San_(jagodowa:) Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Chociaż jedna, którą obchodzi, co ja chcę:loveu: :eviltong: Quote
Macho Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Przesadzasz :eviltong: Amiś idź na 1 po szczęście... Quote
San_(jagodowa:) Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Macho napisał(a):Przesadzasz :eviltong: Nie jestem ogrodnikiem:eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Przylepa znów na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=349879863 ;) Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Amisiątko, nikt się Tobą nie interesuje..:shake: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kochane,milusie stworzonko z niego:) Quote
Macho Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tak się wczoraj zastanawiałyśmy, czemu on dalej jest w CK...odpowiedzi nie znalazłyśmy... :roll: Quote
Ana_Zbyska Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Ciotki, mocne kciuki za Amisia!!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ana_Zbyska Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Amiś pojechał do domku!!:multi::multi::multi: :laola::laola: Chłopczyku kochany, bądź szczęśliwy!!! ps.Odwiedzę Cię zaniedługo, też w Bytomiu zamieszkałeś! Quote
San_(jagodowa:) Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Cudownie!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ana_Zbyska Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Przyszedł mail od Amigo: Ja i Amigo jestesmy praktycznie nierozlaczni, wszedzie chodzimy razem, razem spimy i bawimy sie. Na poczatku próbowalismy z Iza zostawi go samego w domu ale na razie nie jestesmy w stanie tego zrobic, on tak smutno patrzy kiedy wychodzimy. Zabieramy wiec go wszedzie: do pracy, do magazynu i do restauracji ostatnio tez sie udalo go przemycic. Generalnie on jest bardzo spokojnym i przyjacielskim psem, zdobyl serca wszystkich pracowników sklepu. Bardzo go pokochalismy, bedziemy sie starac zeby bylo mu z nami dobrze. Wyslemy jeszcze jakies nowe zdjecia. :loveu::loveu::loveu: A ja idę prawdopodobnie jutro odwiedzić Amisia:) Quote
Ana_Zbyska Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Właśnie niedawno wróciłam od Amisia:loveu: Wygląda ślicznie; wykąpany, wyczesany, sierść lśniąca:loveu: Byłam u Niego z Newtonem, to jak Amiś zobaczył Newtona, to myślałam, że oszaleje z radości, tego przywitania nie było końca:) Dopiero w następnej kolejności przywitał się ze mną:diabloti: Jego właściciel mówi, że Amiś jest bardzo spokojny, grzeczny, że wszędzie Go ze sobą zabierają:) Tak się cieszę!:multi: Quote
Recommended Posts