Kanzaj Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Ratunku...:placz:. Sunia ma czas do piątku - potem schronisko...:placz: Quote
Apbt_sól Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Boze jakie cudo !!!!11 podniose Cie kochaniutka , nic wiecej nie dam rady zrobić ;(:( tak mi przykro :( Ale dobrze bedzie napewno zjadzie sie rozwizanie! Quote
t_kasiek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jaka ona cudna !!!!! czy nikt jej nie pokocha ??? a dlaczego grozi jej schronisko ??? Quote
Kanzaj Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Bardzo pilnie szukamy domu... Quote
Gosiapk Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Kanzaj a rozwiesiłaś plakaty u siebie w mieście? Quote
t_kasiek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 nie ma jakiegoś tymczasu...chociaż na kilka dni....żeby było więcej czasu na poszukanie domeczku :( Quote
t_kasiek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no i co - nie da się do jutra nic wymyśleć ????? :( :( :( Quote
Kanzaj Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Kto, no kto - pokocha tę sunię... Quote
Gosiapk Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Gosiapk napisał(a):Kanzaj a rozwiesiłaś plakaty u siebie w mieście? ????????????????? Quote
Kanzaj Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Gosiapk napisał(a):????????????????? Zainteresowanie zerowe...:placz:, no może oprócz pani w aptece, która owszem może ale na wiosnę...:placz: Quote
uxmal Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Czy mozesz mi przesłam ogłoszenie, które rozwieszałaś? (marsew_gmail.com) Porozklejam w swojej okolicy. A dawałas sunie na /przyjmę psa/ np. na molosach szukał ktoś małej suczki. Mogę ją tam wklejic. Tylko napisz proszę ile ona ma wzrostu ? Quote
Kanzaj Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 uxmal napisał(a):Czy mozesz mi przesłam ogłoszenie, które rozwieszałaś? (marsew_gmail.com) Porozklejam w swojej okolicy. A dawałas sunie na /przyjmę psa/ np. na molosach szukał ktoś małej suczki. Mogę ją tam wklejic. Tylko napisz proszę ile ona ma wzrostu ? Dzięki - ogłoszenie prześlę później, albo jutro, bo znów mi coś poczta szwankuje... Wstawiałam sunię na kilka wątków w dziale przygarnę psa, oraz na kupiepsa, jest też allegro. Quote
uxmal Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A jaka ona jest wysoka? napisz proszę wkleje ją na molosy Quote
Kanzaj Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 uxmal napisał(a):A jaka ona jest wysoka? napisz proszę wkleje ją na molosy Sięga tuż przed kolano, więc nie jest wielkaśna. Jak dorośnie zupełnie to będzie zdecydowanie mniejsza od ON-ka. Dzięki za pomoc:p Quote
czarna01 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale do kolana razem z głową czy w kłębie?? :) przydalo by się faktycznie zdjęcie przy człowieku żeby zobaczyć jaki ma ten wzrost. I ciekawa jestem jaki to cudeńko ma ogonek bo na fotach nie widzę. I jak jest z nią jak zostaje sama w domu... Quote
Kanzaj Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 czarna01 napisał(a):ale do kolana razem z głową czy w kłębie?? :) przydalo by się faktycznie zdjęcie przy człowieku żeby zobaczyć jaki ma ten wzrost. I ciekawa jestem jaki to cudeńko ma ogonek bo na fotach nie widzę. I jak jest z nią jak zostaje sama w domu... Do kolana w kłebie, głowa to już na wysokości kolana. Ogonek na długi w kolorze grzbietu zakończony białym pędzlem. Quote
uxmal Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jutro piątek :(. Kanzaj oddajesz maleństwo do schronu? Quote
Kanzaj Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 uxmal napisał(a):jutro piątek :(. Kanzaj oddajesz maleństwo do schronu? W sobotę ma ją być może ktoś obejrzeć...:placz:, a jak nie to...:placz: Quote
t_kasiek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a moge zapytac co sie stało, że malutka ma trafić do schroniska jak nie znajdzie domeczku ??? Quote
zdrojka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Malutka potrzebuje tymczasu!!!!! Na wczoraj! Quote
Recommended Posts