Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']To będę musiała przyjechać tam do Cię i pogadać sobie odpowiednio :mad:[/quote] To nie zadzwonię :diabloti: I czekamy na Ciebie :loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']Uff, Lalunia pojechała do nowego, dogomaniackiego domu!!! :multi::multi::multi:[/quote]
Że domek, to radość, że dogomaniacki, to podwojna radość!!

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:i to do jakiego domku :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: sama bym sie chciala do niego przeprowadzic :evil_lol: ale Laluni nie wykoleguje przeciez:placz:

Posted

[CENTER][B][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red]YES[/COLOR] [COLOR=darkorange]YES[/COLOR] [COLOR=yellow]YES[/COLOR]! [COLOR=lime]LALUNIU[/COLOR]- [COLOR=deepskyblue]SAMYCH[/COLOR] [COLOR=darkorchid]SZCZĘŚLIWYCH[/COLOR] [COLOR=indigo]DNI[/COLOR]!!![/SIZE][/COLOR][/B]
:smilecol::smilecol::smilecol:
:bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!:
:D:mdrmed::D:mdrmed::D:mdrmed::D:mdrmed::D:mdrmed::D:mdrmed::D:mdrmed::D:mdrmed::D:mdrmed:[/CENTER]

Posted

Jesteśmy.... :multi: Lalunia prawie calą drogę spala, w domu cudownie przyjęta przez chlopaków, co cudownie im odwdzięczyla. Dziś tylko tyle bo padam na pysio. Odleglość jaką pokonalyśmy i emocje zrobily swoje. Jutro postaram się opisać więcej i wstawię kilka zdjęć. Dziś padla bateria.
:loveu::loveu::loveu:Cudowna dziewczynka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='masienka']prawie sie dziewczyny zdublowalyscie ;)
[/quote] Swój post skasowałam ;)
No to ja może tylko powiem, że nie obyło się dziś bez łez wzruszenia...
I jeszcze to, że spełniło się moje marzenie o domku dla Laluni :multi:
A teraz zdjęcia jeszcze ze schroniska, a tuż przed wyjazdem po nowe życie!!!
[IMG]http://img391.imageshack.us/img391/7443/pb020015fo2.jpg[/IMG]