taxelina Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Sherry, Niunia, Pepparkaka Nam jest milo ze jestescie tam :loveu::loveu: Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ładnie ładnie ;) Widać, że pies szczęśliwy ze swoim panem i odwrotnie ;) Quote
rwpb Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Halo, halo!!! Próba nowego netu. Jak nas widać i słychać? Witamy w legalnym świecie :loveu:. Dwa dni temu, jak się rozłączyłem wieczorkiem, to już nie dało się połączyć. Od dzisiaj net jest z Netii. Zobaczymy jak to będzie. A tu zaległe fotki: Quote
rwpb Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mysia_ napisał(a):a co... znów tu wpadłam :diabloti::razz: http://www.rwpb.pl/atos/atos2680.jpg pięknie :loveu: Wpadaj częściej, zapraszamy :loveu: Netia to taka konkurencja TPSA. Dali nam internet jeden mega za 49 zł :multi: Quote
AMIŚKA Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 OOO dobrze WAS widać;););) a ta Netia to jak to się je i czym?? Quote
zdrojka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Widać Was dobrze, lepiej powiedz, czy szybko śmigacie przy tym 1 Mb... Zdjęcia zimowe fajne, ale czy Atosik nie marznie przy tych mrozach? Futro pięknie odrosło, ale u nas dziś rano było -20 na termometrze. Małej łapki marzną i odmawia dalszych kroków bez rozgrzania łapek gołymi rękami :cool3: Quote
rwpb Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 deer_1987, już zdążyłem zobaczyć. My w takim znakomitym towarzystwie :loveu: U nas było dzisiaj rano -17 stopni. W ciągu dnia -5. Teraz -11. Atos zahartowany w boju i nic sobie nie robi z mrozu. Ma wielką zaletę, bo śnieg nie klei mu się do łapek. ABSy ma dobre :evil_lol: Quote
rotek_ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 to prawda zdrojko jeszcze jak weszłam na wątek pierwszy raz Atos miał widoczne ślady choroby...a teraz kto by pomyślał:-o Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 u nas teraz -15 ...mam nadzieję że już bardziej nie spadnie ....a przede wszystkim że nie będzie wiał wiatr .... Quote
rwpb Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Rotku, masz rację. Futro odrosło i jak ktoś nie zna historii, to raczej nic nie będzie nawet podejrzewać. Najważniejsze jednak jest to, że Atos od lipca nie dostaje żadnych lekarstw i nie jest truty żadną chemią. Nie ma też żadnej diety. Leczenie boraksem zdało egzamin na 100%. Kąpieli boraksowych było osiem przez dwa miesiące, ostatnia była 5 września. Bardzo możliwe, że sunia z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosca-zaglodzona-suka-owczarka-zdrowieje-u-nutusi-116269/ też będzie miała takie kąpiele. Zdrojka wie o tym więcej. A u nas chyba idzie ciepło, bo teraz jest tylko -7 stopni :lol: Pozdrawiamy wszystkich :bye::bye: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 rwpb napisał(a): U nas było dzisiaj rano -17 stopni. W ciągu dnia -5. Teraz -11. Atos zahartowany w boju i nic sobie nie robi z mrozu. Ma wielką zaletę, bo śnieg nie klei mu się do łapek. ABSy ma dobre :evil_lol: To rzeczywiście macie dobrze, moje to przynoszą całe kule śniegu na futrze :) http://www.rwpb.pl/atos/atos2705.jpg - szlachetny profil :) Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :hand: wpadłam się witnąć ...wrócę później :p Quote
rwpb Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witamy wszystkich :loveu: Nie dzieje się ciekawie, moja mama trafiła do szpitala. Serce odmawia pracy. A teraz zagadka: Czyją podobiznę można dostrzec na fotce niżej? Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja to widzę jakieś ptactwo ...dziób ...oko :razz::razz: Quote
maciaszek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Alicja napisał(a):Ja to widzę jakieś ptactwo ...dziób ...oko :razz::razz:No, faktycznie. Jakiś koguto-sęp :evil_lol:. Quote
AMIŚKA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='rwpb']Witamy wszystkich :loveu: Nie dzieje się ciekawie, moja mama trafiła do szpitala. Serce odmawia pracy. Bardzo współczuje , to pewnie przez te zmiany pogodowe... A teraz zagadka: Czyją podobiznę można dostrzec na fotce niżej a podobizna oczywiście ATOSIKA /skorzystałam z podpowiedzi/ Quote
ALMA2 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ty to umiesz wyszukac materiał na zdjecia. no, no jestem pełna podziwu:p. Życzę zdrowia mamie . Na wątku Pani Irenki w sprawie pomocy do kąpieli leczniczych Maksa - narazie cisza. Quote
maciaszek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Koguto-sęp jest poniżej. Ma dziób poniżej psiaka i oko wielkie i wyraźne :). Quote
Recommended Posts