mataforgana Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ano dokazywały, dokazywały, mimo niesnasek w pierwszych minutach dogadały się zadziwiająco dobrze, jak na dwie wariatki przystało... ;) dzieki za buziaki, przekażemy :) Quote
Kanzaj Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 mataforgana napisał(a):ano dokazywały, dokazywały, mimo niesnasek w pierwszych minutach dogadały się zadziwiająco dobrze, jak na dwie wariatki przystało... ;) dzieki za buziaki, przekażemy :) No i odzywajcie się czasem...:roll: Quote
Gosiapk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kanzaj napisał(a):No i odzywajcie się czasem...:roll: Tak koniuecznie!!! :multi: Quote
zdrojka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Czy to Berta jest taka malutka, czy to Muszysko takie wielkie? :crazyeye: Quote
mataforgana Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 nooo, przecież się odzywamy ;) zabiegana jestem, sesja się zbliża wielkimi krokami, ale Dominika o foty molestuję nieustannie ;) Muszysko się robi coraz większa klucha, chyba trochę za bardzo ją rozpieszczam ;) ale i Bercina niczego sobie, mięśnie ma pięęęęęęękne :] jak będą foty Berci z Boni i Faro to dopiero wygląda na kruszynę przy nich! bydlaki się porobiły... ;) Quote
Kanzaj Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 mataforgana napisał(a):nooo, przecież się odzywamy ;) zabiegana jestem, sesja się zbliża wielkimi krokami, ale Dominika o foty molestuję nieustannie ;) Muszysko się robi coraz większa klucha, chyba trochę za bardzo ją rozpieszczam ;) ale i Bercina niczego sobie, mięśnie ma pięęęęęęękne :] jak będą foty Berci z Boni i Faro to dopiero wygląda na kruszynę przy nich! bydlaki się porobiły... ;) Całe towarzystwo oczywiście mocno i czule ściskamy :calus: Quote
Kanzaj Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Halo, halo!!! Co tam u Berty i Jej Towarzystwa słychać????? Dajcie jakiś znak:cool3:, no może chociaż znaczek... życia:razz:! Quote
Kanzaj Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Hop, hop - co tam u Berty????? - czemu się wcale nie odzywacie??? Quote
OlimpiaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kanzaj, mata chyba rzadko zagląda na dogomanie, ale już dałam jej cynk żeby sie odezwała. ;) Quote
OlimpiaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mataforgana mi napisała, że ma problemy z zalogowaniem się na dogo, a poza tym niestety w życiu prywatnym jest teraz u niej ciężko. :shake: Skrobnęła mi kilka słów o Bercie, które z przyjemnością wklejam. ;) jesli mozesz, prosze, napisz Kanzaj, że u Berciny wszystko jak najbardziej git nowy dom kocha z wzajemnością, zostają jej nawet wybaczone wykopki na grządkach poza tym hitem w zachowaniu Berty jest to, że często robi pozę 'pies z głową w dół' i przeciąga się tak śmiesznie zawsze jak wstaje. wszystkich to totalnie rozbraja. z psim towarzystwem dogaduje sie doskonale, szybko sie od nich nauczyła, że szopka z sianem to genialne legowisko ( na poczatku nie kumała o co chodzi i bida marzła czasem w nocy ) i ogolnie sielanka. no i Berta miast psem stróżującym jest psem pół-domowym jak już tata Dominika ją obłaskawił i wreszcie mu zaufała, stali się kumplami i wspolnie wkurzają dominikową mamę, bo Berta często całe dnie spędza w domu, stróżując głównie nocami i jest zabawnie z Filemonem bo Filemon to przyjaciel Berty, pod warunkiem, że oboje są w domu. wtedy razem broją i cudują i jest wszystko okej. ale jak Filemon wylezie na podwórko, to Berta z Boni i Faro namiętnie zaganiają go na drzewa i obszczekują biedaka z prawdziwą pasją ;] no, to tyle aktualnie u Berciny. piesa ma się świetnie i zdaje się, że jest szczęśliwa... fotek aktualnych nie mam, bo były jakieś zawirowania z aparatem ostatnio. ale jak będą, to podrzucę Quote
Kanzaj Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Dziękujemy bardzo za wieści od metafatamorgany i Berty! Cieszę się, że Berta ma się dobrze i żyje zgodnie z całą rodzinką. Buziaki dla Niej oczywiście przesyłamy moccccccccccne i dla Jej całej Rodzinki:loveu:. A M-a też serdecznie pozdrawiamy i pocieszamy! Quote
Recommended Posts