binkaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Wpadam tu od czasu do czasu, i tak sobie pomyślałam, czy nie założyć galerii mojej Daisy:cool3: Mój skarb urodził się 16 września 2006 roku(tak,tak 3 dni temu obchodziłyśmy pierwsze urodzinki:multi:). Zdjęcia postaram się dodawać w miarę hronologicznie, a więc będziecie musieli poczekać na teraźniejsze zdjęcia mojej psinki;) No to zaczynamy: Tu miała 2 miesiące;)(wcześniejsze fotki mam na komórce i jakoś nie umiem kupić kabelka:roll:) Quote
binkaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Pierwszy spacerek;) ...i pierwsza kiteczka:loveu: Quote
binkaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Tu mamy już 4 miesiące;) 5 miechów;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Comic Sans MS]cześć Binka :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przede wszystkim to 100 lat młodej damie :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ślicznym była sceniorkiem,nie mogę się już doczekać jak panienka wygląda teraz, wstaw jakieś teraźniejsze zdjęcie :loveu: Mała jest z jakiejś hodowli? [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy i życzymy jak najlepszego rozwoju galeryjki :multi:[/FONT] Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nie, nie jest z hodowli;) Teraźniejsze zdjęcia jeszcze dzisiaj wstawię, gdzieś koło wieczorka, bo za chwilę mam lekarza:roll: Kostkę skręciłam, schodząc po schodach:lol: No i dzisiaj kontrola, mam nadzieję, że mi już te usztywnienie ściągną(hmm po 4 dniach?), bo dłużej już bez spacerków z Daisuchą nie wytrzymam, a no i wycieczkę 3dniową mam za tydzień w środę.. No to wyczekujcie zdjęć:p Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witaj Binkaa! Cieszę się, że postanowiłaś założyć galerię swojej Daisy :loveu: Kolejny york na forum :loveu: Od razu składam życzenia dla małej, w końcu 1 roczek nie obchodzi się na codzień! Daisy była bardzo ślicznym szczeniaczkiem :loveu: W takim razie czekam z niecierpliwością na jej teraźniejsze zdjęcia. Pozdrawiamy Sara i Aris :calus: Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Serdecznie dziękujemy za życzonka;) Na pierwszy spacerek bez mojego gipsu wybierzemy się dopiero jakoś po 10 października:placz: Dalsza część fotek:p Tu mamy 6 miesięcy^^ Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Tutaj już 7 miesięcy:cool3: A tutaj już po pierwszym obcinanku:p Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 8 miechów:loveu: Dwa kucyczki^^ 9 miesięcy;) Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 11 miesięcy^^ A tutaj z moim drugim psem - dobkiem:loveu: Niestety.. już dzisiaj jest za TM:-( Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Sliczna masz yoreczke :loveu::loveu::loveu: Przykro mi z powodu donka [*] :( Czekamyt na terazniejsze fotki :loveu::loveu: Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 No to zasypałam Was dzisiaj fotkami:cool3: Miłego oglądania;) Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Śliczna jest :) Pinczerek-Jacky napisał(a):Sliczna masz yoreczke :loveu::loveu::loveu: PositiveThought napisał(a):śliczną masz sunię Dziękujemy,dziękujemy:buzi: PositiveThought napisał(a):bardzo podobna do Dusia mego w okresie 4-5cio miesięcznym :cool3: Faktycznie Dusiasty w okresie szczenięcym bardzo przypomina Daisuchę:cool3: Quote
Kasia_zg Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Georgia]A My tą ślicznotke to już znamy :) i cieszymy sie że jestes tutaj. Zapewne sie powtórze i to pewie nie raz ale dobrze wiesz Bineczko że Twoja Daisy jest śliczniutka...obserwowałam ja od małego i zadziwiająco i prześlicznie wybarwiła...Tulaski dla Was mocne :):loveu:[/FONT] Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Georgia]A My tą ślicznotke to już znamy :) i cieszymy sie że jestes tutaj. Zapewne sie powtórze i to pewie nie raz ale dobrze wiesz Bineczko że Twoja Daisy jest śliczniutka...obserwowałam ja od małego i zadziwiająco i prześlicznie wybarwiła...Tulaski dla Was mocne :):loveu:[/FONT] O tak, tak my się już znamy Kasiu:cool3: Szczerze mówiąc ona zaczęła się późno wybarwiać - dopiero od kilku miesięcy zaczyna nabierać takiego srebrnego kolorku:p A i tak jeszcze mi jaśnieje:evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 SLICZNE SREBERKO! moja dziewczynka tez byla czarniutka do 7miesiaca:diabloti: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 My też wpadliśmy sie przywitać :loveu: Super kolorki ma Daisy, jest taka jaśniutka. Uwielbiam takie barwy u yorczków :lol: Sto latek życzymy z okazji minionego roczku!!! Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 My również witamy kolejne srebro. Daisy jest chyba jeszcze jaśniejsza niż Miki:loveu: Życzymy 100 lat! Quote
binkaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Dzięki dziewczyny;) Nowe fotki:cool3: z czerwonej sesji:p Quote
binkaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Chciałyście bliźniaków zobaczyć:cool3: A no i nie są tacy sami;) Bo dwujajowi :D A tu filmik, żebyście nie pomyślały, że oni tacy grzeczni:lol: View My Video Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Chłopcy w końcu, więc nie dziwota, że dwujajowi :roflt: A tak serio...może i lepiej, że dwujajowi- przynajmniej da się ich bez problemu rozróżnić:lol: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Chcecie zapuszczać Jej włoski? Chłopaki rozrabiaki słodkie :loveu: Quote
Recommended Posts