Kanzaj Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial]Pilnie poszukuję naprawdę dobrego i odpowiedzialnego domu dla wspaniałej 8-9 miesięcznej suni, która od kilku dni jest u mnie. Jednakże nie mogę Jej zatrzymać dłużej, bo dom jest już zapsiony i zakocony do granic możliwości! Ponieważ muszę zacząć częściej wychodzić z domu i zostawiać zwierzyniec pod czyjąś opieką - sunia nie może długo u mnie zostać...[/FONT] [FONT=Arial]10 listopada BERTA WYLĄDUJE W SCHRONISKU...:placz: POMÓŻCIE...PROSZĘ[/FONT] [FONT=Arial]Przez kilka tygodni błąkała się wylękniona po ulicach, skąd była w brutalny sposób przeganiana. Strzelano do niej z wiatrówki, rzucano kamieniami. Kilkakrotnie była bliska zakończenia żywota pod kołami pędzących samochodów. Była więc zalękniona, wychudzona, brudna i bardzo smutna. [/FONT] [FONT=Arial]Dziś to nie ten sam psiak - radosny i coraz bardziej ufny. Doskonale dogaduje się z innymi psiakami - zarówno suczkami jak i psami. Koty na razie chce gonić dla zabawy, ale oswojenie Jej to tylko kwestia dalszych kilku dni. Jest bardzo inteligentna i szybko się uczy. Coraz lepiej chodzi na smyczy, której początkowo bardzo się bała. Swoje potrzeby załatwia na spacerach. Może więc mieszkać w mieszkaniu lub domku z ogródkiem. [/FONT][FONT=Arial]Berta jest już odrobaczona, wykąpana. [/FONT] [FONT=Arial]Obecnie przebywa w podwarszawskim Legionowie, ale kwestia transportu do nowego domku jest do uzgodnienia.[/FONT] [FONT=Arial]Bardzo zależy mi na naprawdę odpowiedzialnych osobach, które zaoferują Jej dom, bo jest to naprawdę cudna dziewczyna![/FONT] [FONT=Arial]Dołączam kilka zdjęć Berty i proszę - jeśli sami nie możecie zaoferować Jej wymarzonego domku, pomyślcie do kogo możecie tego maila przesłac. [/FONT] [FONT=Arial]Na wszelkie pytania chętnie odpowiem.[/FONT] Może mieszkać w domu lub ogrodzie, ale musi być kochana! Oto ona: Sunia przebywa w okolicach Warszawy, ale - jak my dogomaniacy wiemy - miłość nie zna granic! Quote
Kanzaj Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Hala napisał(a):Śliczna wyjątkowo... Kto sie zakocha... Quote
Ulka18 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kanzaj, sliczna masz sunie na tymczasie :crazyeye: Moze ja dasz do GW lub Zycia Warszawy? Powinien byc odzew. Z gazet przewaznie jest spory odzew. Trzymam kciuki za suczynke :kciuki: Quote
Kanzaj Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Ulka18 napisał(a):Kanzaj, sliczna masz sunie na tymczasie :crazyeye: Moze ja dasz do GW lub Zycia Warszawy? Powinien byc odzew. Z gazet przewaznie jest spory odzew. Trzymam kciuki za suczynke :kciuki: Trzymaj - please!!! Ogłoszę oczywiście gdzie się da...:p A jak Dianka z Bertą szaleją...., nie da rady zrobić zdjęcia - takiej szybkości nie pokona żaden aparat...:eviltong: Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Berta kochana sunia jest!! miałem okazję wczoraj ją poznać, komu tak kochaną sunię? Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kanzaj napisał(a):Mateuszowi do kompletu z Muko?:evil_lol: taa, chyba bym mieszkał razem z nimi pod mostem, karton nr 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Zamieściłam informację o suni na www.kynologia.com.pl oraz http://l30n.livenet.pl/aw/index.php Quote
Kanzaj Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Izabela124. napisał(a):Zamieściłam informację o suni na www.kynologia.com.pl oraz http://l30n.livenet.pl/aw/index.php Dzięki serdeczne!!!:Rose: Quote
Aga_Mazury Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Także poznałam osobiście Piękność :) .... Bardzo lubi się przytulać ...i lubi gumowe ringa :) Jest poprostu słodka :iloveyou: Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czy zgłoszenie pieska do Mojego Psa w dziale do adopcji jest płatne? Można by tam Bertę zgłosić. Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Może ogłoszenia by zrobić i porozwieszac w okolicy i w Wawie? Quote
lidka_park Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ślicznotka, nie da sie ukryć :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Widok cudny :).... jakby tu powiedzieć....hmmm....khm...ehm... Ansa i Berta się polubiły...... z kotami się Berta dogaduje już? znaczy się...koty już się przyzwyczajają do nowej...dziewczyny? Przypominam...Berta jest bardzo pogodną...sunią.....SUPERAŚNA JEST OT CO :) Quote
Kanzaj Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Widok cudny :).... jakby tu powiedzieć....hmmm....khm...ehm... Ansa i Berta się polubiły...... z kotami się Berta dogaduje już? znaczy się...koty już się przyzwyczajają do nowej...dziewczyny? Przypominam...Berta jest bardzo pogodną...sunią.....SUPERAŚNA JEST OT CO :) Z kotami nie bardzo na razie:diabloti:, a z psiarnią - OK. Jak jest taka superaśna, to może pocztexem chcesz?:evil_lol: Bo Mateusz Muko zamówił, to może tak jednym transportem???:eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kanzaj napisał(a):Z kotami nie bardzo na razie:diabloti:, a z psiarnią - OK. Jak jest taka superaśna, to może pocztexem chcesz?:evil_lol: Bo Mateusz Muko zamówił, to może tak jednym transportem???:eviltong: jeśli do tego dostanę dom z ogrodem ;) to bardzo chętnie o jest naprawdę wspaniała....:) Quote
Kanzaj Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Aga_Mazury napisał(a):jeśli do tego dostanę dom z ogrodem ;) to bardzo chętnie o jest naprawdę wspaniała....:) Kropcia mi cały czas wmawia, że teraz powinnam adoptować Ciebie i Mateusza, więc...:evil_lol:może odstąpimy Wam kawałek ogródka:evil_lol:! Quote
Kanzaj Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Czemu nikomu nie podoba się śliczna Bercia?...:placz: Quote
Kanzaj Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 DOMEK naprawdę pilnie potrzebny, bo już nie wyrabiamy.... - ja też czasem muszę popracować na przykład:cool3:... Quote
gwen Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Już nic nie rozumiem... taki śliczny psiak, w dodatku młody i radosny a tu nikt się nie bije...? Piękna Bercia szuka ciepłego, kochającego domku! Domek przestań się ociągać ! Quote
Kanzaj Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Śliczna młoda dama szuka domku!!! Quote
Recommended Posts