='fidelek2']Sobotnie cześć :loveu: Zmykam. Cześć Kasiu!;) [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]W takim razie miło mi Cię poznać, Sabinko :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]O tak pamiętam czasy gimnazjalne, ale je juz mam na szczęście za sobą :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja mieszkam w Siemianowicach, nie jest to jakoś tragicznie daleko hihi ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam Ciebie i małą Daisunię :loveu:[/FONT] Witaj Daguś:multi: Ja się tylko modlę, żebym do czerwca wytrzymała:roll: Siemianowice.. niech no pomyślę:hmmmm: No trochę drogi jednak jest.. Ale znowu nie tak daleko;) Quote
Kasia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ja zaś tak na szybko :p Ale juz jutro wpadne na dłużej! Quote
binkaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Cześć Fidelkowa:loveu: No oby:cool3: Quote
JIM Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Druga i ostatnia fotka :loveu::loveu::loveu: Quote
JIM Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A teraz przedostatnie :loveu: slicznosci Quote
chemicalo Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dopiero zauważyłam, że na forum jest kolejny yorczek. A raczej yoreczka :loveu: Śliczna :loveu: Szczególnie tu wyszła słodko: http://i18.tinypic.com/5yipc04.jpg Z tego co przeczytałam, to widzę, że jesteś w moim wieku. Ja na szczęście nie mam tak źle w szkole. Chociaż czasami jest ciężko, bo jestem w klasie integracyjnej i czasami muszę robić za dwie osoby (czyli za siebie i tą z orzeczeniem). Będę tu wpadać częściej i zapraszam do galerii Scoobiego, chociaż będzie trzeba poczekać jeszcze trochę na zdjęcia :shake: Quote
binkaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='Julix']A teraz przedostatnie :loveu: slicznosci Cześć Julix;) Dzięki:cool3: [quote name='Bblue']Dopiero zauważyłam, że na forum jest kolejny yorczek. A raczej yoreczka :loveu: Śliczna :loveu: Szczególnie tu wyszła słodko: http://i18.tinypic.com/5yipc04.jpg Z tego co przeczytałam, to widzę, że jesteś w moim wieku. Ja na szczęście nie mam tak źle w szkole. Chociaż czasami jest ciężko, bo jestem w klasie integracyjnej i czasami muszę robić za dwie osoby (czyli za siebie i tą z orzeczeniem). Będę tu wpadać częściej i zapraszam do galerii Scoobiego, chociaż będzie trzeba poczekać jeszcze trochę na zdjęcia:shake: Witaj Bblue:loveu: No, to też nie masz łatwo:roll: Ale jeszcze trochę i będą święta:evil_lol::multi: Quote
chemicalo Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 binkaa napisał(a): Witaj Bblue:loveu: No, to też nie masz łatwo:roll: Ale jeszcze trochę i będą święta:evil_lol::multi: Tak...i będzie można trochę odpocząć. No i którko przed świętami (7 grudnia) Scoobiś skończy rok ;] Quote
Kincia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hej :multi: Jezorek :loveu::loveu::loveu: http://i4.tinypic.com/43mvc08.jpg Kucorek:loveu::loveu: http://i17.tinypic.com/548ra7t.jpg Super razem wyglądacie :cool3: http://i12.tinypic.com/4qstett.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts