agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Teraz tylko Kareny brakuje :evil_lol:, ja mam numer do [B]papudraczek ;)[/B] Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Jestem, jestem. na chwile, bo jetsem w pracy :cool3: Słuchajcie, dzisiaj nie dam rady być w Słupsku, ale jutro jak najbardziej, tylko, że na 18 musze jutro być w Koszalinie. agamika wysłałam Ci na pw nr tel. Quote
Wilejkaros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Gdzie jest Karena? Czy ktoś pisał Jej PW? Quote
Wilejkaros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Karena, to co? Kamusia jedzie dzisiaj do Słupska czy jutro? Uda się? Quote
gwen Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 jesteście niezwodni! :loveu: az chce sie żyć :) Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Karena']Jestem, jestem. na chwile, bo jetsem w pracy :cool3: Słuchajcie, dzisiaj nie dam rady być w Słupsku, ale jutro jak najbardziej, tylko, że na 18 musze jutro być w Koszalinie. agamika wysłałam Ci na pw nr tel.[/quote] Fajowo, że jutro możesz zabrać Kamę do Słupska. Mam nadzieję, że oferta transportowa Elurin nadal jest aktualne. Oby tylko się wszystko udało zgrać w czasie. Ja już czekam na małą. W niedzielę ją zabiorę. Jesteście kochane :loveu:. Quote
Wilejkaros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Czyli jutro Karena rusza do Słupska, stamtąd do Sopotu, tam do Rodziców Papudraczek, z Nimi do Wawy i dalej w niedzielę do GrubbejRybby. Nie poplątałam? Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 pąplątałaś :evil_lol: [QUOTE]zyli jutro Karena rusza do Słupska, stamtąd do Sopotu, tam do Rodziców Papudraczek, [B]z Nimi [/B]do Wawy i dalej w niedzielę do GrubbejRybby. Nie poplątałam?[/QUOTE] nie z rodzicami, tylko z Elurinem :evil_lol: tylko ja nie weim ,czy on w Sopocie moze ja odebrać????bo on w Gdańsku bedzie ze swoją TZta, trzeba to jeszcze z nim dograc ale tez przez tel, bo nie wiem czy on jeszcze tu bedzie przed weekendem, ja mam do niego nr) Quote
Wilejkaros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Agamika, to może zadzwoń od razu i zapytaj, żebyśmy nadziei sobie na wyrost nie robili. Ewentualnie może i RODZICE są w stanie gdzieś się z Elurinem umówić...? Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Słuchajcie, dzwoniłam do Elurina, powiedział, że oddzwoni do mnie wieczorem co do transportu Kamy z Gdańska do Warszawy i powie na 100% czy to jest aktualne... Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Wilejkaros']Agamika, to może zadzwoń od razu i zapytaj, żebyśmy nadziei sobie na wyrost nie robili. Ewentualnie może i RODZICE są w stanie gdzieś się z Elurinem umówić...?[/quote] ekhmmm zeby zadzownić trzeba mieć cosik na koncie, ja przed chwilą wysłałm,drugiego smsa do pupudraczek, i moje zasoby sie wyczerpały:shake: ale dziewczyny sa juz w kontakcie, a Karena do Pawła chytba tez ma nr:oops: Quote
Wilejkaros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A o której ten kolega wyrusza ze Słupska? Nie da rady tam małej dostarczyć? Moźe to pewniejsza droga? Ja wiem, że to daleko i wszyscy w pracy, tak tylko myślę... Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Wilejkaros']A o której ten kolega wyrusza ze Słupska? Nie da rady tam małej dostarczyć? Moźe to pewniejsza droga? Ja wiem, że to daleko i wszyscy w pracy, tak tylko myślę...[/quote] Byłoby świetnie, gdyby sie udało, ale to chyba niemożliwe. Karena nie może dowieźć małej dziś do Słupska. Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Mam dobre wieści - transport Elurina jest aktualny. Jedyne co potrzeba, to transporterka, w którym Kama mogłaby podróżować. My możemy pożyczyc nasz, ale obawiam się, że będzie za mały, to transporterek dla 2-3 świnek. My możemy ją przewieźć bez transporterka, ale nie wiem jak potem ze Słupska, no i Elurinowi jest potrzebny na podróż z Gdańska. Elurin już bezpośrednio dogada się z rodzicami papudraczek. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No to szukamy transportera!!! Jakby ktoś mógł pożyczyć transporter, to ja odeślę pocztą. A może ktoś chce sprzedać używany? Ja mogę zapłacić do 35 zł za transporter. A może ktoś dorzuci się i kupimy nowy w sklepie? Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Mogę wystawić bazarek na kupno transporterka. Mogę jutro do południa pochodzić po sklepach, tylko muszę wiedzieć do jakiej kwoety i jakie rozmiary, bo na psich transporterkach się nie znam. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja też nie bardzo znam sie na psich transporterkach, ale przejrzałam sklepy zoo w necie i już coś wiem: Są transportery o rozmiarze - 55x36x35cm i najtańsze kosztują ok 60-65 zł. Są transportery większe, o rozmiarze - 61x40x38cm i najtańsze kosztują ok 80 zł. Myślę, że może być któryś z tych rozmiarów. Są jeszcze mniejsze, takie dla kota, ale nie wiem, czy nie będą za małe. Ja mogę się dołożyć, tak jak pisałam. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='GrubbaRybba']Ja też nie bardzo znam sie na psich transporterkach, ale przejrzałam sklepy zoo w necie i już coś wiem: Są transportery o rozmiarze - 55x36x35cm i najtańsze kosztują ok 60-65 zł. Są transportery większe, o rozmiarze - 61x40x38cm i najtańsze kosztują ok 80 zł. Myślę, że może być któryś z tych rozmiarów. Są jeszcze mniejsze, takie dla kota, ale nie wiem, czy nie będą za małe. Ja mogę się dołożyć, tak jak pisałam.[/quote] [B][FONT=Verdana]Na allegro znalazłam transporter Fer[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]plast [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][B]37 x 58 x 32 cm za 42 zł. Sprzedawca jest ze Szczecina.[/B][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Posiadacze psów, doradźcie coś!!! Jaki transporterek? Poza tym co z załatwianiem potrzeb, czy coś podłożyć na dno transporterka, czy jej pampersa założyć :evil_lol: Ja o psach nie mam pojęcia, więc proszę o rady!!! ALe z allegro do jutra nie wyślą. Sprawdziłam - to jest taki jak my mamy dla świnek, tylko czy Kama wejdzie... Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Karena']Sprawdziłam - to jest taki jak my mamy dla świnek, tylko czy Kama wejdzie...[/quote] Zmieści się moim zdaniem. Nie będzie pewnie tam biegała, ale na pewno się odwróci. A na dno możesz położyć np: normalny ręcznik lub dużo ręczników papierowych, w każdym bądź razie coś, co wchłonie siusiu, gdy się przydarzy. No i trzeba będzie małą przed podróżą, szczególnie tą długą z Trójmiasta do Wawy, porządnie wysikać i nie dawać jej jeść ani pić, aby nie wymiotowała. Aha, Karena, czy małą była u weta? Czy była odrobaczana, szczepiona? Nie wiem, czy od razu umawiać weta na poniedziałek, czy trochę odczekać. Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Tez słyszałam ze transpotrer powoinien byćtakiej wielkości, żeby zwierze mogło siw w nim obrócić i bodajrze stnąć :oops: a Kama to szczenior, więc wydaje mi sięze Karena Twój powinien być ok. w koncu to na czas podrózy tylko, czyli kilka godzin w sob i kilka w niedziele ;) ale ekspoertem nie jestem :oops: Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cioteczki, ja właśnie wychodzę z pracy. Net mam tylko w pracy, więc przez weekend będę poza netem. Jakby coś miało się nagle zmienić, dajcie mi znać. Numery telefonu podałam wcześniej. Dziś wieczorem umówiłam się z Kareną na telefon. Trzymam kciuki za całą podróż! Dam znać w poniedziałek, jak mała się spisuje. Może dodam kilka zdjęć. :) Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 wklejam zdjęcie Kamy, myślicie, że się zmieści? [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=395f7dbbf5183d0f][IMG]http://images29.fotosik.pl/85/395f7dbbf5183d0fm.jpg[/IMG][/URL] Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 mi sie wydaje że na ten krótszy odcinek drogi spokojnie, ale jak do W-wy to nie wiem :oops: trzeba znaleść kogos kto by wiedział Quote
Recommended Posts